Doar un om sarac poate fi atat de generos
Raspunsuri - Pagina 3
sdcristian spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iahim Gestul ei da dovada de bunatate sufleteasca...asa zici tu...Gestul ei este reprezentarea cruda a saraciei,a mediului socio-cultural in care traieste,a ignorantei si a inconstientei... Daca as vrea sa hranesc un pui de maimuta l-as hrani cu biberonul... Este mai mult decat trist. |
asta pt ca tu ai biberon
Chuny spune:
Iahim, inconstienta ? De ce ? E aiurea sa compari ce ce ai face tu in situatia asta, nu are relevanta deloc. Tocmai pt ca vorbim de medii socio-culturale diferite.
Hmmm, cam mult dispret pluteste pe aici.
iahim spune:
Daca ar fi sa reevaluez situatia,cred ca in fiecare postare este un strop de adevar.Este interpretabil.
bobocel_07 spune:
Am mai vazut imaginea asta mai de mult si m-a impresionat.Bunatatea femeii este de admirat.
alexia_07
iahim spune:
Poate sunt prea pragmatica,dar n-as putea sa pun in pericol sanatatea copilului pentru nici un pui de animal...Luati-o cum vreti,dar sanatatea copilului este primordiala.Dar ce poti sa-i ceri unei femei care este doar victima mediului in care traieste,adica nu poti vorbi de educatie sanitara...de asta vorbeam de inconstienta!
iahim spune:
Nu o dispretuiesc...vezi,de asta am spus ca este interpretabil.Depinde cum privesti problema.
Chuny spune:
Pai vorbind STRICT de imaginea asta, poate poti sa dezvolti si sa ne spui in ce mod femeia asta pune in pericol viata puiului ei? Ma gandesc ca ai studii de specialitate si stii exact cat de periculos e puiul asta de maimuta. Ca altfel vorbim discutii si concluzia mea de mai sus ramane valabila.
Chuny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iahim Nu o dispretuiesc...vezi,de asta am spus ca este interpretabil.Depinde cum privesti problema. |
Nu ma refer la faptul ca o dispretuiesti pe ea, ci ca dispretuiesti un gest simplu plin de generozitate ( am mai spus ca putea sa-i traga un picior la pui si sa-si vada linistita de copil, dar ea a ales altceva).
ni-na spune:
fizic nu simt nici un fel de repulsie sa suga maimutica,ma gandesc doar daca putea fi sterilizat sanul...sau unul ramanea definitiv al copilului ,celalalt al micului sufletel.................ca si mama mi se pare admirabila,amanuntele de ordin tehnic ma intriga.
iahim spune:
Ai dreptate,ce naiba,doar ne tragem din maimute...avem si purtam aceleasi boli!Da-le dracu de enterocolite!Si de sindroame de malabsorbtie!Ce daca maretia gestului poate omori un copil?Un suflet in minus de hranit!
Asa vrei sa-ti raspund....? fa exceptie de pregatirea mea de "specialitate" si incearca sa gandesti fara ipocrizie!