America (193)
Raspunsuri - Pagina 4
miereamara spune:
Clara eu nu poci sa te ajut cu sfaturi pt ca noi am dat-o in bara cu venirea mamei, are viza pe 10 ani, i-am luat biletul, trimis traseul, cuplat-o pe avion cu o prietena ca sa nu vina singura (baietelul meu era f bolnav si tb sa stea cu el o perioada). Si m-a sunat cu vreo 3 zile inainte - nu mai vine, a facut un atac de panica la gandul calatoriei cu avionul, prima din viata ei.
Nimic din ce i-am spus nu a facut-o sa se razgandeasca.
Cei de la Lufthansa au optiune pt insotitor (costa cu vreo 60 de euro mai mult, dar ii ia de la usa avionului si ii duce unde au nevoie. Au optiune si pt vorbitor de limba romana pt aeropoartele din Europa.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
Carmenbr spune:
Sanzi, cum s-a terminat razboiul? Eu sunt curioasa!
Ruxij, Anamaria - si eu vreau poze.
Buflea, poti sa pui si tu poze cu masculii tai!
Alina, super tare Lucas!
Clara, welcome. Eu stau in Garden Grove, langa Disneyland, deci mai departe. Eu mi-am adus parintii si socrii, o groaza de familion. Chiar si socrul meu de 83 de ani s-a descurcat singur. Le dadeam mereu o foaie pe care scriam in engleza "va rog sa ma ajutati sa gasesc poarta pt zborul meu" si o aratau stewardezei sau a oricine altcineva din security si mereu s-au descurcat. Acum de cand e gratuit insotitorul, cer mereu insotitor. De fapt e wheelchair, dar nu trebuie sa fie in imposibilitatea de a se deplasa. In felul asta sunt obligati sa-i duca de la o poarta la alta si sa-i predea acolo, iar ei nu mai au grija ca se ratacesc. E mult mai simplu asa, doar sa nu o deranjeze pe mama ta ca trebuie sa stea in wheelchair. Lufthansa are chiar in acelasi terminal zborurile daca vine prin Munchen. Bafta multa.
Felicitari pt o casnicie si o relatie atat de frumoasa. Faina viata si lumea prin care te invarti. Te invidiez ...putin.
Miere, Eric a inceput sa vorbeasca cu fraze, nebunii abia pe la 3,4 ani. Pana atunci doar cuvinte si alea undeva pe la 2,5 ani. Medicul ne-a zis ca e din cauza ca e bilingv. Sa-ti aduc aminte ca noi mereu avem probleme la scoala ca vorbeste prea mult acum?
Editez: Miere, e gratuit insotitorul. Am luat eu la Lufthansa pt tanti care a fost la mine.
Clara, mi-am bagat nasucul prin pozele tale, sper ca nu e cu suparare. Si mie si sotului ne-a placut casa voastra. E tot asa cu culori multe cum imi place si mie si cum am facut si noi. Noi avem 7 culori in toata casa, 3 doar in living.
miereamara spune:
Serios? E gratuit?
Beyyy ce ti-e si cu romanii:)) cand a fost vorba sa ii iau bilet mamei, am sunat la o agentie romaneasca si m-ar fi taxat in plus cu 60 de euro cum am spus mai sus:)) cica pt insotitor.
Mersi Carmen, e bine de stiut ca de fapt este gratis.
miereamara spune:
Andreea, nu stiu, poate e debutul unei viroze, sau poate dintisori. E cineva bolnav in casa?
Multa sanatate!
ClaraJ spune:
Fetelor,
Va multumesc din suflet pentru sfaturi.
MIEREAMARA- ha, hai ca m-am regasit in povestea ta; noi nu am apucat sa cumparam bilet, dar eu vroiam sa o aduc pe mama in iarna, de prin ianuarie, asa, ca, mi-am zis eu, o scap de vijeliile din Romania, vine la caldurica si soare, ce mai, planul perfect. Deci, mai era cam vreo luna asa si ne pregateam sa-i cumparam bilet, ne uitam la preturi la bilete si vorbesc cu sor-mea care imi spune sa nu-i cumpar bilet, ca a inceput sa plinga, ca ea ce face, cum se descurca, bla, bla; dupa aia vorbesc cu mama ( noi vorbim si ne vedem pe skype cel putin de 2 ori pe sapt) si ea cica, ca nu vrea sa vina iarna, ca e prea frig, ca ii ingheata centrala in apartament, tot soiul de motive de ma tavaleam pe jos de ris; no, acuma eu o vad ca e curajoasa ( cum e gaina, adaug eu) si mereu zice, abia astept sa vin, sa-l vad pe Bryce, sa gatesc pt voi etc. Deci, sa vedem...Speranta moare ultima, nu??!!
CARMENBR - esti o draguta. Nu, nu ma supar, ca doar de aia am pus pozele.:)) Mie desi imi plac casele albe cu pereti albi, canapele albe etc, da' cind vine vorba de casa mea, albul nu e chiar stilul meu, ci mai degraba combinatiile nebunatice de culori, si am nimerit si un husband care are aceleasi gusturi ca si mine. :)
Oricum, am sa-mi salvez toate sfaturile voastre si sa vedem pe ce varianta om merge. Ca de adus, sigur o aduc, ca doar n-o fii dupa ea.:))
Pupam,
Clara - mami lui Bryce Mihai - un copchil nazdravan - 18.08.2009
Carmenbr spune:
Clara, o sa pun si eu albumul cu casa noastra ca sa vezi si tu pozele. Le scot iar apoi. Dulcel rau Bryce, imi place si numele, e mai deosebit, nu e un nume prea comun.
Mai e o varianta pentru tine, chiar si pt tine Miere. Eu merg acasa in Ro in august dupa 7 ani, abia astept! La intoarcere daca vrei, ii poti lua bilet mamei tale si venim impreuna pana in LAX, nu mai calatoreste singura. Eu ma intorc pe 28 august cu BA. Spune-mi daca ti se pare convenabil si vorbim mai multe pe PM cu detalii despre zbor.
IoanaN spune:
Adriana, daca papa si bea lichide... e vesel, adica se joaca si isi vede de rutina de zi cu zi, e okay...copii nu au motive serioase de cele mai multe ori cand fac febra, alergii de adaptare...dinti, infectii usoare... asta nu inseamna ca trebuie ignorata... daca se repeta sau nu cedeaza la motrin, tre vizitat pediatrul poate ii trebuie o prescriptie de antibiotic...te pup...
...fetele cu bebici - toddler, atentie la cantitatea de lapte, daca e prea mult risca sa nu asimileze fierul, de-aia e plin de copilasi anemici, li se ofera lapte la toate mesele zilei...dimineata si seara e de ajuns (intre 16 oz si max. 20 oz)...formula dupa 12 luni nu prea mai e idicata. Daca nu e tolerat lapticul de vaca, soy milk sau alte alimente cu continut crescut de Ca, broccoli, inghetata, iaurt, branza...sau suplimentat cu gummy bears...toddlers nu au nevoie neaparat de lapte propriu zis, ci de Ca si vitD... laptele e pastrat in dieta pt ca e alimentul cu cel mai mare continut de Ca, dar sunt si alte metode pt asimilarea Ca-lui
Lucas, bea numai seara un biberon mic de laptic de vaca, iar dimineata papa de cele mai multe ori Cheerios cu lape. Horizon ii place mult, Matei a fost alergic rau...nu a baut mai deloc dupa un an jumate cand am oprit alaptatul...branza nu-i place nici acum...mananca doar cascaval Jarlsberg si baga inghetata la greu
studentele v-am vizionat......Sanzi tare Radu al tau...yo!
liris spune:
Andreea, poate-s dinti? dupa cum nu are alte semne.
miereamara, ma gindeam in prostia mea asa, ca poate dc mergi pe o anumita linie, spre exemplu sa-i dai treptat laptele obisnuit, "pacalesti" reactia alergena :(.
vezi ca si mama a venit cu lufthansa si cu insotitor fara bani. biletul i l-am luat de aici, o agentie din SF.
io filmele de oscar nu le-am vazut si nici nu ma inghesui. am studiat insa rochiile doamnelor. mi-au placut mult rochia lu queen L (cred ca ea era) si a lu sarah jessica. si parca sa zic cameron diaz. spun acum din scurta-mi memorie.
sandra bullock mi se pare o tipa f decenta. genul pe care nu prea poti sa spui ca n-o suferi ca ceva. corecta si cu propriile-i greseli, parea impacata si cu razzie-ul
IoanaN spune:
postul de mai sus cu laptic e pt toate mamicile, e doar informativ pt cine nu stie ca laptele in cantitati mari devine nociv...
ca sa nu creada Iri ca am postat apropos de ce a scris ea sau ma bag in seama ca musca in lapte