Retin apa...rau

Retin apa...rau | Autor: Lo_li_Ta

Link direct la acest mesaj

Ma trezesc ingrozitor de umflata,aproape ca nu mi se mai vad ochii de pleoape. Ma desumflu destul de repede, ma si dau cu tot felul de creme decongestionante, dar normal normal nu arat decat dupa-amiaza. Nu mai mananc sarat de ceva vreme(ma rog, in afara de produsele care au deja sare in componenta), beau apa, rinichii sunt ok. Ce-i de facut?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Eu asa am ajuns sa depistez o anemie fff severa, aproape de colaps (Hgb 7, feritina 2).

Ma trezeam dimineata cu ochii umflati rau. Dupa vreo luna n-am mai putut da vina pe mancare sarata, ciclu, noapte nedormita etc si m-am dus la dr. Mi-a zis ca pot fi cauze multiple si am facut analize, unde s-a constatat dezastrul. Mi-a luat ceva vreme sa ma repar, pana la urma cu Fe pe vena.

Numai dr poate sa iti spuna, du-te si fa analize.

De unde stii ca rinichii sunt OK?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Hmmm, Carolina, zici tu ceva. Eu am fost anemica dintotdeauna, si acum am simptome, dar n-am mai facut analize de vreo 2 ani si am cam neglijat probema desi mi se recomandase sa iau constant fier.
Cu rinichii si aparatul urinar stau bine la prima vedere, din ce se vede la eco, n-am infectii urinare si niciun fel de simptome.
Si la ora asta ma uit ca fata tot umflata imi e, off!
La ce dr ai fost?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

nu e de gluma cu sanatatea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Si eu am aceeasi problema.Am facut analize (sumar de urian si urocultura) totul a iesit ok.In schimb am dimineti cand ma trezesc umflata tare la ochi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Intai la medicul de familie, apoi la hematologie la Coltea la d-na profesor Mut-Popescu (primul dr care nu ai spaga pe care l-am intalnit in viata mea). Asa a inceput un lung proces de vindecare, bazat majoritar pe alimentatie si Fe luat oral. Si am reusit sa cresc hemoglobina, dar feritina (depozitul) pauza.

Insa numai dupa ce am discutat cu cativa nefrologi la un congres, am realizat ca pot sa-mi rezolv problema f eficient cu Venofer (Fe intravenos) si am rezolvat-o intr-o clinica privata pe care nu o pot denumi ca nu se ocupa cu asta...

Si inca ceva, eu am rezolvat cauza si anume CM foarte abundent. Nu e o rezolvare care imi convine, dar e una care a functionat: AC. Nu am nicio endometrioza, polipi, nimic, totul e OK, dar sangerez puternic si AC-urile imi rezolva problema. Asa ca asta este.

Mergi la inceput