Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (1)
Raspunsuri - Pagina 16
larisel spune:
Ca de obicei sunt restanta la citit, poate in noaptea asta ...sa recuperez.
Gata, de luna asta aparem 3 la intretzinere ... sa vedem cand s-or prinde ca suntem 4, ca eu cred ca m-au vazut pe mine fara burta si ce-au zis, a nascut... hai sa-i bagam la plata. De parca bb-lushii alearga pe scari...
din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
amr tot 7 kile (din 23.5) + 1 ...Target: 7+1+11(dinainte de II)=19 kg + nshpe mii de vergeturi
larisel spune:
Astazi dam de mancat si de baut ce doriti...... Avem 3 lunitze mari si late!
amr tot 7 kile (din 23.5) + 1 ...Target: 7+1+11(dinainte de II)=19 kg + nshpe mii de vergeturi
Andre_lina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larisel Astazi dam de mancat si de baut ce doriti...... Avem 3 lunitze mari si late! din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena amr tot 7 kile (din 23.5) + 1 ...Target: 7+1+11(dinainte de II)=19 kg + nshpe mii de vergeturi |
LA MULTI ANI!!
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei prematurul de 3,2 (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
toate pozele
PRIMUL CRACIUN CU TUDOR- THE PATRIOT
larisel spune:
Am fost si noi la pediatru...in sfarshit am gasit o doctoritza pe gustul meu... tinerica, dragutza, care nu-i pe fuga si consulta pe indelete si bonus iti raspunde la toptanul de intrebari.
Deci la bilantzul de 3 luni Alena are 4.7 kg, 56.5cm si 39cm perimetru cranian (bine ca e slabutza dar capoasa ), iar Natalia 4.4 kg, 55cm si pc 37cm. Dupa 2 luni de creshtere ok luna asta au cam trecut-o la limita cu graficul de creshtere...600 grame. Bine ca ne-a linishtit dr ca ok este minim 500g pe luna in primele 3 luni, ca prin carti citisem de vreo 750g...
Dr ne-a descoperit o ushoara laxitate a sholdului la ambele fetitze (nu displazie ca aia cica se vede de la nashtere) pt care am primit calciu gluconic 10 zile.
Pt diareea Alenei (care se datoreaza se pare unui aliment ceva ce am mancat eu habar n-am de la ce) am primit calciu carbonic vreo 2 zile si biotics. Iritatzia de pe fatza Alenei cica ar fi dermatita atopica care s-ar datora tot unor alergeni din alimentatzia mea...Pana la proba contrarie o sa cred ca asha este, deshi ma bate gandul sa merg si la dermatolog daca nu-i trece si nu-i trece...Ne-a mai dat o alternativa de crema din aia super scumpa, dar cred ca mai astept sa vad cum evolueaza cu asta cu care o dau deja.
Stiti ca eram suparata ca nu stiam denumirea comerciala a vaccinului pe care l-am facut la 2 luni. Dupa spusele doctoritzei statul nu ar fi acceptat sa se introduca pentaximul ca ar fi prea scump si s-ar folosi tot tetraxim...deci probabil ca tetraxim am facut. O s-o intreb oricum pe asistenta la 4 luni. Asha ca probabil act hib-ul o sa-l incep de la 4 luni combinat cu tetraximul (prima doza de la 2 luni am ratat-o).
Ma gandeam sa schimbam laptele praf dar cica e ok nan-ul asha ca ramanem pe el. Diversificarea om incepe-o dupa 5 luni, deshi mancam mixt... Lichide nu e musai sa bem, atata timp cat mancam si san.
Cam asta de la intalnirea noastra cu pediatrul "preferat".
larisel spune:
In sfarshit am dat comanda de www.dinoland.ro/p-457-leagan-jungla.aspx" target="_blank">leagan. Abia l-astept!
larisel spune:
Acum ma bag la recuperat ca voi ati scris nu v-ati jucat...
Andre_lina spune:
LARISEL, cum ai descoperit laxitatea? ce examen le-a facut?
ati facut si analize de sange?
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei prematurul de 3,2 (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
toate pozele
PRIMUL CRACIUN CU TUDOR- THE PATRIOT
danasor spune:
citat din mesajul lui larisel Astazi dam de mancat si de baut ce doriti...... Avem 3 lunitze mari si late! din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena amr tot 7 kile (din 23.5) + 1 ...Target: 7+1+11(dinainte de II)=19 kg + nshpe mii de vergeturi |
La multi ani
Sa creasca fetele mari si sanatoase si sa nu o supere prea tare pe mami
danasor spune:
citat din mesajul lui larisel In sfarshit am dat comanda de www.dinoland.ro/p-457-leagan-jungla.aspx" target="_blank">leagan. Abia l-astept! din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena amr tot 7 kile (din 23.5) + 1 ...Target: 7+1+11(dinainte de II)=19 kg + nshpe mii de vergeturi |
Arata super, mi se pare cam scumpicel dar sa se bucure printelese de el cat mai mult, sa te ajute si pe tine un pic.
danasor spune:
Larisel noi ne confruntam cu o iritatie la fundulet destul de urata de vreo 5 zile, si am incercat si cu bepanten, dermacare, sudocream si degeaba nu ii trecea cu nimik, si am sunat un dr. dermatolog si mi-a spus o schema cu violet de gentiana si ceai de musetel; a zis ca e inca micuta sa o dau cu creme cu antibiotic sau cortizon, sa incerc intai cu ceva mai natural; azi a fost prima zi cu schema asta si vreau sa spun ca se vede o imbunatatire, speram si in continuare.
si Anastasia a facut tot de la ceva mancat de mine ma gandesc, ca doar tot timpul am dat-o preventiv cu sudocream sau bepanten, am mancat un kiwi si poate de la ala, desi in general am un regim detul de strict.