Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(36)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

mi se pare mie, sau la vaccinul asta de 4 luni au suferit bebei mai mult

Raluca, mamica de Remus alias Bubu(8 nov '09)

Poze BUBU
asa creste Bubu
"Un optimist nu e decat un prost fericit. Pesimistul e doar un prost." - Louis Bernanos

Raluci ,la noi de data asta a fost mai bine.. in afara de plans 5 min dupa intepatura si o usoara somnolenta in ziua respectiva..
per ansamblu ,din ce au postat fetele si ce am citit ..cam asta reiese..

p.s super canteceluuul!!

Mergi la inceput

LUMI eu zic ca s-a discutat destul de mult (pentru inceput) despre diversificare..
Din pacate ,noi am avut ghinionul de a fi printre primele care am nascut ,iar fetele mai au timp sa se gandeasca la acest "extremely hot" subiect pt noi..

apropo , ziceai ca ati inceput operatiunea...cu ce ai inceput? ce ti-a recomandat pediatra?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Lumi Un buchet de flori in plus pentru tine, pentru ca ai zis ceea ce ai zis, ceea ce probabil multe din noi gandim si ne retragem. Subscriu la ce ai scris si la ce nu ai scris dar banuiesc ca gandesti. Este lipsa de informatie crunta, cu exceptia unor postari, eu gandesc asta de mult, dar nu am avut curaj sa spun, asa ca te admir. Sigur ca ar fi mai productiv sa scriem mai des decat sa criticam, si aici ma gandesc in primul rand la mine, dar uneori discutiile iti taie pofta de a posta. Oricum, ideea lui Raluci mi se pare ok, haideti sa scriem fiecare o idee, propun sa scriem fiecare cum avem de gand sa incepem diversificarea si de ce. Eu oscilez intre crema de orez (deoarece constipa) si pere, dar sigur voi incepe cu una din astea 2, pentru ca nu sunt de acord cu cerealele, din cauza lipsei de vitamine. Momentul nu l-am decis, cred ca va fi repede, desi nu vreau asta, pentru ca pitica deja linge tot ce prinde in gurita, aseara a pus mana pe o bucatica de mar si a lins-o, dupa care a plescait si urlat. Va pup, sa nu se lase cu suparare ca subscriu la ce gandeste Lumi, dar asta cred si mi-a dat si mie curaj sa spun. Na ... ca am inceput si eu sa vars ca papagalu' Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Lavi, pai poate f bine sa fie un cos. Hormonii tai trec prin laptic la el si ii mai erupe cate un cosulet. Nu cumva sa il storci!!!

Lumi eu ma bucur tare mult ca ai revenit si-mi pare rau de Anabelle ca sufera dupa vaccin. Dar zice bine Raluci, daca toate am ramane in umbra atunci nu mai discuta nimeni pe aici. Hai sa dam de tot manusile jos. Spune-mi daca eu personal sau mesajele mele te deranjeaza si te fac sa nu scrii. Si zau ca nu ma supar. . Prefer asa direct verde in fata decat cu ocolisuri si afirmatii vagi din care poate trage ce concluzie vrea fiecare.

Moni, stiam de la Lalu vestile bune despre voi! Ma bucur!

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Buna seara,

Noi tocmai am facut baita si acum papam. Azi a stat aproape toata ziua la tzitzi. Probabil a vrut sa stea cat mai aproape de mami. Partea naspa ca ma cam dor.

Am reusit azi sa facem kk.. O parte in scutec si o parte la mami in palma in drum spre baie. Noroc ca nu era asa moale.

Acum a adormit. Sa vede daca il tine somnul pana ajung la patut.

Va urez o noapte linistita tuturor.

