"LMA!!!Ghiocei de martie-Aprilie 2009**174**
Raspunsuri - Pagina 22
olishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Gianina34
multumesc mult poate tuseste de la mucusorii care se scurg in gat si-l deranjeaza. cand doarme si mai ales noaptea ca sta mult timp culcat , asa se intampla. nu va tratati si cu vre-un eurespal, ceva? Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 10 luni |
Sigur de la mucisori tuseste.
Cu Eurespal ne tratam
Olga, mamica lui David iepurasul
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Pisik06 Gianina, daca incerci cu o canita din aia cu cioc, dar nu anti-scurgere, din aia din care pica, sa ii picuri in gurita? Nu stiu, zic si eu |
Bine ca mi-am amintit acum ca am vazut mesajul tau : lamuriti-ma si pe mine pt ce se folosesc canitele acestea ? pt lapte ca sa se renunte la biberon?
Deocamdata noi bem apa din pahar (Olga ne-a invatat ) si suc la fel
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
novus spune:
citat din mesajul lui olishka Ilinca sa stii ca fratele meu era mare ateu si atunci nu avea barba si par asa lung si avea un succes la fete Pana l-a trosnit cineva de sus si a devenit dintr-o data tare religios. A fost un soc pt familia noastra. Nici acum nu stim ce s-a intamplat de fapt cu el. S-a schimbat peste zi. |
Exact asa avem oi un prieten, fost care dintr-o data s-a calugarit si acum e pe muntele Athos la manastire
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
novus spune:
citat din mesajul lui olishka Fotografia anului http://cgtache.ro/2010/03/fotografia-anului/ Olga, mamica lui David iepurasul |
Da, emotionanta scena !
Am implinit 1 anisor !
olishka spune:
citat din mesajul lui novus
Bine ca mi-am amintit acum ca am vazut mesajul tau : lamuriti-ma si pe mine pt ce se folosesc canitele acestea ? pt lapte ca sa se renunte la biberon? Deocamdata noi bem apa din pahar (Olga ne-a invatat ) si suc la fel Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) Am implinit 1 anisor ! |
Pentru lapte, apa. Am trecut si noi la canita caci ne este mai comod. Din pahar mai curgea si pe langa. Avem 3 cani dar cel mai bine ne intelegem cu cea din Ikea, setul verde cu broscuta.
Olga, mamica lui David iepurasul
Gianina34 spune:
citat din mesajul lui novus
Da, emotionanta scena ! Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) Am implinit 1 anisor ! |
asa este
bine ca mai sunt si OAMENI pe lumea asta
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 10 luni
Gianina34 spune:
citat din mesajul lui olishka Avem 3 cani dar cel mai bine ne intelegem cu cea din Ikea, setul verde cu broscuta. |
o poza va rog
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 10 luni
alina.n spune:
[
citat din mesajul lui koko_1 Un vot, va rog |
done!
la mine vad ca s-a inscris doar 1 persoana
(pe mailul comun reamintesc este un link)
_
denisamada spune:
citat din mesajul lui gigelica20 Am si eu o veste pentru Olishka, Pisik06, PetraTudor si denisamada...ca pe Novus nu o va surprinde (ba ii multumesc pentru ca a pastrat secretul) si pentru celelalte fete pe care nu le mai stiu .... stati departe de piscina....caci va voi stropi cu apa... |
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Pisik06 spune:
Stati sa vedeti cum ii fur eu painea lui Novus acus
Fetele "bulgarioace" si nu numai, propun o intalnela, asa, de cunoastere, pentru ca eu in afara de Olga si Anca nu le stiu pe fete, ca nu am fost la Moeciu/Paltinis.
Eu propun IKEA, ca ati vazut ca au si loc de joaca pt copii, e si spatiu mare, putem uni mai multe mese sau sta la chioscul ala unde se joaca picii, nu se fumeaza, etc. Asta pana se face frumos si iesim in parc.
Propun ziua de LUNI, pt ca este mai liber, undeva in jur de 17:30. Ce ziceti? ANCA, OLGA, GIGELICA, PETRA, DENISAMADA, dar si restul fetelor: ARIS, GEANINA, ELA, ANA, MONIQUE, BIANCA, si restul , haideti fetelor, va bagati?
Eu am lansat "provocarea", astept inscrieri. Pt lunea asta (adica de ieri intr-o sapt) ar fi ok?
NOVUS, ma descurc?
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente