America (193)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

SINZI_ANA - ultima casa in care am stat in Bucuresti a fost intr-o vila aproape de piata Unirii, inchiriasem o camera si tin minte ca mai era o fata acolo, pe linga fata proprietarei care se pregatea sa mearga la studii la Paris, da' nu-mi mai aduc aminte daca o chema Raluca. Ar fi culmea sa fie vorba de acealeasi persoane.Si daca da, cum de a aflat ca am un bebe ca nu prea am mai tinut legatura cu tipele de pe acolo. D-le, ce chestie.:))

Pupici,

Clara-mami lui Bryce Mihai - un copchil nazdravn - 18.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

carmen - florile sunt frumoase
superba casuta voastra, imi place mobila, bucataria ,camera de joaca e visul meu .... ai facut treaba buna
am primit si eu o orhidee vara trecuta, si nu prea stiu ce sa fac cu eai-am schimbat pamantul si ii pun apa ,cam la 2 saptamani,in rest....

philip- sanatatecum e fara bunica?

mucenicii ingrasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Clara, mi-am mai adus aminte de ceva...casa era langa cismigiu (nu stiu daca acolo e unirii) si de fapt, tipa de care vb eu (care imi aduc aminte ca era tot regizor...) era prietena cu un tip Mugur Grosu ...hahaha...Sau poate e vb de altcineva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Spune Sinzi odata, ne tii si tu aici precum Andrada cu countertopu'!

Sanatate multa lui Aidan si lui Nicholas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Spune Sinzi odata, ne tii si tu aici precum Andrada cu countertopu'!

Sanatate multa lui Aidan si lui Nicholas.

Lume multa, oameni putini

LOL... credeam ca eu sunt singura stalker in zona.. hai Sanzi indura-te de noi...ne macina curiozitatea

Miere, Andreea sanatate multa pruncutzilor.

Pumba da.. mucenicii ingrasa.. da-i incoace sa te "salvam" de kg in plus

Carmen super ati aranjat casa, cel putin camera lui Eric e grozava..

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super-lia spune:

Clara bun venit pe forum. Si eu o aduc pe mama mea la mine undeva in vara. Ea a mai zburat odata si i-am luat carut de handicapati si nu a fost nevoita sa se chinuie cu transferul la aeroport. Poate ne vorbim si le punem la avion impreuna sa-si tina de urat. Eu o zbor pe mama mea in Atlanta. Tu?
Avatar e filmul meu preferat. Si apropo un prieten mi-a spus ca atunci cand a vazut pe Neytiri sa gandit la mine. Cica seman cu ea. ;) Vreti poze?
Crismir ….sexy ….si eu as vrea sa ma tund asa scurt dar sunt sigura ca nu-mi sta bine. Ce usor ti-o fi cu parul scurt. Te invidiez.
Miereamara, si Richard al meu a vorbit mai greu. Avea déjà trei ani si abia spunea cateva cuvinte. De inteles intelegea tot, dar vorbea intr-un limbaj al lui. Cand ne-am reintors in America a inceput sa vorbeasca in engleza si a progresat destul de repede. Acum mai are probleme cu L si cu R dar in rest ii merge gurita intruna. Nu-ti face griji deocamdata, tu vorbeste-i intruna si cititi cat mai multe carti.
La mine saptamana aglomerata cu scoala….abia astept vacanta de primavara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Insotitorul lui David se plateste, este insotitor pe tot drumul nu numai transbordare.

Sanatate lui Nicholas si lui Aidan!

Mirela iti sta ff bine asa tunsa, ies ochii aia in evidenta mama mama...

Nici Ralu nu a vorbit prea repede, dupa 2 ani asa. Bebelica vad ca i mai vorbicioasa.

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

SINZI_ANA - nu, nu sunt eu. Cismigiul e linga Piata Universitatii. Ei, pacat, ar fi fost fain sa ne fii stiut.
SUPER-LIA - multam fain. Eu vreau sa o aduc pe mama aici, in LA. E bine de stiut ca sunt mai multe variante si ca putem sa comunicam si eventual chiar ajuta. Mi se pare mult mai usor asa.
Va multumesc frumos fetelor,

Pupici dulci,

Clara - mami lui Bryce Mihai-un copchil nazdravan - 18.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Sanzi si eu sunt curioasa ca mereu pierdeam scrisoricile..

am facut si eu azi mucenici pt prima data.. chiar mi-au iesit pufosi!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Citat:
citat din mesajul lui pumba

carmen - florile sunt frumoase
superba casuta voastra, imi place mobila, bucataria ,camera de joaca e visul meu .... ai facut treaba buna
am primit si eu o orhidee vara trecuta, si nu prea stiu ce sa fac cu eai-am schimbat pamantul si ii pun apa ,cam la 2 saptamani,in rest....

Pumba, you made my day cu florile. M-a bufnit rasul instantaneu.
Eu ud orhideele o data pe saptamana, dimineata. Am citit despre ingrijirea lor si acolo spunea sa incerci pe cat posibil sa nu le misti prea mult, sa nu le schimbi locul, sa aiba lumina, dar sa nu pice lumina pe ele, ca nu ar fi indicat nici pamantul sa nu le schimbi ca intra intr-un fel de "depresie" si nu mai se dezvolta, nu cresc, nu infloresc. Complicat!

Clara, eu sunt mai comoda asa si caut solutii pe termen lung. Camera lui Eric e foarte usor de redecorat, pentru ca toate navele alea spatiale, planetele sunt de fapt autocolante adezive. Se dezlipesc foarte usor si poti pune altele cu alta tema de redecorare. De fapt camera e vopsita in albastru, atat. O sa caut linkul de unde am comandat autocolantele si o sa-l pun aici. Tot sa redecorezi asa, chiar si o data pe an. Multumim de aprecieri.

Sanziana, mai te lasi rugata. Insotitorul lui David se plateste, doar pt adulti nu se plateste.

Miere, imi pare rau de Aidan, ca nici cu 2 antibiotice nu ati scos-o la capat. Ufff, sper sa gasiti un medic priceput de data asta.

Cami, multumesc de aprecieri. Tu cand mai pui poze cu fetele?

Ramona, uf si Alexandru acum. Tinem pumnii sa treaca repede si sa nu ia Anuta. Mai, dar nici tu nu ai mai spus nimic de copii, ce fac Anuta, Alexandru, …

Corina, ce ati facut cu casa? Vi s-a acceptat oferta, ati intrat in escrow? Dati de baut?

Mergi la inceput