Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(210)
Raspunsuri - Pagina 3
popbianca spune:
un intarziat LA MUUUULTI ANIIII FERICICITI TUTUROR MAMICILOR...!!SI FEMEILORRR!!![]()

vad ca discutati despre diete si regimuri...discutii care pt. mine nu sunt de actualitate...dar nu ma las eu..ca-mi vine si mie vremea,nu?
vasari..imi pare tare rau ca nu ti-a iesit cum iti doreai!
ancadragoman...fata ta taaare eleganta!
g24hit...da mai avem suzetele...mai ales de cand cu gradi...fiind tare surmenata nu le pot lua de la ea....
ellis...DD multam ca nu-i nimic!
micutei!
Ana mea e tare stresata de copii...cum striga unul mai tare sau se tamponeaza cu ea...e prapad....plange in hohote cand o las ...dar imp e ca se redreseaza urgent....mai plang si eu cand o vad cum sufera ..dar , nah, ce sa-i faci....asta e ....acum dimineata am vazut o fetita cu muci la nas....si intre ea si Ana e un singur pat....sper ca nuuu...ca iese nasol... am atentionat una din ingrijitoare sa-i stearga nasul...si m-am intrebat (asa mai tare) cum de si-au adus copilul la gradi?...poate exagerez..poate daca nu-i curgeau mucii din nas asa dizgratios nu m-as fi enervat asa....
cine mai stie...copila nu are nici o vina....eu cu hormonii mei in plus....acum plec sa mananc si eu ceva...sa iau o dusca de cafea....
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si
27+
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pussi suflet de inger La multi ani si din partea noastra! eladeea cum au fost baietii ??? lui Filip ia placut?ancutad tare draguta Mariuca! O sa faca multe victime cu ochisorii ei! si am votat poti sa-mi trimiti zilnic sa nu uit!![]() PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007Suntem mari DOAMNE AJUTA! ![]() |
pussi..a fost un fiasco total...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
23+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
pussi spune:
salutiiiiiiii
ellis ma bucur ca e totul ok!
eladeea eu m-am ramolit de tot... nu ma mai atrag cluburile
stefania spor la treaba!
bia important e ca face progrese! cu mucisorii asta este colectivitatea!
dany voi ce mai faceti?
bb ma bate gandul sa le dau pe Tuste la cresa la care merge Iasmi!
ancuta D cafea nu ne dai???![]()
ancadragoman spune:
Multumim pentru urari fetelor
Poftiti la cafeluta 
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
popbianca spune:
eladeaaaa...chiar asa....!? glumesc desigur...nici pt .mine iesirile de genu' nu mai au nici un farmec...muzica prea tare, frumul gros, eu nu pot fuma, nu pot bea un shot de tequila...pai s-atunci? atunci stau acas...gandindu-ma ca va veni si vremea mea...(dar nu mai sunt asa convinsa sau dornica)
pussi...da stiu ca esta e! dar pot sa le propun o "batistuta" ca aspirator au....
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si
27+
eladea2005 spune:
pussi, bianca, nici pe mine nu ma mai atrag cluburile, desi mergeam in fiecare weekend cat eram studenta...![]()
dar muzica infernala, decibelii aia care iti strapung inima si stomacul, fumul de tigara si fumul pe care ni-l mai servesc ei in plus ca cica e 'cool' sa nu te mai vezi om cu persoana...
astea imi displac total...de data asta m-am lasat dusa de val...
de fapt la insistentele prietenelor am zis hai ca merg si eu...dar nu ma mai prind ele degraba...![]()
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
23+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
bb_yasmi spune:
am revenit si noi de la spatiu de joaca!! imi place asa de mult sa o duc dimi ca sunt maxim 2-3 copilasi acolo. are totul pt ea si este spatiu mare si aerisit. pussi nu veniti si voi intr-o dimi???
pussi, eu nu am mai dus-o pe iasmi de cand au mutat-o la grupa de jos. nu imi plac deloc de ingrijitoarele/asistentele de jos. noi ne-am inscris la CHIP SI DALE si maine o inscriu si la gradi de langa cresa (ddesi nu imi place deloc cum arata inauntru..:( )
revin.
merg sa ii dau papa la buburuza!
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

pussi spune:
bb ce anume nu iti place la grupa de jos? se poarta urat cu copilasii? La ce loc de joaca mergeti?
bb_yasmi spune:
pussi in primul rand au mai putin personal decat la grupa de sus. nu am observat sa faca nici un fel de activitati cu ei, nu mi-a placut cum a fost ingrijita iasmi in putinele zile in care a fost...etc...etc
noi mergem la NONI (in incinta bega center). uneori stam si 2 ore.
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Ank83 spune:
Helouuu si de la noi un la multi mamicilor si domnisoarelor de pe aici... Ieri nu am reusit sa intru sa va zic
.
Andreea imi pare rau ca nu te-ai distrat cu muschiulosii
..
MAi sa stiti ca si eu uneori zic ca asa imi lipsesc noptile in care ieseam in club ... si cand am iesit ..parca nu ma simteam la locul meu
... Dar imi e dor de un dezmat dinala prin cluburii cu prietenele de altadata... ![]()
Lui Raul nu ii plac locurile de joaca unde nu prea sunt copii
... E super incantat cand vede copii multi .Am mai mers la noni dmineata si nu prea s-a dat in vant dupa jucariile lor... De fapt si cand plecam de la mall(locul de joaca) urla ca mai vrea la copii nu la jucarii ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

??? lui Filip ia placut?
poti sa-mi trimiti zilnic sa nu uit!