Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (377)
Raspunsuri - Pagina 21
SabinaY. spune:
VAi vai ce am pierdut
Erina draga mea felicitari din toata inima!!!
TE imbratisez cu drag si ma bucur ca bb s-a nascut sanatos si n-au existat complicatii.SA fiti fericiti toti 4.
Ma apuc sa citesc din urma,deabia am ajuns la mesajul TEodorei
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
SabinaY. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina Fir-ar. Am scris mesaj lung si nu s-a trimis ca n-a mers forumul. Deci. Vestile sunt proaste. nu e chiar dezastrul din noiembrie, dar pe aproape. Am f multe limfocite = punctie din maduva, la sold. Not very nice. Rugati-va sa nu fie malign. Fac numai dexa pe vena, fara transfuzie, aveam HG 8.8 totusi, nu chiar asa mica , in noiembrie era 5.5. daca raspund la dexa scap de internare. mi-au facut si tot felul de alte teste, o sa le detaliez alta data. Nu sunt speriata, ma rog doar sa se rezolve. Munca am anulat-o, mi-am dat demisia. E clar ca anu asta nu pot sa duc atatea. MI-a zis si dr, sa imi folosesc toata ambitia doar ca sa ma fac sanatoasa. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Ma rog si eu sa se rezolve
.Totul suna tare horror si te admir pt forta de care dai dovada!
Insa sunt sigura ca esti pe mana profesionistilor si vor lua cea mai buna decizie pt tine.
Jurnal de "mogalnete"
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
SabinaY. spune:
| citat din mesajul lui mihailescu teodora www.flickr.com/photos/septoct2007/" target="_blank">BB David Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Antalya 2009 Nasi 2009 Povestea nasterii |
Vai de mine,e adorabil
.Erina imi dau lacrimile de emotie si fericire pentru voi!
Jurnal de "mogalnete"
fosta devylla
SabinaY. spune:
SAnatate familia "gene-lungi"!
Jurnal de "mogalnete"
fosta devylla
betty78 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ramonaiani
Willkommen im Club . Toate am trecut prin asta, incearca sa vezi jumatatea plina a paharului (se poate si mai rau, cum ar fi sotul plecat o saptamana de-acasa) si dupa aia ai sa apreciezi orice ajutor de la el .Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09) |
uff din pacate si noi trecem prin asta...iar la noi nu e tati nici macar plecat...dar tare ma enerveaza cu tabieturile lui
Betty78
de
Eric-Daniel 20 oct 2009 si
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Sabina spune:
Gabi, vroiam si eu sa-ti scriu.
perioada asta cu doi bebei mici e tare grea pt cuplu. Tu esti f f obosita si ai vrea ca el cand apare pe usa sa intri in pauza.
dar are nevoie de cateva minute, sa se dezbrace, sa manance....dupa care sa preia mai cu drag copilasii.
neaparat sa-ti gasesti ajutor, nu renunta la idee. Pana in mai e cale lunga si n-are sens sa face o cadere de la oboseala.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
betty78 spune:
ERINA, felicitari mamico pentru un bb superb, tare mi-au dat lacrimile de emotie.Sa fie sanatos, papacios si sa va aduca numai bucurii iar tie iti doresc o refacere rapida si mult laptic. Cand l-am vazut acolo in patutul ala, de la Euroclinic, parca m-as mai risca si la un al 3-lea...
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
| citat din mesajul lui Sabina Fir-ar. Am scris mesaj lung si nu s-a trimis ca n-a mers forumul. Deci. Vestile sunt proaste. nu e chiar dezastrul din noiembrie, dar pe aproape. Am f multe limfocite = punctie din maduva, la sold. Not very nice. Rugati-va sa nu fie malign. Fac numai dexa pe vena, fara transfuzie, aveam HG 8.8 totusi, nu chiar asa mica , in noiembrie era 5.5. daca raspund la dexa scap de internare. mi-au facut si tot felul de alte teste, o sa le detaliez alta data. Nu sunt speriata, ma rog doar sa se rezolve. Munca am anulat-o, mi-am dat demisia. E clar ca anu asta nu pot sa duc atatea. MI-a zis si dr, sa imi folosesc toata ambitia doar ca sa ma fac sanatoasa. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii |
multa sanatate scumpo
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Valentina pup mamica incercata....Si eu am fost diagnosticata cu scolioza, dar asta s-a intamplat acum ceva ani.
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
SabinaY. spune:
Gabriela vad ca e o perioada identica.Asta cu doi copii mici,de varste apropiate.
Eu spun sincer,mi-am dorit tare mult sa fie amandoua de varste apropiate,dar niciodata nu mi-am putut inchipui ca o sa fie atat de obositor.Sa nu ma intelegeti gresit,ma simt cea mai implinita mama,femeie si ma simt cea mai fericita,dar e extrem de solicitant.
Am niste cearcane in jurul ochilor de toata frumusetea.La fel sufar si eu ca nu ma pot ocupa de Erika cum mi-as dori.Si mai sufar ca nu am timp sa stau cu Lisa si sa o rasfat cum am facut cu Erika.
Dar asta e,ne descurcam cum putem.
Si eu ma simt uneori tare suparata,fara motiv,sotul ma ajuta cat poate.Dimineata cu imbracatul si hranitul,seara se ocupa de Erika si o pregateste de nani si totusi,uneori sunt nervoasa pe nimicuri,de ex de ce a lasat o cana pe masa,in loc sa o duca in bucatarie.Sunt egoista si ma gandesc doar la mine.
Eu zic ca dupa ce trec puii mici de 1 an,o sa fie vizibil mai usor!SAu sper
Astept incurajari![]()
Jurnal de "mogalnete"
fosta devylla

Mihnea Andrei(17.10.2007)