Dovlecei de septembrie-octombrie2009*105*LMAmamici
Raspunsuri - Pagina 20
lutoniana spune:
techila....aia ce a fost mami ?
ai baut dupa mine ?
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana iulika trimite draga copilu' in America in vacanta...daca-i place cu "coiboii" (asa zicea frate miu cand era mic)......si cu muzica country. Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
påi avem in plan o vacanta acolo la 'coiboi' Dar tre så imi fac pasaportul suedez..ca sunt suedeaza sub acoperire de acum.Påna acum nu am putut så plecam pt ca eu nu aveam cetatenie si imi tb viza.Dar så mai creasca putin piticul si mergem.
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Fragutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui techila
[emoticon cu o maaare sala ca la al XIV-lea congres aproband frenetic acest discurs si strigand "vrem si noi!''vrem si noi!"] |
Bre Techilo, tu mai vrut maica sa iasa asa??? Ca e genial!!!!
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
Ioanna81 spune:
citat din mesajul lui lutoniana 1.Ioana in ce pozitie de baietel avansat si gimnast sta Carol acolo in patut de i se vede capusorul peste "gard" atat de dragut ? Voi sunteti super ...toti 3 .... |
este in pozitia sezanda...
bata-te norocu' sa te bata mai Lucia mai ca ma chinui de cateva minute sa.mi amintesc ce vroiam sa zic. noroc cu tine!!! pai mai, Raluk mama, pai ohii nostri de ce nu poa' sa vaza fotografii de la minunatul eveniment???? numa' uka!??!? hmmm
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
lutoniana spune:
Mai imi amintesc:
Santo cu vodca lemon....fara cuvinte...ai fost minunata
Croco ne-a faurit o felicitare exemplara plina de dovlecei si o dovlecica minunata intre ei....
Fragutza spune:
Dosarele X, clar pe fatza!
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
lutoniana spune:
eu as vrea sa citez ceva dar mi-e frica...ca poate se face cu stelute pagina si murim
Ioanna81 spune:
mai techilutzo ce vrusasi maica sa zici 'colo 'sa????
Pataniile noastre
lutoniana spune:
Chelnerul catre o doamna:
- Ati observat ca sotul d-stra a cazut sub masa?
- Te inseli draga, sotul meu tocmai acum a intrat pe usa .
Ioanna81 spune:
hai cu citatuuuuu'
citat din mesajul lui lutoniana Chelnerul catre o doamna: - Ati observat ca sotul d-stra a cazut sub masa? - Te inseli draga, sotul meu tocmai acum a intrat pe usa . Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
Pataniile noastre