PuiutiDeRandunici*La Multi Ani THEA !!!* (385)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Ce bine ca in sfarsit vin pasarile calatoare , de-ar inflori si zarzarul ala odata
Multumesc mult pentru poze, le-am mai studiat odata si cu rusine recunosc ca sunt si copii pe care nu-i stiu dar sunt si poze care mi-au inmuiat inima (bebeii cum dorm ei in carucioare ) M-am uitat atent dupa Omi si n-am descoperit-o (e drept, mai am de vazut pozele Olgai) si am admirat rau de tot mamicile proaspete cu tot cu noile lor siluete Nu se poate nene asa ceva, ce de ciorapi colorati si ce craci nici nu zici ca sunteti de pe planeta asta Butucica parca-i Barbie , Iulia am crezut ca-i un baietel (mami, nu mai tunde fata mami) , Dudu zici ca-i fetita ,Beca are parul cret???? si Sof cu suvita aia in ochi asa fancy trancy m-a terminat Am ras de m-am prapadit uitandu-ma la o poza cu Olga si Bubu din care rezulta ca Olga, daca vrea , o ia pe Bubu la subrat si da cu ea o tura de stadion fara pauza
Ce sa va mai zic ca trebuie sa plec, dar vin eu si vad si filmele si pozele de la Olga indata

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix
Am ras de m-am prapadit uitandu-ma la o poza cu Olga si Bubu din care rezulta ca Olga, daca vrea , o ia pe Bubu la subrat si da cu ea o tura de stadion fara pauza

De oamenii din campul muncii nu aveti mila, nu? Rad pe sub birou, ma intreaba lumea ce a asa de comic sa rada si ei... Si ce sa le povestesc? ca mi-o imaginez pe Olga alergand cu Bubulina la subrat?

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Doar pe Bubu ?

Mergi la inceput

Mimo, Omi e capra mare in costumul verde indian hidos Dar de abia il primise cadou de la ma'sa, care abia se intorsese...Uite-o http://picasaweb.google.com/Olga.Butnaru/Party2Ani02#5444116581655177346 mai apare prin pozici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Mai ce am mai ras !Simo-Mimo,esti tare
Nico,eu vreau supozitoare de-alea..nu stiu daca ma voi indura sa ii pun in bucuta,dar sa stiu ca le am.Mai vb pe mess
Aoleu,Oana cate bunatati ai facutsi uite-o si pe Luny,ca si ea mestereste!
Sovi,ia pune mataluta reteta la Desertul Omului din copilarie,ca mi-e pofta!
...inca nu am mancat de dimineata dar la cat cred ca v-ati dat seama

Cica am avut o noapte mai buna...Vali,la voi cum a fost?

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Katja a Ioanei cu Nichi al Magdei aici http://picasaweb.google.com/Olga.Butnaru/Party2Ani02#5444117888645275762 , Magda cu Sara aici http://picasaweb.google.com/Olga.Butnaru/Party2Ani02#5444117054053727186 . Pe ai lu' Carmen de Ursulica ii stii, cred...Pe cine nu mai stii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Am fire albe-am imbatranit sau m-a terminat copilu asta!

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Katja a Ioanei cu Nichi al Magdei aici http://picasaweb.google.com/Olga.Butnaru/Party2Ani02#5444117888645275762 , Magda cu Sara aici http://picasaweb.google.com/Olga.Butnaru/Party2Ani02#5444117054053727186 . Pe ai lu' Carmen de Ursulica ii stii, cred...Pe cine nu mai stii?

tot uitam sa va intreb cine era blonduta RAVISANTA! si era tiza mea . deci eu cand am vazut-o, m-am fastacit
nu ca toti ceilalti copii erau mai prejos!

Luny, am uitat sa te laud pt scoicile alea -ce demential arata! hai ca n-ai calcat rau pe langa dieta cu pastele alea integrale, zic eu.

Simo, pai n-am ce reteta sa pun, ca nu exista! am facut pandispan ordinar cu cacao si nuca (compozitie de blat de tort), am cumparat pudding la cutiute, smantana uht de frisca, compot de piersici, si toate astea se combina dupa pofta ochiului, limbii si a inimii, inclusiv cu siropul de la compot. eu dupa ce am facut "blatul" si frisca, l-am lasat pe Omu sa se joace, sa creeze el, ca prea imi evoca zilele trecute ce praji buna ii facea buna-sa :). i-am dat un bol transparent, el arunca acolo bucati de blat rupte la mana, pe care le insiropa, pe care punea pudding, bucati de piersici si frisca, si tot asa, pana sus. se vede prin bol amestecul ala, de nu-i rezisti!

Mihu, ce mucenici iami ai creat!

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ohooo, eu am de mult fire albe... cred ca pana il fac pe al 2-lea, voi fi complet cu ghiocei.

Acum m-a sunat randunoiul sa ma anunte ca deja copilul nu mai are oja pe dinti Asta pentru ca ieri m-a prins cand imi faceam unghiile (desi incerc sa ma ascund) si n-am mai scapat de ea. Asa ca ne-am prostit amandoua cu oja. Ea a ales bineinteles, ce mai rosie oja, si si-a pictat in totalitate 2 degete. Probabil unghiile erau prea mici, si ea vroia sa faca un statement...
Si apoi, pana sa mai apuc eu sa fac ceva, si-a bagat degetele in gura si si-a manjit inclusiv dintii!

Si ca sa continui cu povestile de cochetarie, cand am intrat cu ea la un Douglas sa-mi cumpar un rimel, copilul s-a dus glont la un stand cu testere, s-a dat cu ruj si cu ceva praf pe frunte (probabil n-a nimerit exact ochii ). Evident toate astea s-au intamplat cand era in grija taticului atent si vigilent.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Stelut, deci: nemtii mei nu au gasit in depozit trici verde, drept pentru care au vrut sa imi dea banii inapoi. Eu i-am rugat sa tina banii, pentru momentul cand vor avea din nou in stoc trici. Si in urma cautarilor lor intense, ce sa vezi?!?! Au gasit inca o trici galbena, ultima ( eu cred ca ei au incurcat borcanele in stocurile alea ), care pleaca astazi spre mine .

Transportul de saptamana trecuta apare inca in drum spre Romania , deci trici pentru Tea va veni si ea, taman cat sa mai creasca Tea si sa vina si ziua ei .

Daca nu o vrei, spune-mi, ca Ursulina cred ca abia o asteapta.

Mergi la inceput