Matei- Campanie antiabuz *3*
Raspunsuri - Pagina 11
anca_a spune:
Invit pe toata lumea din lista de la pagina 1 sa voteze pana duminica, ca sa putem centraliza luni voturile si dam drumul la fluturasi.
Eu votez asa:
titlu campanie "Mami, tati, nu ma loviti"
fata: "Educatia nu trebuie sa doara. Nu-ti lovi copilul."
verso: extras din legea 272/2004
foto: oricare din pozele Sabinei
Luna1 spune:
Buna fetelor.
Felicitari pentru campania pe care o organizati. Imi permit sa vin si eu o sugestie referitoare la poza fluturasului. Daca o sa puneti o poza cu un copil plin de vanatai, sangerand sau ceva socant in genul asta, nu cred ca veti realiza ceea ce doriti voi. Din cate am inteles voi doriti sa schimbati mentalitatea "unde da mama creste" si "bataia e rupta din rai".
Daca un parinte ii da o plama copilului, chiar si peste fata, de cele mai multe ori nu ramane semn, astfel ca daca un astfel de parinte primeste un fluturas cu un copil plin de vanatai va considera ca nu face referire la el, el doar "atinge" copilul, nu il bate cu adevarat (gandire gresita bineneteles).
Sugestia mea era fotografia Sabinei prima, unde se vad lacrimile si tristetea. Astfel un parinte care foloseste ca metoda de educatie bataia, poate sa asocieze lacrimile din fotografie cu cele ale copilului propriu cand este lovit.
Inca o data felicitari, voi continua sa va citesc.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
bebelusi spune:
Anca mai poti da o data linkul ala cu propunerile te rog
Mami puiutului Vlad Mihai
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
alinuk spune:
kay, fetelor am si eu o intrebare
campania are finantare?
am in cap ceva idei
nu stiu in ce masura pot sa le insirui aici
(am avertisment deja si nu vreau sa fac vreo gafa cu reclame mascate)
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
un vis pentru ei, pentru micutzii mai putin norocosi
www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
denizel spune:
Nume campanie: Dragostea nu doare! Nu-ti lovi copilul! (eu o consider potrivita pt. numele campanie)
Fluturas fatza: Cand ma lovesc, fug la tine si imi trece. Cand ma lovesti, unde sa fug?
Fluturas verso: efectele abuzului (alinuk). Stiu, nu e in lista, dar ar trebui adaugata.
Foto: una din pozele Sabinei
"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.
kay spune:
Va rog sa ma scuzati inca vreo 4 zile, sunt cu S cu infectie mare in organism, analize aiurea, antibiotic pe vena, etc... Cand pot mai arunc un ochi, dar nu va bazti pe mine zilele astea...
Revin de indata e e S mai bine.
Sabina spune:
Sanatate Soniei! O pupam cu mare drag.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
bebelusi spune:
Kai multa sanatate Soniei, sa treaca repede, noi incercam sa rezolvam una alta aici in lipsa ta, stai fara griji
Nume campanie: Dragostea nu doare! Nu-ti lovi copilul! (eu o consider potrivita pt. numele campanie)
Fluturas fatza: Cand ma lovesc, fug la tine si imi trece. Cand ma lovesti, unde sa fug?
Fluturas verso: efectele abuzului (alinuk). Stiu, nu e in lista, dar ar trebui adaugata.
Foto: una din pozele Sabinei
Mami puiutului Vlad Mihai
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"