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
http://family.webshots.com/album/576105196nUplYZ
http://picasaweb.google.ro/c.borostean

Mergi la inceput

si mie mi se pare ideea lui Raluci una buna..

si ca tot a deschis Andre discutia eu oscilez intre cereale ,care au neajunsurile precizate si avocado..acu mai am un pic de timp de gandire..ca al meu pitic nu e un mancacios si prefer sa-i dau lapte cat mai mult..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

Maimuta mea interioara ( Lidia ) imi spune ca sunt de acord cu Lumi. Imi pare rau ca nu am spus nimic mai devreme dar aveam impresia ca ma supar " ca vacarul pe sat " si nu aveam nici un rezultat.
Nu stiu in ce masura este adevarat dar eu aproape am inceput diversificarea, si de ce spun asa : de aproape 2 saptamani, o data pe zi ii dau Iuliei o jumatate de portocala stoarsa.
Imbunatatiri :
1. nu mai are limba alba
2. face kk in fiecare zi ( scopul pentru care am inceput sa ii dau de fapt suc de portocale )
3. mami este fericitaaaaaa
Dezavantaje[/b] :
0. e fff putin rosiara la bucute ( acolo unde stau lipite una de alta ).
Noi avem 3 lunitze si putin si inca nu imi sta mintea la diversificare. Dar, referitor la diversificare, din moment ce nu sunt pe moarte si nici nu sufar de vreo boala groaznica, am sa ii dau ascultare mamei mele in mare parte. Nu sunt de acord cu mancarea la borcan, asta e clar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Monis,ma bucur sa te vad! Cred ca o sa ma abtin putin,deja am creat o atmosfera nu tocmai `placuta`,cum eram noi obisnuite Din pacate mai dureaza pana plecam, am facut certificatul de nastere...pasaportul il vom face prin aprilie,apoi urmeaza alte formalitati pt Japonia...si e bine ca mai stam,pt ca nu am apucat sa ma intalnesc cu fetele din Iasi inca! Plus de asta,vine Aerosmith in Romania!!!!

Andre,multumesc,ma bucur ca ma intelegi....le duc lipsa si postarilor tale...Refuz sa cred ca multe dintre fete nu mai posteaza doar pentru ca sunt ocupate cu bebeii

Diana,am mai spus-o,intotdeauna am avut ceva de invatat din postarile tale!

Acum sa nu ma intelegeti gresit,eu nu am disparut doar pt ca nu mi se pareau discutiile foarte interesante....am fost si ocupata cu tati venit de departe,am fost plecati un pic si in Anglia...dar,na,cand aveam putin timp sa intru,chiar nu puteam sa postez,pt ca ....nu are rost sa ma repet.

In privinta diversificarii,m-am documentat pe ici pe colo si pe 6 Martie am facut pasul cel mare. Eu as fi vrut sa incep cu supa si piure de morcov,Richard a vrut ca diversificarea sa fie o experienta placuta pt fie-sa si a insistat pe banana,asa ca am inceput cu banana....nu stiu daca a inghitit ceva,dar a fost toata numai un zambet la masa!
Am trimis pe gmail-fulgusori2009 doua link-uri care mie mi se par interesante,dar nici pe alea nu le urmez pas cu pas.
Initial as fi vrut sa incep cu cereale,dar Annabelle e cam grasunica,asa ca....
Sfaturile pediatrei m-au facut sa inlemnesc pe canapea: sa pun sare in supa,sa-i dau carne peste 2 saptamani,ou la 6 luni(cand noi abia incepem la 5 luni),branza cu nu stiu ce peste vreo saptamana,fara peste in primul an de viata...Dupa `povetele inteleptei`,fata mea ar trebui sa manance aproape orice pe la 6 luni....

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

buna seara, ma bucur ce a iesit

Lumi ai PM

deci vb derspre diversificare - eu sincer nu m-am hotarat cu ce am sa incep, ce sper este, sa dam san pana la 6 luni. legat de cereale si biscuiti am avea www.bioresurse.ro/alimentare.php#aglutenice" target="_blank"> biscuiti fara gluten

mai am o schema data de medcul de familie, care n-ea dat sa incepem la 3 luni si cu ce sa incepe, bineanteles cu sucul de portocale

noapte buna fulgime fara manusi desi la ce zapada este ne trebuie

Raluca, mamica de Remus alias Bubu(8 nov '09)

Poze BUBU
asa creste Bubu
"Un optimist nu e decat un prost fericit. Pesimistul e doar un prost." - Louis Bernanos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Raluci,am citit mesajul si as fi vrut sa-ti raspund,dar nu pot sa-ti trimit PM....

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput