9 Martie , ziua barbatului

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Aici pe 20 iunie e ziua tatalui. Asta ca sa multumeasca si capra si varza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iasmin08

Ia sa vedem acum barbatii ce au de zis despre asta. Am o vaga banuiala ca nu sunt de acord cu noi

Ce poate zice un barbat despre asta? A...nu-mi vine nimic in minte.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:
citat din mesajul lui Iasmin08

Ia sa vedem acum barbatii ce au de zis despre asta. Am o vaga banuiala ca nu sunt de acord cu noi

Ce poate zice un barbat despre asta? A...nu-mi vine nimic in minte.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Rufus.. A.. mi-ai luat vorba din gura.
Dar Tora ce zice? Iti da voie sa te serbezi de 9 martie? Sau ??

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Iasmin, sotia mea este deosebit de intelegatoare. Sunt prea putine lucruri cu care ma conditioneaza, iar "sarbatoritul" cu paharul nu face parte dintre ele.
Cei care sustin ca 9 martie ar fi o sarbatoare a barbatilor, o fac, probabil, in gluma (ca sa nu zic rautate), prin asociere cu bautura. De ce sa nu-i spunem direct ziua betivilor, adica a tuturor barbatilor, ca sa justificam glumele "deochiate" pe subiectul asta.
Sarbatorirea celor 40 de mucenici are alte semnificatii, fara conotatii bahice, este o zi frumoasa, ca si cea de 8 martie perceputa si frumos (a femeii) si duios (a mamei).
Nici macar traditia populara nu justifica deturnarea unei sarbatori spre oportunitatea de a face glume proaste.
Eu, unul, n-am baut nici macar un pahar de vin (sau alt alcool) ieri. Tora a baut o cana de vin fiert. Nu pentru 9 martie, ci pentru ca era inghetata de frig.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Rufus, imi cer scuze ca te-am suparat.
Eu nu ma refeream la bautura, sorry. Era vorba e ziua barbatilor, dar nu fac parte dintre oamenii care pun egal intre petrecere=betie.
Daca am dat undeva de inteles ceva despre asta- iarasi imi cer scuze, dar sunt mai mult ca sigura ca nu(!!!).
Ok now?

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

9 martie a inceput de mult timp sa fie considerata ziua tuturor celor care nu au nume de sfant si in traditia populara in aceasta zi se beau 40 de pahare cu vin pentru cei 40 de mucenici.Mai tarziu a inceput sa fie considerata ca fiind ziua barbatului, acum nu stiu cati tin cont de asta, dar nu cred ca este un lucru rau.

Dana

Mergi la inceput

Iasmin, nu ma supar asa usor. Nu mai eram demult pe-aici la cata "egalitate" intre sexe circula...

Mergi la inceput