Hai Ami ,Anca! Bv Aster, Alice, Cori Iepu (113)
Raspunsuri - Pagina 10
miria_cristina spune:
Asa, si de unde il iau?
Cristina +32
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
Jasmine spune:
Cabinet medical individual de familie
.....................................
ATESTAT de absolvire a cursului de puericultură
Dl. _, posesor al C.I. seria nr. _, eliberată de , la data de , domiciliat in _ incadrat la .................................................., asigurat la Casa de Asigurări a Municipiului Bucuresti, posesor al carnetului de asigurat seria ..........................., si-a insusit temeinic notiunile elementare teoretice si practice necesare in vederea ingrijirii copilului mic, necesare participării efective a tatălui la ingrijirea copilului nou-născut, prezentate in cadrul cursului de puericultură tinut la cabinetul medicului de familie.
Prezentul atestat se eliberează pentru a-i servi asiguratului la acordarea concediului paternal, in conditiile prevederilor art.4 alin.(1) din Legea nr.210/1999 privind concediul paternal si art.7 din Hotararea Guvernului nr.244/2000 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii concediului paternal nr.210/1999.
Data Semnătura si parafa medicului de familie
35+ 
andra_s spune:
pt mamicile cu experienta, din capitolul "probleme cu scutecele pampers"
zgaiba mea se uda de pisu, ii iese pe sus, pe la marginea scutecului
si il schimb des, niciodata nu il las mai mult de 3 ore. foloseam nr 1 de la pampers si acum cateva zile i-am luat nr 2, gandindu-ma ca rezolv problema, si oricum Ianis a crescut si erau micuti, dar nici astia mai mari nu au rezolvat problema
am citit pe net ca multe mamici care au patit asta au incercat scutece huggies. ce stiti despre ele??? sau ce sfat imi dati?
POZE
Mami de minune mica
Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers
!!!
Jasmine spune:
exact
printezi modelul asta pe care l-am postat mai sus,il incadrezi frumos in pagina sa arate cum trebuie,se duce sotul la medicul de familie sa i-l completeze/stampileze si imediat dupa nastere face cerere la angajator si ataseaza si atestatul asta si gata
nici sotul meu nu si-a luat la primul copil,acum are acelasi job,a intrebat si isi poate lua astea 10 zile
35+ 
andira spune:
Andra - am mai auzit de problema asta, de la mamicile de baitei. E cumva legat de pozitia "vinovatului", ca sa zic asa
.
Poate iti spune una din mamicile de baieti care e rezolvarea, ca eu n-am avut-o decat de foarte putine ori, si atunci cred ca n-am pus bine pampersul.
34+
andira spune:
Jasmine - super, deci si le poate lua.
Sa vad atunci cum il conving sa beneficieze de 3 saptamani acasa...![]()
34+
Jasmine spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andra_s pt mamicile cu experienta, din capitolul "probleme cu scutecele pampers" zgaiba mea se uda de pisu, ii iese pe sus, pe la marginea scutecului si il schimb des, niciodata nu il las mai mult de 3 ore. foloseam nr 1 de la pampers si acum cateva zile i-am luat nr 2, gandindu-ma ca rezolv problema, si oricum Ianis a crescut si erau micuti, dar nici astia mai mari nu au rezolvat problema am citit pe net ca multe mamici care au patit asta au incercat scutece huggies. ce stiti despre ele??? sau ce sfat imi dati?POZE Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!! |
asta a fost motivul pt care eu am trecut la Libero
nu stiu sa-ti spun de Huggies,dar eu cu Libero am rezolvat problema
nu e chestie de marime ci de croiala
35+
miria_cristina spune:
JASMINE - Si medicul de familie nu poate sa refuze?
Ca doar stie daca l-am facut sau nu, nu?
Cristina +32
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
nafi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andra_s pt mamicile cu experienta, din capitolul "probleme cu scutecele pampers" zgaiba mea se uda de pisu, ii iese pe sus, pe la marginea scutecului si il schimb des, niciodata nu il las mai mult de 3 ore. foloseam nr 1 de la pampers si acum cateva zile i-am luat nr 2, gandindu-ma ca rezolv problema, si oricum Ianis a crescut si erau micuti, dar nici astia mai mari nu au rezolvat problema am citit pe net ca multe mamici care au patit asta au incercat scutece huggies. ce stiti despre ele??? sau ce sfat imi dati?POZE Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!! |
Eu nu sunt experta cu siguranta, dar am inteles ca pishu poate iesi prin partea de sus a scutecului si din cauza ca "pistolashul" trebuie asezat in jos nu in sus!
Banuiesc ca e o problema intalnita de mamele de baietei...Daca si la fete apare aceeasi problmea atunci clar de vina e scutecul.
35 +
Riccardohttp://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/