America (193)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Sinzi, nu se poate accesa linkul.

Astept telenovela cu lux de amanunte, nu asa telegrafic!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super-lia spune:

Ma fetelor da ce viteza aveti voi la scris.

Uite aici este blogul meu daca vreti sa ma vedeti:
http://magnolia-lia.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Sanzi, dar cine zice ca nu seamana? E leit mamica lui
Miere, felicitari!

Buflea, si ce mai zici de noul tau servici (si de colegi)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Uite ce am patit noi astazi http://picasaweb.google.com/corina.ostoia/RecentlyUpdated#5447246620258137330

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ioi ce draguti sunt cerceii, Corina!! Sa ii poarte sanatoasa! Sunt de titan? am inteles ca e cel mai bun material pt bebei ca nu le infecteaza urechiusele.

Noi ne-am luat bilete la AC/DC!!!!Rock on! Si avem si la U2 :)).Bebele asta o sa fie rock star :))

Adriana 14w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Adriana super numele ales!
Oana uite reteta: http://www.bucataras.ro/retete/4950/mucenici.html
doar ca eu am facut cantitate mai mica..

Andreea, Mirela sanatate la puiutzi!
Sanzi maine seara imi pregatesc popcorn!
Corina bv de cercelusi!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Nice to meet you Super lia! Ce frumosi sint baietii tai si tu esti o mamica tinara.

Corina, m-a innebunit Francesca, e atit de dulce - iti vine s-o maninci!

Mihuta, ma fac ca nu observ mucenicii aia, da? Mai ai ceva leftovers?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

FEtelor de pe Spark? CE nume are grupul vostru? M-am bagat si eu si voiam sa va 'cert' putin..DE ce nu mi-ati zis mai si mie mai devreme de el? De 2 sapt ma tin si eu de ce zic ei, mai putin miscare, ca nu prea am timp nici sa merg la baie, dar am pierdut vreo 5lb.

Mami de Amalia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Buna de dimineata la mine,

Corina, aia mica este copilul Gerber, atat e de scumpa, parca o si vad pe borcanelele de baby food. Bine ca m-am sterilizat ca cine stie ce idei imi mai veneau.

Sa continui cu raportul meu, exemplarele masculine nemtesti se flutura in fiecare zi pe aici, vorbind engleza cu un accent infiorator ... sunt in continuare foarte draguti si foarte respectuosi ... ma intreb daca n-or fi asa din cauza ca m-au trecut la categoria "mamaie", ca deh, asa e frumos, sa respecti batranii . Oricum, cat as vrea eu sa ii trag de atentie, nu cred ca prezint vreun interes pentru ei, asa ca nu mi-e teama sa imi clatesc, in fiecare zi, retina mea obosita de varsta ... pe parte de business nu am nici o interactiune cu ei, zic merci, ca nu sunt sigura ca as fi putut sa ma concentrez corespunzator.

Gata, asta a fost paragraful sexual al raportului.

Sa trec la paragraful depresivo-panicardo-taiat 4 vene ...stiti voi.
Fetelor, nu imi este clar cat se sta in compania asta la serviciu dar eu de 3 zile plec la 6:00 P.M. si sunt prima. Va spun, plec asa cu un sentiment de vinovatie, lipita de pereti de jena, nu stiu ce Dumnezeu se intampla. Nu ma trimite nimeni acasa si tot etajul pare ca munceste cel mai cu spor la 6:00 P.M. Ieri m-a chemat Ratoiul in birou sa imi spuna sa nu ma sperii, ca pare mult de lucru, multe notiuni noi, plus ca mai trecem si pe SAP pe care nici eu si nici el nu il stim ...etc - si eu i-am spus ca nu ma sperii de munca, ma sperii de program care ma confuzeaza, ca eu prefer sa vin dimineata mai devreme (dar mi-a fost jena sa ii spun ca vreau sa si plec mai devreme), ca eu am eficienta mare dimineata si ca seara sunt obosita - balarii din astea pline de aluzii la care nu mi s-a parut ca el ar fi fost foarte intelegator. In fine, nu a zis sa stau peste program ca nu imi poate pretinde asta, dar stiti voi cum este, nu mi s-a parut ca rezoneaza cu aluziile mele - in pana mea - ca eu am 2 copii acasa si deocamdata sunt parintii mei care se ocupa de tot dar cand o veni soacra nu stiu ce o sa se intample, plus ca momentan nu am lectii, dar cand ne-or ataca lectiile si proiectele alea de taiat si lipit si cautat pe net ...etc. Cand o sa fac eu toate astea daca trebuie sa stau aici la serviciu ? Pe de alta parte jobul asta pare a avea potential profesional foarte mare, se pare ca achizitionam acum o alta companie de vreo 60 personane si simt ca daca o sa "shine" aici am sanse si sa invat mai mult si sa avansez. Intrebarea este daca chiar vreau sa avansez sacrificandu-mi timpul petrecut cu copiii, mai ales ca barbata-meu, cu pozitia lui, nici nu se pune problema sa ma inlocuiasca ?

Am tot discutat cu barbatul si am hotarat sa nu stau - sa nu le dau de inteles ca pot sa stau, chiar daca acum pot. Dar va spun, cand plec la 6:00, parca as evada de undeva asa mustrari de constiinta am ... deci ma cunoasteti de acum, plec in varful picioareleor si cu eterna lama pe vene ...

Cam atat pana acum ...ma bag la loc, cu capul la cub.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Imi cer scuze ca intevin in discutiile voastre, dar am o rugaminte, poate ma puteti ajuta cu informatii. Mama pleaca in SUA peste o saptamana la sora mea care locuieste acolo, in vizita. A mai fost de cateva ori si de fiecare data si-a facut asigurarea medicala in Ro, nu era scumpa. Acum insa s-a scumpit cam mult, o costa pe mama 300 de euro o asigurare pentru 10.000 de euro. Parintii vostri cum fac cand merg la voi in vizita? Se poate face asigurare in SUA? Stiu ca daca stai sa socotesti cat costa spitalizarea in caz de ceva, te gandesti ca cei 300 de euro nu sunt bani multi, dar pentru o pensionara din Ro nu sunt putini si daca ar fi si alte solutii, ar merita.
Va multumesc!

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput