"LMA!!!Ghiocei de martie-Aprilie 2009**174**

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

La Multi Ani!!! ANDRADA TEONA si BOGDANEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

oliskha - ce mai faceti cu raceala? ati reusit sa scapati mai usor?

am vazut pozele cu scaunul auto; acum am o alta nedumerire: are si o protectie in fata, nu doar sistemulde siguranta cu centuri pentru bebe? poti sa-mi spui exact-exact cum se cheama ca sa stiu ce comand, ca sunt mai multe modele si nu vreau sa gresesc
stratul de burete/captuseala care imbraca scaunul e suficient de gros ca sa nu se simta plasticul?
te-am innebunit

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui doranna

buna!
am nevoie de un sfat din partea voastra...
vrem sa mergem la mare in luna iunie, la o mare frumoasa care nu este neagra pana aici totul bun, oferte cu duiumul la agentii de turism, reduceri la early booking, DAAAR...
am si eu o obsesie: vreau sa vad apus de soare in mare si nu stiu unde sa mergem... noi am tot mers in grecia dar n-am avut parte de apus in mare, am stat tot timpul pe partea estica m-am uitat eu pe google earth si si cred ca la turci, in kusadasi ar fi frumos
acum vine partea a doua a lui "daaaar"...
mergem cu bebe, asa ca tb sa avem conditii bune la cazare (stiu, sunt zeci de hotelui, multe stele, AI si UAI), daaaar...
nu ma vad izolata la un hotel in mijlocul unui camp, cum inteleg ca se intampla de cele mai multe ori la turci, iar grecii nu prea sunt buni pe all inclusive (si e clar ca pt bebe avem nevoie de AI, adica multe legume, multe fructe, branzici, carnite, etc)
am stat in 2008 in zakynthos, la un hotel cu demi-pensiune, daca intarziam la masa nu mai gaseam mai nimic; la bulgari, anul trecut, in septembrie, conditiile au fost excelente, dar ca sa prinzi marea neagra calda tb sa mergi in plin sezon, asta inseamna ca e prea multa aglomeratie si nu-mi place; e complicat....

voi ce ziceti?

Mami fericita de Iulia-Alexandra (23 martie 2009)
Poze

Eu zic sa vii cu noi in Bulgaria si facem noi cumva sa apuna soarele in mare si garantam ca nu te vei plictisi !!

Na, ce zici ?

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Gianina, si noi era sa patim asa si sa prinda copilul groaza de seringa (din aia pt siropele), dar l-am ajutat sa uite dandu-i ce-i place lui cel mai mult: panadol. Ar bea panadol cu gust de capsuni si-n culcare si-n sculare. I-am dat de 2 ori si deja se bucura din nou la vederea seringii . Incearca si tu sa-i dai chiar un pic fortat la inceput ceva ce stii ca-i place mult. Poate merge si la voi. Multa bafta!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

Novus, am vazut zambariciul serios!!!S-a facut asa de "mare" ca poate sa stea si serioasa daca vrea ea!

Da, face niste mutre serioase de ma apuca rasul !!

Foarte frumos ai punctat la discutia noastra religie versus obiceiuri !!

Si eu sunt credincioasa, dar in felul meu si clar multe din traditiile babesti nu au nici o treaba cu religia asa ca le ignor si ma distrez pe seama lor

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Gianina, daca incerci cu o canita din aia cu cioc, dar nu anti-scurgere, din aia din care pica, sa ii picuri in gurita? Nu stiu, zic si eu

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

ANDRADA TEONA, BOGDAN

1 AN

Sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de familia voastra !!

Adirys, PetraTudor

Am implinit 1 anisor !

LA MULTI ANI SI DE LA NOI!!!!!!!

(Novus asa de mult imi plac postarile tale de LA MULTI ANI incat le astept sa dau quote)

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

Gianina, si noi era sa patim asa si sa prinda copilul groaza de seringa (din aia pt siropele), dar l-am ajutat sa uite dandu-i ce-i place lui cel mai mult: panadol. Ar bea panadol cu gust de capsuni si-n culcare si-n sculare. I-am dat de 2 ori si deja se bucura din nou la vederea seringii . Incearca si tu sa-i dai chiar un pic fortat la inceput ceva ce stii ca-i place mult. Poate merge si la voi. Multa bafta!

http://www.lucamic.blogspot.com/

noua doar morcovii ne plac
ce sa fac? ce sa fac?

probabil voi incerca cu apa

avem 10 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Gianina, daca incerci cu o canita din aia cu cioc, dar nu anti-scurgere, din aia din care pica, sa ii picuri in gurita? Nu stiu, zic si eu

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

pana acum nu mi-a acceptat nici o canita cu vre-un sistem
apa ii dau cu lingurita sau cateodata cu paharul (am cumparat paharele de unica folosinta mici-mici)
iar noaptea prin somn cu cred sa reusesc decat cu biberonul

avem 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Offf, ce subiect...sa tac, sa nu zic nimic...

Io nu sunt nici credincioasa pana la cer si inapoi, dar nici ... Mereu am crezut si nu am cercetat.
Ce este foarte clar, pentru mine a existat insa mereu o separare clara intre credinta si biserica. Mai ales cand am ajuns in Bucuresti am inteles ca am dreptate si ca fiecare trebuie sa vorbeasca in suflet si in gand cu Dumnezeul lui si biserica e pentru "ochii si gura satului"...

Imaginati-va ca pe 9 aprilie voi fi nasa de botez, asa ca deja am parul zbarlit peste tot. Si popa ala e un POPA...ca il stiu de la socrii, atunci cand vine prin casa cu diferite "aghiezmuiri". Imediat observa: "vai, ati pus gresie", "vai, ce canapea frumoasa"...bla bla bla...si tot la el ne-am cununat si noi...un fel de "pe repede inainte". Nu e nimic sfant in ceea ce face, e un fel de job bine remunerat. Ar fi in stare sa ne printeze slujba si sa ne-o dea sa o citim acasa si el sa faca cine stie ce...ca sa econimiseasca timp. Si subiectul preferat?! BANII...

Dar bunica mea zicea mereu: "sa faci ce zice preotul si nu ce face preotul"...adica sa urmezi cuvantul lui Dumnezeu scris in Biblie ...parere proprie si personala.

Repet, nu sunt habotnica, nu am tinut niciodata un post intreg, dar recunosc cu tarie si convingere ca Victor este DAR DE LA DUMNEZEU.

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput