Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *106*
Raspunsuri - Pagina 16
cristina_ana spune:
Santorini, uite aici gasesti reteta, e postata de Ioana:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148416&whichpage=4
Ma gandesc ca daca o faci cu lapte de bebei care e dulce ar trebui pus mai putin zahar, nu?
Eu am facut o combinatie intre retetele date de Monica si Croco, si anume dupa ce am pus laptele praf nu am mai pus oala pe foc, doar am amestecat si gata. A iesit mai buna, nu mai era caramelizata. Vai, ce pofta mi-ati facut!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
selen80 spune:
Lili bine pusa problema....sa stii ca si eu ma gandeam zilele astea de ce nu folosesc oare bolurile mele de acasa...eu i-am dat primele "mese" din sticluta de biberon....sambata am luat si un castronel, dar doar pt ca are capac si m-am gandit eu ca il folosesc si sa pastrez mancarea la frigider...
eu zic ca le cumparam pt ca sunt asa, colorate frumos, si poate atrag copilul mai mult la masa....asa cum si periutele de dinti cu tot felul de zdranganici ii atrag sa se spele pe dinti....samd....
bpa free e bun daca folosesti recipientul respectiv la microunde, sau asa stiu eu, mai multe iti pot spune fetele mai bine documentate...
si Ebru a decretat acum vreo luna ca biberonul este yak! pana atunci bea din el fara problema, si laptele meu, si lapte praf....atunci am inceput eu sa-i dau putin cereale, ca sa pot pleca si eu pe undeva pt mai mult de 3 ore...ca era mai comod sa las pregatita apa si sa-i spun soacra-mii cate lingurite sa puna...decat sa faca vreun piure ceva....
deci puteti incerca asa, cu cereale, daca nu vor bibe...
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui suede Uka ce galerie de arta frumoasa . Cine mai e pe facebook? Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009 Poze |
Neata !
Merci , Laura..si mie-mi plac rrrau pozele alea "contrafacute"
Am o stare azi ..n-o sa mai intru ca sa nu va molipsesc..vad ca motivele se aduna ca intr-un bulgare de zapada, minunat
Va pup.
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
raluk16 spune:
De aceea si biberoane trebuie de sticla sau de polipropilena (PP) si nu policarbonat (PC). Poate ii dam ceva cald sau poate sterilizam sticla.
http://en.wikipedia.org/wiki/Bisphenol_A
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
santorini spune:
Selen sa stii ca nici Andrei nu prea a vrut mar atunci cand l-am dat pe razatoare. Asa ca acum dupa ce le dau pe razatoare le bag un pic la blenduit si papa muuult mai bine!
Nici eu nu i-am luat castronele, pt ca am recipientele de la pompa Avent (si am vreo 5 ca asa a cumparat Adi pompa, cu tot cu recipiente, ca de eu eram in spital si el a luat ce a gasit in prima farmacie, dar uite ca pana la urma le folosesc la ceva) si e dragut ca sunt marcate cu gramajul si stiu cam cat mananca. Eu la aprecierea cantitatilor din ochi sunt dezastru total!
de Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN
santorini spune:
Cristina mersi mult!
Uka sa treaca starea naspa! Lasa mami ca o sa vina ea si primavara si o sa stam la soare pe terasa si bebei o sa doarma dusi toata noaptea!
de Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN
suede spune:
Sunt super!
Cum le-ai facut?
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
Neata ! Merci , Laura..si mie-mi plac rrrau pozele alea "contrafacute" Am o stare azi ..n-o sa mai intru ca sa nu va molipsesc..vad ca motivele se aduna ca intr-un bulgare de zapada, minunat Va pup. Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze
Fragutza spune:
Carina, maine seara merg la alergolog.
Stie cineva in ce consta o consultatie? Oare se fac ceva analize, teste?
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
suede spune:
Mie mi-au facut acum mult timp,cand aveam probleme...
Citat: |
citat din mesajul lui Fragutza Carina, maine seara merg la alergolog. Stie cineva in ce consta o consultatie? Oare se fac ceva analize, teste? If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze
vik-cj spune:
Buna fetelor!
La multi ani Josh! Si pentru Mihaela...sper sa se rezolve favorabil problemele voastre. E o perioada grea, de readaptare zic eu a partenerilor intr-un cuplu si de adaptare a celor doi cu puiul mic. Sper sa treceti cu bine peste toate...
Ia uite cine s-a chefuit aseara...Cristina! Super...sa iti fie de bine .
Monica..ce bine ca Dragos e ok...asta e cutuma la noi...asa pentru orice eventualitate trebuie sa mai treci si peste 2-3 luni. Si noi patim la fel...
Fragutza...eu cred ca azi daca mergi la acbinet te va intreba doar istoricul bolii si al familiei la alergii. La cabinet nu prea se pot face teste...eu toate testele le-am facut in clinica, multe din ele la ATI ptr ca erau teste de provocare la diversi alergeni si le trebuie anestezist just in case. Sunt curioasa cum va fi in cazul vostru consultatia.
Eu ca de obicei nu fac fata sa raspund la toata lumea ca citesc in diagonala...abia am ajuns acasa si acum ii pregatesc supica de ora 5. Dar revin in forta mai pe seara!
de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela