Ce activitati putem face la 3 ani?
De cateva zile caut ce activitati sa fac cu mandra mea. Ma gandesc la ceva organizat, cu copii.
Variantele mele:
1. Inot, ce am gasit eu costa cam mult pt ce imi propun initial. Adica am gasit 8 sedinte/340 ron (la Oxigen club, pe la Avrig). Astept pana la vara sa vad ce bazine in aer liber mai gasesc, poate mi-o primeste la Dinamo.
2. Dansuri, fie ca se numesc dansuri de societate sau artistice, nu ma deranjeaza, nu imi imaginez ca o sa invete ceva la varsta asta, dar importanta este increderea pe care i-o da si cum socializeaza cu ceilalti copii. Aici am gasit de la 60-100 ron pt 4 sedinte, cel mai iesftin fiind Jo Studio, pe langa BNR.
3. Cursurile FTK, aici nu stiu inca pretul, dar din auzite este ~300 ron. O sa merg la o prezentare saptamana aceasta.
Exista alte activitati pe care sa le faca: modelaj, pictura? Pe unde ar fi, cam la ce preturi?
Daca intereseaza pe cineva, o sa dau si site-urile unde am gasit cursurile scrise de mine.
Raspunsuri
crissandrada spune:
Buna.
Imi permit sa iti mai dau cateva ideii cum ar fi : cursuri de karate (ii invata disciplina, puterea de concentrare), cursuri de limbi straine ( cel mai repede prin la aceasta varsta chiar daca nu vezi rezultatul imediat), cursuri de origami ( pentru indemanare) , cursuri de gimnastica (pentru mobilitate).
Bazar general DC
Criss de Alessia si Andrada
iriss27 spune:
crissandrada, daca imi poti spune si referinte, unde ai dus copilul si cum a fost. Iti multumesc f mult.
crissandrada spune:
Pai referintele nu cred ca-ti pot fi de folos ca noi locuim in Piatra Neamt.
Bazar general DC
Criss de Alessia si Andrada
adra_bell spune:
Interesart organizeaza tot felul de ateliere pentru copii (pictura, ceramica, gastronomie). Nu stiu amanunte, dar daca le trimiti un mail te vor informa.
Si la Muzeul Taranului sunt tot felul de ateliere.
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
about Eva
secolul XX la subiectiv
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
abramburika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adra_bell Interesart organizeaza tot felul de ateliere pentru copii (pictura, ceramica, gastronomie). Nu stiu amanunte, dar daca le trimiti un mail te vor informa. Si la Muzeul Taranului sunt tot felul de ateliere. adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007) about Eva secolul XX la subiectiv Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce |
Aceeasi recomandare i-am facut-o si eu pe privat, pt. ca nu stiam daca am voie sa pun link-ul aici.
Inteleptul nu spune tot ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
carolinah spune:
Noi la 3 ani am ales FTK si balet si a mers de minune. Nimic mai mult ca sa nu incarc copilul! Dar ale mele sunt 2 apropiate de varsta asa ca au cu cine interactioneaza f variat chiar.
iriss27 spune:
Unde ati facut balet?
Recomanzi ftk? A invatat ceva sau este mai multe pierdere de vreme?
iriss27 spune:
M-am hotarat si am dus fetita la urmatoarele cursuri:
- Dans creativ educativ - fac si pasi de dans si ceva aerobic.
- Arte plastice - am inteles ca fac si pictura si lucru manual
Ei i-a placut la ambele. Am gasit la Genesis Cultural (Domenii), pretul pt o luna este de 100 ron/luna pt fiecare modul. Gugaliti si gasiti situl lor.
Am sa o mai duc si la inot, mi-a recomandat o mamica pe care am intalnit-o la pictura, Casa Victor, unde este 20 ron/sedinta.
Eu incerc sa o duc la cursuri din acestea, pana incepem gradinita, sa se obisnuiasca fara noi, sa se obisnuiasca cu disciplina (pana acum nu a stata decat acasa cu mine si nu a fost constransa de un prg f strict).
Eu sunt incantata de ce a facut la cursuri si ea s-a simtit f bine. Profesoarele respective mi s-au parut f deschise si calde.
Bazarul meu
Eseea spune:
caut si eu ceva cursuri de dans pt fetita mea de 3 ani, dar in zona Tineretului-Brancoveanu-Pta Sudului. Stie cineva?
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...