Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *106*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

raluk

Laura te-am adaugat

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui suede

Gata Raluk,m-am adaugat!
Foarte frumoase pozele de la nunta,mai,mai ca nu mai am rabdare pana in august la nunta mea!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze

Ce frumooooos, abia asteptam si noi pozelee!!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

acuma tre' sa urc si eu fotografii, nu???

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Sa stiti ca si eu sunt pe Facebook.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

RALUK ce frumoasa ai fost mireasa,ce frumos ati avut totul pregatit,m-ai facut sa ma visez si eu mireasa,esti fenomenala si ai o familie tare frumoasa
ALEX eu nu vad de ce nu i-ai da legume ca e racita,chiar nu vad un motiv plauzibil,sa nu te superi pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

dedicatie speciala pentru cristina ..

www.youtube.com/watch?v=GpXrdg-vdVo&feature=related" target="_blank">dansul pinguinului

si un video la care m-am stricat de ras .. un mos alcolizat danseaza dansul pinguinului .. www.youtube.com/watch?v=ZiDSYBQdJIE" target="_blank">aici

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

m-am stricat de ras!! Si mai sunt si de la iasi!

Buna dimineata!!

Vai, am vazut ce e la voi!!Of of, parca nici chiara sa så e intoarca iarna in halul asta...Sper så fie decat cateva zile si apoi så vina caldura la voi.

Cristina ce ma bucur ca te mai vad..ia si pune si fa-ti lectiile cu dansul pinguinului ca din cate vad e distractiv

Brucu e bine, si-a revenit.Acum are niste mucisori , il curatam frecvent , ii dam cu ser fizilogic si e oki.

Alex da e bine ca sunt decat albi mucisorii, si nu te mai invinovati ca putea så se intample alta data cand nu aveai ce face..acum ca s-a intamplat nu te mai gandi..Asta este iti va raci
de acum poate de n-ori.Si atunci nu mai ai pe cine så dai vina..Hai ca trece repede ca nu tin mucisorii astia o venicie(si Brucu are acum)

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Raluk, eu sunt sigura ca ai sa ajungi din nou asa de slaba, pentru ca tu vointa ai din plin. Poate ca burta nu o sa mai fie asa de perfecta cum ai avut-o, dar macar pe aproape. Si cu timpul pentru sport, ai sa vezi ca dupa ce mai creste Alex categoric nu o sa mai fie asa de solicitant. Stiu ca acum pare imposibil, dar ai sa-mi dai dreptate!
Mai, pe mine ma roade o intrebare de cateva zile. Oare Selene in ce limba vorbeste cu sotul? In romana sau turca? Zau ca ma chinuie intrebarea asta, nu stiu ce am!
Si ca tot veni vorba de Selene, stiu ca tu esti o mare bucatareasa , asa ca poate imi zici si mie o reteta de baclava! Dar din aia autentica, de la mama ei. Am mancat ieri la Spring Time asa ceva si mi-a ramas gandul la ea. Asta apropo de ce ziceam, ca vreau sa slabesc 3 kile pana saptamana viitoare.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Carinablanca multumesc pentru raspuns, asa fac ca n-am incotro. Ii mai dau si lapte dupa pana se satura. Off ca tare greu mai e. Azi am incercat pe langa cereale mar copt si banana. Toate sunt yakk, si nici dupa cereale nu se omoara. Il plimb prin casa, mergem in bucatarie, il pun in brate, ii mai dau o lingurita si tot asa As vrea si eu sa manance civilizat in scaunul lui

Alex eu zic sa ii scoti mucisorii bine inainte de masa si poti sa ii dai de mancare ce crezi tu, chiar daca e aliment nou. Doar daca ar avea febra ar fi valabila chestia cu alimentul nou, parerea mea (ca de la febra nu are nici pofta si tu vii si ii dai ceva nou, deci il respinge clar)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Iulika pe mami si pe Brucu sa-i treaca mucisorii!
Alex si pe voi!
Alex da si tu PM cu facebook-ul (daca vrei)

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

La multe lunite Josh!!!

Raluk ai fost tare frumoaså la nuntå.Si totul pare perfect ca si aranjament..Felicitari!Amintiri de milioane!Si multi ani inainte!

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput