Dovlecei de septembrie-octombrie2009*105*LMAmamici
Raspunsuri - Pagina 14
raluk16 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Fragutza
Daca gasim si d-alea cu aroma de cola ar fi belea If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
si de eugenii pentru dumneavoastra!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
happy_uka spune:
Sa va zic si DE CE n-a dormit
De mama cretina ce-s
Ca dimineata i-am zis ca ma asteptam la o poezie, ceva.. Si ca-s dezamagita.. Si am stresat copilu ..... Acu tot rasfoieste o carte de eminescu, cred ca mi-o zice p-aia cu O, mama, dulce mama, din negura de vremi... Lucreaza la intonatie.. Da as vrea sa mi-o zica asa peltic cum vrea ea da sa dormim un pic ... Uuuf...
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanna81 Raluk si o sa te sui tu in el sa sari in sus si-n jos????? ca maine e ziua barbatului cand Alex va primi altceva, nu?? asteptam sa ne arati si noua cum reactioneaza domnisorul Alex in noul lui gadget bravo LALI. ne dai si noua din premiu, nu? Ioana mama lui Carol Ioan Pataniile noastre |
o, uitasem... deci maine trebuie eu sa-i cumpar ceva lui Alex , cadou pentru Relu!
Ioanna81 spune:
citat din mesajul lui happy_uka ghici cum am paru' in cap?? |
coafat natural?
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
santorini spune:
Hello fetele!
La multi ani de ziua noastra, fie ca toate visele sa ni se implineasca si sa avem niste bebei frumosi si sanatosi!
Desi e o vreme de kk in Cta (ninge de dimineata) eu sunt vesela pt ca aseara am sarbatorit ziua femei in club la un spectacol de striptease cu baietii de la Taboo, iar Adi a stat acasa cu Andrei A fost frumos, mai ales ca nu mai dansasem de la botez! Iar azi pt ca a inceput sa ninga in loc sa ajungem in parc am ajuns la mall unde am baut o cafea deco impreuna cu fostele colege de la munca, iar Andrei a fost cumintel si s-a uitat la noi, dupa care am miscat caruciorul si a adormit(Uka sa stii ca la Bourbon am fost si chiar m-am uitat de tine). Alta viata cand socializezi. Si ca sa fie ziua completa Andrei a mancat si fructele (cam 80 ml mar cu para) si piureul de legume (cam 100 de ml).
Uka am vazut pozele Carinutei. Mami nu cred ca mai trebuie sat spun ca e o frumoasa si o haioasa, iar coemntariile sunt mortale. Sambata eram si eu in mall, dar probam ceva la Mango cu o prietena (ca sa am cu ce sa ma imbrac duminica) si Adi si sotul ei il plimbau pe Andrei sa nu se plictiseasca! Dar a fost ff mirat ca de unde ai stiut tu ca era el si cum de mi-ai dat de stire asa repede? Pai normal ca din poze, i-am spus eu, asa ca sa fii cuminte ca am iscoade peste tot
Techilla imi pare tare rau ca n u poti sa ajungi la concert (mai ales ca Iris imi place tare mult si la un concert al lor, ajutati de niste vodca lemon am devenit prietena cu Adi). Eeei ce vremuri!
Mada imi pare rau ca te-ai certat cu mama ta chiar azi. Lasa ca trece ea si supararea. Felicitari pt cadoul de la Alin. Poate a inteles ce a pierdut!
Elle pupam pe Ana cea razacioasa! E o minune de fetita!
Selen felicitari pentru mamamama, chiar daca il spune cand plange si pt fetita mancacioasa! Multumim de pont, si noi tot de la Nuk avem canuta dar a luat-o tati de la Babyexpo, ca a fost in Bucuresti. Si ne-a luat si carucior sport Buggster! Abia astept sa vina caldura sa il folosim!
Hepilica pofta buna la sarmale! Pacat de teapa cu bananele, dar poate nu sunt chiar asa naspa si le mancati voi!
Nela sunt bestiale pozele! Ce peisaje superbe si ce draguta e Anuska! Vreau si eu sa fie cald si sa il plimb pe Andrei pe malul marii!
Alex eu zic ca daca are doar mucisori sa incerci cu ser fiziologic si cu pompita (sau batista bebelusului de care ue sunt super multumita)!
Monikus sa fie totul bine la controale si Rareselul sa fie sanatos si mai cumintel!
Mkunigunda eu cred ca daca ai luat toate variantele de legume si nu ii place nimic, cel mai bine ar fi sa faci o pauza de o saptamana sau doua si sa incerci dupa aceeia iar cu legumele! Ai incercat sa-i dai cand este mai infometat un pic? Si daca nu le vrea sa astepti cam 20 de minute, sa-i dai iar supita si daca nu vrea nici atunci sa-i dai lapte dupa inca 20 de minute? Pe noi asa ne-a sfatuit pediatra, ca sa nu ii creezi senzatia ca daca nu vrea legumele primeste imediat lapte! Oricum mai aveti timp!
Carina ma bucur pentru ca Maria a devenit mai mancacioasa! Si aproape sta si in fundic!
Mada deci chiar a trecut repede supararea! Distractie placuta in mall!
Ioana daca ii dai sa suga dupa cereale nu cred ca e neaparat nevoie de apa! Eu ii dau lui Andrei seara cereale dar putin cam 20 ml dupa care suge si se culca!
Monikus eu cred ca ii fac bine mesele la ore fixe. La Andrei am observat ca ii placea sa suga la 3 ore si atunci eu i-am facut un program fix de papa si e super bine! Fiind acum si pe lapte praf eu cred ca e bine sa aiba un program fix!
Elle multumim de mucenici!
Liliac esti super tare! Tu asta iti doresti?
Iulia felicitari pt aniversare!
Trimit si sper sa revin!
de Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN
raluk16 spune:
citat din mesajul lui happy_uka Aveam si io neste variante de raspuns: JUmatate de luna de concediu in bali sau revista JUnimea sau JUraminte infocate de dragoste sau niste genunchi JUliti (asta yak este) sau JUst what you wanted sau JU Ying, un mic ciuciunghez .....gata sunt suparata fata meu deloc nu dormit azi da deloc ghici cum am paru' in cap?? Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
toate sunt tari... dar asta...
Parul... bine ca-l mai ai
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioanna81
coafat natural? [font=Script MT Bold]Ioana mama lui Carol Ioan Pataniile noastre [/font=Script MT Bold] |
tina turner style
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
iulia0807 spune:
citat din mesajul lui happy_uka Sa va zic si DE CE n-a dormit De mama cretina ce-s Ca dimineata i-am zis ca ma asteptam la o poezie, ceva.. Si ca-s dezamagita.. Si am stresat copilu ..... Acu tot rasfoieste o carte de eminescu, cred ca mi-o zice p-aia cu O, mama, dulce mama, din negura de vremi... Lucreaza la intonatie.. Da as vrea sa mi-o zica asa peltic cum vrea ea da sa dormim un pic ... Uuuf... Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
Cred ca ti-o zice fluierata pana la urma.Vezi ?! si ti-ai schimbat si coafura fara stilist.. se poate doamnelor,se poate!
Raducu si mamica lui Iulia
Bebe voios de mami Iulia
raluk16 spune:
citat din mesajul lui happy_uka Sa va zic si DE CE n-a dormit De mama cretina ce-s Ca dimineata i-am zis ca ma asteptam la o poezie, ceva.. Si ca-s dezamagita.. Si am stresat copilu ..... Acu tot rasfoieste o carte de eminescu, cred ca mi-o zice p-aia cu O, mama, dulce mama, din negura de vremi... Lucreaza la intonatie.. Da as vrea sa mi-o zica asa peltic cum vrea ea da sa dormim un pic ... Uuuf... Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
Oare de unde ti le amintesti?
Lali_mete spune:
citat din mesajul lui Ioanna81 Raluk si o sa te sui tu in el sa sari in sus si-n jos????? ca maine e ziua barbatului cand Alex va primi altceva, nu?? asteptam sa ne arati si noua cum reactioneaza domnisorul Alex in noul lui gadget bravo LALI. ne dai si noua din premiu, nu? |
Sigur ca da,il impartim toate,numa sa ne spuna ce ne da..
Raluka imparti cu noi jucarelele cu aroma de jumari si eugenii?
Lali Lacra de
Paul-Iulian