Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (1)
Raspunsuri - Pagina 5
decenuela spune:
cris.d...bine mai mami..te trezesti si nu faci tu o cafelutza?hm te-ai invatat servita..
ma bucur ca e mai bine ema, imi imaginezi prin ce-ai trecut. mada sunt io sensibila insa in general nu las sa se vada asta...ma tin...asa incat multi cred ca sunt ... ed piatra si ma mai trezesc cu cat un bobarnac....insa mucosul asta mic ma dezarmeaza frate...
LA CAFEA FETILI....e aburinda
slava domnului suntem ok...am avut o noapte cu treziri dese si de la 4 se screme pt kk...gaze ce-o avea el acolo...dar..NU A VOMAT...SI A PAPAT DOAR TT...doamne ce ma bucur...
cristies....nustiu daca de la carnati...am mai sarit io calul..cred ca mai degraba unul din produse nu era ok...
subscriu cu gecutile...te anunt ca in real nu sunt ..de fapt nu prea gasesti nik pt baieti...si mai vroiam sa-ti zic ceva...
baly ..nu-ti fa prb de ceai...jiji...nu are treaba cu biberonul....asta o sa suga pana se insoara...ca-i dai ddin cand in cand ceai sau lapte din bibneron..cu o gaura f mica...nu-i pericol...
a...jiji nusuporta nici tertina nici suzeta cu forma aia noua latita la varf...dar cel mai mult ma bucura ca-i plac tt mele:)
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)
mamidepuiuti spune:
neata fetele...merci de cafea decenuela...
bine v-am gasit in casa noua!
am citit doar vesti bune de la voi azi!doamne-ajuta sa fie mereu doar vesti bune!
ma bucur ca ema ,jiji,adrian de baly,maia sunt mai bine!
felicitari arwen!refacere rapida si mult laptic ! bb sa fie papacios si necolicios!
cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
mcrissa spune:
Bun venit in casa noua!365 de zile minunate, numai cu bucurii si sanatate!
Cristina,fericita de bebe luptator Vlad
Atat sunt de mare
myky791 spune:
neata fetele! bine vam gasit in casa noua! sa auzim numai de bine.
sa va cer si eu sfat: nu stim ce sa facem dak sa dam banii pe un balansoar ori ba. el cand are colicii puternici nici la taicasu in brate nu se linisteste. numai la mn. cele care aveti balansaor stau bebeii in el? nu stim ce sa facem.
Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)
roco1617 spune:
Buna dimineata si de la noi..........am dormit bustean de la 12.30 pana la 6 si acum suntem la programul de gangurit .
Pupici si revenim,
cristies spune:
Citat: |
citat din mesajul lui myky791 neata fetele! bine vam gasit in casa noua! sa auzim numai de bine. sa va cer si eu sfat: nu stim ce sa facem dak sa dam banii pe un balansoar ori ba. el cand are colicii puternici nici la taicasu in brate nu se linisteste. numai la mn. cele care aveti balansaor stau bebeii in el? nu stim ce sa facem. Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010) |
Balansoarul n-are treaba cu colicii. Daca pentru asta il vrei dai banii degeaba. Al meu sta in el ca sa mancam, sa gatesc, sa fac curatenie, sa intind rufe sau sa calc... Uneori mai si doarme in el. Dar cand are nervi nu sta... Si asta e valabil pentru orice model cred.
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
cristies spune:
Neata si de la noi. Merci de cafea Decenuela.
Super bine ne-am inceput activitatea aici. Numai vesti bune !
Felicitari pentru ele Baly, Al3csa, Cris.dogarel, Decenela!
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui myky791 neata fetele! bine vam gasit in casa noua! sa auzim numai de bine. sa va cer si eu sfat: nu stim ce sa facem dak sa dam banii pe un balansoar ori ba. el cand are colicii puternici nici la taicasu in brate nu se linisteste. numai la mn. cele care aveti balansaor stau bebeii in el? nu stim ce sa facem. Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010) |
deci...io am unul de la primii pasi cu baterii, l-a comand jiji mare de pe net vreo 3 mil si ceva. a stat aproape 2 luni mobila. am sesizat ca daca e hranit, schimbat...binedispus...sta acolo..30 min...timp in care fac cate ceva...daca e nervos...si cred ca-l pun pt consolare...NEVER..urla si mai rau...
cristies...mi-am adus aminte..io tot persil fol..si mai nou am luat balsam de bb...de la..sano parca....e ok..sunt mai moi hainele. si jiji nu a reactionat in vreun fel
poze
AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)
decenuela spune:
myky....vad ca si cristies..ti-a rasp la fel...deci s-ar putea sa fie chestie generala
poze
decenuela spune:
a....azi e sarbatoare....
am vz ca in buc..se face acea supa cu mucenici mici..si cu nuca avem voie?
noi, in moldova face 8-uri...copti cu multa miere si nuca
poate, daca ma lasa jiji , va invit mai tarziu la un mucenic mada in moldova....te bagi plateea?
poze