Dovlecei de septembrie-octombrie2009*105*LMAmamici
Raspunsuri - Pagina 4
suede spune:
Nela
Ce faci mami?Ati fost la Budha?Cum a fost vremea?
La noi iarasi ninge si e super frig
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin [b]12.10.2009
Poze
Ioanna81 spune:
alex eu zic sa lasi la o parte oscilo si sa-i dai fetei cu apa de mare in nas. si s- cureti cu o pompita.
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
raluk16 spune:
Mada foarte faine poze! Tare imi place cand pui si cu tine . Si e o veselie acolo cu jumperoo ... Multumim de capitol . Ma bucur ca ai primit un cadou frumos si ca te-ai impacat cu mami
Cu ocazia asta am intrat si eu la mine la poze si m-am bucurat cu mesajele voastre, mamicute, de la pozele de 8 martie. Multumim mult de tot
Alex priveste un pic in ansamblu situatia si vezi ca nu e asa mare lucru. Printesa are mucisori. In prima faza, daca nu se agraveaza, toata lumea da cu ser fiziologic sau apa de mare si dupa cateva minute trage afara mucisorii. Doar daca asta nu functioneaza si face febra trebuie sa te gandesti la altceva. Si oscilo ala mie mi s-a parut ca aici Elle si Miha au dat cam aceeasi schema. E asa mare diferenta ce spun doctorii? Poate nu are importanta si tu te stresezi atata si iti strici ziua de 8 martie. Poate nu conteaza daca dai de exemplu un tub o data pe zi sau o jumatate de tub de doua ori. Am dat doar un exemplu ca te stresezi mult prea mult. Hai calmeaza-te. Si noi avem mucisori de mai demult. Mai nou plange doar cand vede pompa, asa ca ii dau doar cu ser, poate il face sa stranute sa si-i arunce afara sau sa-i inghita.
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
monikus spune:
Buna tuturor,
Dorim un calduros la multi ani tuturor mamicilor de dovlecei si nu numai. Sunt sigura ca toate asteptam cu nerabdare sa auzim aceasta urare chiar de la dovleceii nostri. Sper sa fim la fel de unite si la momentul acela mult asteptat. O primavara frumoasa.
La multi ani si pt Adela si dovelceilor sarbatoriti saptamana asta pt ca nu stiu daca mai apuc sa scriu.
Din pacate noi nu avem vesti tare bune de la dr. Trebuie sa facem ecografii la scrot si la fontanela ca nu sunt chiar in regula si apoi o consultatie la neurolog. Momentan incercam sa facem program de 5 mese pe zi pt ca asa mi-a zis dr. Sper sa reusim si sa ne laudam ca suntem bine. Va doresc toate cele bune si sa ne auzim cu bine.
Mada, doar pozele voastre am reusit sa le vad, sunteti 2 frumosi.
Un buchet de pt ziua noastra.
Edit: ce ma amuza, azi fac un an de cand sunt membru DC.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
mkunigunda spune:
La noi iarasi ninge Cred ca ninge si la vara
Mada ce voiosie pe voi la 11 noaptea! Iri e super, e un baiat mare deja, se vede in poze si ce smecheras e cu caciulita lui
Vic e bucuros ca va place de el, multumim Mary, Selen de vizionare.
Eu nu stiu ce sa ma mai fac cu el ca nu-i place deloc supita de legume. Am incercat toate variantele, combinate cate 2, cate 3, nu ii place nimic. Am pus si lapte, tot degeaba. Voi cum va descurcati?
suede spune:
Monikus
Tin pumnii sa fie bine!
Citat: |
citat din mesajul lui monikus Buna tuturor, Dorim un calduros la multi ani tuturor mamicilor de dovlecei si nu numai. Sunt sigura ca toate asteptam cu nerabdare sa auzim aceasta urare chiar de la dovleceii nostri. Sper sa fim la fel de unite si la momentul acela mult asteptat. O primavara frumoasa. La multi ani si pt Adela si dovelceilor sarbatoriti saptamana asta pt ca nu stiu daca mai apuc sa scriu. Din pacate noi nu avem vesti tare bune de la dr. Trebuie sa facem ecografii la scrot si la fontanela ca nu sunt chiar in regula si apoi o consultatie la neurolog. Momentan incercam sa facem program de 5 mese pe zi pt ca asa mi-a zis dr. Sper sa reusim si sa ne laudam ca suntem bine. Va doresc toate cele bune si sa ne auzim cu bine. Mada, doar pozele voastre am reusit sa le vad, sunteti 2 frumosi. Un buchet de pt ziua noastra. Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE povestea nasterii micutului Rares Andrei |
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze
carinablanca spune:
AM revenit si eu ca doarme putin Buburuza si am zis sa vad ce mai faceti. Am vazut o multime de copii frumosi si jucausi, dar nu enumar ca ma lasa neuronu si nu mi-am luat notite de data asta. AM zis sa citesc in tihna si sa savurez un pic.
Imi pare rau ca sunt si dovlecei bonavioari si le doresc sanatate!
Deja s-a trezit. Cesa sa zic 20 minute, + inca 20 cu pauza de readormire.
++++++++++++++++++++++++++++
Nu am mai reusit sa mai scriu ieri, sa va spun ca a papat foarte bine papica de legume si carne facuta de mine. Si azi si mai si. Ieri a papat 140 g si azi 200g. Cred ca incepe sa-i placa. I-am facut o supica de gulii,orez, ceapa si morcov. de fapt bmi-am facut si mie doar ca la sfarsit i-am scos ei separat si apoi am sarat portia mea. Si am blenduit si am adaugat iaurt (in loc de smantana) ca eu asa mananc in mod normal supa asta. Un deliciu si se pare ca si Mariei ii place. SUnt mandra de ea ca papa si fericita ca era o mare suparare papa asta.
Techila, cum mai papa puii?
Azi am fost si la dermatolog si ne-a spus ca nu e o forma grava de DA dupa parerea ei (bine ca azi a aratat mai bine, cu piele doar uscata si nu asa de rosie) si a zis sa continuam cu Locoid (o zi da si una nu) dar pe moment eu nu vreau sa o mai fac si sa vad cum evolueaza doar cu Dermalibur care nu are cortizon.
Si mai vroiam sa va spun ca si Maria mea a inceput sa stea tot mai bine in fundic, chiar si nesprijinita. Mai mult decat atat, eu obisnuiesc sa o pun pe piciorul meu in pozitia de calaret si ea se tot impinge in picioare. Nu imi vine sa cred. Cred ca in curand va fi in stare sa se ridice singura.
Monica, ai venit de la doctor? A fost ok, asa-i? Asteptam vesti.
fetele ca noi imediat iesim la o plimbarica sa mai doarma fetita putin ca altfel o sa am un mare maraici pana diseara.
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
Vine, vine primavara
Se asterne-n toata tara
Floricele pe campii
Hai sa le-adunam copii
carinablanca spune:
Monikus imi pare tare rau sa aud ca aveti probleme. Va doresc sanatate si tie putere ca sunt sigura ca e totul bine.
Mkunigunda, si la noi situatia a fost la fel cu legumele. M-am chinuit o luna intreaga pana sa inceapa sa le accepte. Dar de 3 zile le papa. A inceput sa pape la un borcanel si de acolo am vazut ca e ok. Eu incerc acum sa ii fac mancare ca si mie, doar cu acele ingrediente care le poate consuma un bebe.
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
Vine, vine primavara
Se asterne-n toata tara
Floricele pe campii
Hai sa le-adunam copii
kiki_cri spune:
MONIKUS Imi place ca esti optimista!Sunt sigura ca totul e bine!Bafta!
Poze Kiki&Twins
monikus spune:
Suede, Carinablanca sa dea Dumnezeu sa fie bine pt toti.
Carina ma bucur ca Maria a acceptat mancarica. Noi vomitam si de la suc de morcov asa ca mai asteptam cel putin 1 luna pana mai incercam altceva.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei