"LMA!!!Ghiocei de martie-Aprilie 2009**174**

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

Din pacate am gustat din plin binefacerile acestor rituri, de care recunosc ca am fost tentata (am mai si cedat tentatiei cateodata) sa fac haz, cu superioritate, insa atunci cand mintea se blocheaza intr-un disperat "DE CE???" si durerea te distruge fizic, "executarea" irationala a ritualurilor este singurul lucru pe care il poti face si care la un moment dat iti aduc un strop de lumina in suflet....

ANA. Nu ai idee cat de mult ma regasesc in fragmentul asta. Atunci cand nu puteam avea copii, cand toti medicii dadeau din umeri sine trimiteau la FIV, cand plecam de la spital cu capul mare si ochii umflati de plans, singura salvarea ramanea in rugaciune si post. Nu mi-e rusine sa spun ca am tinut tot postul Pastelui, ca am tinut canoane date de preot si am respectat diverse "ritualuri" bisericesti. Iar raspunsul si salvarea a venit intr-adevar de la Dumnezeu.
De ce imi este insa rusine este ca de atunci nu am mai tinut nici post , decat rar si nici biserica nu am mai frecventat-o atat de des

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Am intrat sa verific pm-ul si nu am rezistat sa nu rasfoiesc putin pe aici si am dat de post-ul tau. Voiam sa te felicitAtat! Ca ai facut toate astea, si mai ales ca ai avut taria de a scrie asta aici pe forum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Cuscra PISIGRITe pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Fetelor ... ia uitati o pingu..Ina Mai nou cam asta exersam toata ziua. Trebuia sa fiu cu ochii pe ea ca nu ma mai asteapta .. pleaca singura la plimbare..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doranna spune:

simina,
sunt superbe pozele, iar voi atat de frumosi!!! ( in special tu)
multumesc si pt PM!!

Mami fericita de Iulia-Alexandra (23 martie 2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

ANDRADA TEONA
BOGDAN

si pt mamicile lor Adirys si PetraTudor cate un buchet

Io nu mai pot cu molarii lu' fi-mea , chiar asa de mult dureaza pana ies?? De unde ies frate???????? Are gingia umflata din ianuarie si nici pana acum nu a spart. Azi noapte s-a trezit mititica mea urland de cateva ori iar azi nici sa pape nu a vrut. Acum la somnul de pranz la fel se trezeste din juma in juma de ora urland Mi se rupe sufletul de ea ... Vreau sa sparga gingia odata ... sa trecem la urmatorii

La subiectul religie nu ma bag ... stau pe tusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui doranna

buna!
am nevoie de un sfat din partea voastra...
vrem sa mergem la mare in luna iunie, la o mare frumoasa care nu este neagra pana aici totul bun, oferte cu duiumul la agentii de turism, reduceri la early booking, DAAAR...
am si eu o obsesie: vreau sa vad apus de soare in mare si nu stiu unde sa mergem... noi am tot mers in grecia dar n-am avut parte de apus in mare, am stat tot timpul pe partea estica m-am uitat eu pe google earth si si cred ca la turci, in kusadasi ar fi frumos
acum vine partea a doua a lui "daaaar"...
mergem cu bebe, asa ca tb sa avem conditii bune la cazare (stiu, sunt zeci de hotelui, multe stele, AI si UAI), daaaar...
nu ma vad izolata la un hotel in mijlocul unui camp, cum inteleg ca se intampla de cele mai multe ori la turci, iar grecii nu prea sunt buni pe all inclusive (si e clar ca pt bebe avem nevoie de AI, adica multe legume, multe fructe, branzici, carnite, etc)
am stat in 2008 in zakynthos, la un hotel cu demi-pensiune, daca intarziam la masa nu mai gaseam mai nimic; la bulgari, anul trecut, in septembrie, conditiile au fost excelente, dar ca sa prinzi marea neagra calda tb sa mergi in plin sezon, asta inseamna ca e prea multa aglomeratie si nu-mi place; e complicat....

voi ce ziceti?

Poze

Eu cred ca ar trebui sa te orientezi spre Oceanul Atlantic sau Marea Mediterana daca vrei sa vezi apusul in mare.

Incearca un Tenerife, sunt preturi bune acum. Poti incerca si Portugalia-Lisabona, Portimao (demential). Iti poti lua bilete de avion de la EasyJet ca sunt ieftini si te poti ocupa tu de cazare...nu trebuie sa aelezi neaparat la o agentie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doranna spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

doranna, eu tocmai pe motiv de bebe nu vreau sa merg la all inclusive, prefer sa merg pe o varianta cit mai "primitivo-rustica" in care sa manince borcanele si mincare din magazin, tinuta la frigider. Nu am incredere nici in mama bucatariilor de hotel pentru un copil de 1 an si-un pic.

Denisamada, nu stiu daca ai sarit voluntar sau involuntar mesajul meu,te rugam sa ma ajuti sa ma hotarasc a propos de ROR

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

pisigri, pt mine alternativa la AI este sa fierb in camera legume si carne, ceea ce este exclus
nu stiu daca as putea sa-i dau 7 zile la rand mancarica din borcanele... o sa ma mai gandesc, o sa dezbat si cu tati... e adevarat ca fructe si lactate gasesti la magazine, lapte praf si cereale poti sa iei de acasa, cu borcanele ai rezolva problema

am vazut ca ai intrebat de ROR... poate ati mai discutat, dar nu pot sa ma duc in urma sa vad ce s-a scris, asa ca te rog sa-mi spui tu care este opinia generala, pro sau contra ROR? noi ne-am gandit ca la un mom dat ajunge in colectivitate si ar fi bine sa-l facem

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koko_1 spune:

Fetelor, am si eu nevoie de voturi la link-ul de mai jos. Se poate vota la 8 ore.
Va puuup!!!
Ma intorc la recuperat (cat m-o lasa junioru')

mama lu' Cezar - 22 aprilie 2009

Un vot, va rog

Bijuterii lucrate manual-30% OFF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

legat de biserica, eu nu tin posturi, rar ma duc la biserica, consider ca d-nezeu este in inima mea.am intalnit oameni care tineau posturi peste posturi,mergeau saptamanal la biserica dar erau egoisti,invidiosi,rautaciosi.prefer sa incerc sa fiu un om bun si sa nu fac rau altuia cu intentie.fara intentie cred ca am mai facut.cati copilasi frumosi am vazut:Iulia,Maya,Gabriel,Vladimir,Rares,Ina, sper ca nu am scapat pe nimeni.Magdy am salivat la torturi,eu nu sunt pofticiosa decat la dulciuri,nu rezist tentatiei.Mi-a placut de Gabriel cu facea ca animalutele.Denismanda(am inteles ca te pricepi) si eu vreau parerea ta legat de ROR,pe mine ma ingrozesc vaccinurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Simpyana david este mai bine, Chitibus tot racita. Sper sa se faca bine pana vineri, sa se joace macar in acest week-end.

Carmenada ce scumpa este Ina

Pisigri imi pare rau pt cainele tau

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput