am nevoie de parerile voastre.

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

m-a durut pentru ca m-am simtit inselata.
am vrut sa aflu daca comportamentul meu e gresit, si dupa cum am vazut aici si voi ati fi procedat la fel.
da, pentru mine e foarte important ca mi-am reabilitat copilul, grav e ca am fost nevoita sa fac asta, si am incetat relatiile cu ei exact din frica de a nu se mai intampla altceva si mai grav.
asta cu iertatul in schimb nu-mi iese si pace.

va multumesc pentru tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Alina, e tare greu sa iertam asa ceva, tre' sa mai treaca si ceva timp. Eu oricum te inteleg 100%

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

a_alinta, asta cu iertarea nu vine dintr-odata, nu te trezesti intr-o dimineata si cauti agenda cu dusmanii sa vezi pe cine trebuie sa ierti in ziua X. noooo, iertarea vine in urma unor analize interioare, dupa perioade mai scurte sau mai lungi de timp, depinde de tine, depinde de ceea ce simti, crezi. a, si poti sa n-o faci niciodata, depinde de fiecare cum e construit! e o alegere stict personala, care o faci in taina!
iar valorile neamurilor....hm, e discutabil. fiecare si le insuseste pe drum, sau le imprumuta de la cei din imediata apropiere ceea ce nu garanteaza ca sunt neaparat bune si pretioase. si ca sunt gleich (la fel) cu ale tale. minciuna e pentru unii un mod normal de viata.
crede-ma, nu suferi nici o pierdere daca nu mai ai relatii cu astfel de oameni. sotul si copilul tau sunt prioritatile si responsabilitatea, restul sa traiasca fiecare cum ii place.

ALEX, operatie pe cord!

BAZAR UNIC!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Kariguld subscriu la ceea ce ai spus cuvant cu cuvant. Doar ca ai spus-o mult mai bine ca mine

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Alina : eu zic ca ai procedat corect din punctul meu de vedere. Este foarte bine ca ai rezolvat situatia la scoala si ca ai incetat relatiile cu verisoara ta. Intotdeauna sunt parinti care nu suporta criticile copiilor lor sau reprosurile de la scoala ; dar de aici sa ajungi sa minti in halul asta ... un bun exemplu pentru copilul ei care daca asa a vazut acasa asa se comporta.
Nu ar trebui sa iti pese de ce cred altii , ei oricum stiu mai bine si sunt mai destepti. Bsga-i tu frumusel in (...) si te mai stresa ca nu are nici un rost ; unii stiu doar sa acuze pentru ca ei sunt perfecti si nu isi vad mizeriile din caracter nici daca le-ai scoate in evidenta cu lupa !
Lasa-i in pace , mai bine lupul cel rau decat prostul lor . Imi pare rau doar pentru baietelul tau, care nu stiu cat a inteles saracul din toata povestea asta , dar sper ca a stie adevarul si de ce nu , sa o ia ca o experienta in lunga sa formare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

va multumesc pentru suport, aveti atata dreptate, mai greu e ca trebuie sa ma reeduc si sa inteleg ca acolo unde nu e valoare nu pot cere eu. dar mi-am propus sa nu imi mai pese de ce zic altii ci de ceea ce fac eu . desi e foarte greu, nu ma las.

Mergi la inceput