gradinita intre doamna ghica si floreasca

gradinita intre doamna ghica si floreasca | Autor: Alexandra78

Link direct la acest mesaj

am o fetita de 3,3 ani, mai speciala cu intoleranta la lactoza si cu un stomacel foarte sensibil. Vreau sa o inscriu la o gradinita unde sa fiu sigura ca are grija de alimentatia ei.
stie cineva o gradinita (de situata intre doamna ghica si Floreasca-dorobanti (acesta e drumul meu spre servici si inapoi).

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anka74 spune:

Eu am piticul la gr nr 7, langa Domino, pe Lacul Tei, si sunt multumita spre foarte multumita. Cat despre mancare, n-am avut nicio problema cu stomacelul, si avem si noi o oarecare sensibilitate.Cred ca ar fi in drumul tau, daca mai vrei detalii, te astept cu intrebari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Buna,

Si eu caut pt fiica-mea gradinite in zona specificata de tine.
Din ce stiu eu, de stat sunt:
1. Pe Teiul Doamnei (nu am referinte extraordinare, cunosc o mamica care are fata acolo).
2. La Masina de Paine (aici stiu 2 copilasi, dar nu am vb cu mamicile).
3. La Maica Domnului (langa Domino), am auzit de bine, dar eu n-am fost cazuta in freza cand am fost acolo (acum cateva luni). O sa mai merg intr-o vizita oficiala, atunci eram cam intrusa. N-am putut sa vad nici o sala de clasa. Sediul vechi arata destul de deprimant, ca pe vremea mea, sediul nou nu l-am vazut.
4. Pe Ghica Tei, asa-zisa cipercuta. Mie asta mi-a placut f tare, directoare amabila, clasele din sediul nou f frumoase. Ce mi-a placut, ca este inchisa poarta si nu intra cineva dupa cum ii trece prin cap. Si inca o chestie faina, ii dau ciupici pe picioare cand intri inauntru. Era curat, toalete mici, pt ei. Ma multe nu stiu. - Eu as opta pt asta, dar nu stiu cum este cu programul lung ( eu ies dupa 18 de la srv).
5. Mai este una pe Nada Florilor - de la o mamica stiu ca e f multumita si are 2 baieti acolo, in aceeasi grupa - pe cel mic l-a primit sub 3 ani.

Din cate mai stiu, mai este pe la Dna Ghica - spre electroaparataj - o gradinita a unor calugarite, dar e numai cu prg scurt (asta din auzite din parc).
Stiu ca mai sunt si gradinite de stat prin Floreasca, dar nu le-am vazut. Una este pe strada cu parcul floreasca, cand iese in calea floreasca, nu stiu cum naiba o cheama.
Si am mai vazut una chiar pe calea floreasca.
Mai este tot in Floreasca, SOS Satele copiilor, dar aici nu am citit pe net lucruri extraordinare. Plus ca vin si copii de la casele de copii (n-as avea nimic impotriva, dar in loc sa se dezvolte al tau, invata sa isi bage degetul in nas, sa se stearga pe bluza, etc).

Mai sunt o serie de gradintie particulare:
Kids Club, tot pe langa Domino.
Springfield center cu predare in engleza - spre asta as inclina f tare. - prin zona Ghica Tei spre parcul circului.
Mai este una ceva cu Bee, tot pe langa Ghica Tei, dar are niste preturi nesimtite, gen 2000 ron/luna.
Klara Kindergarten - arata f bine, este prin Floreasaca.
Coccinelle - si asta arata bine, dar nu prea are curte. pe la Nada Florilor.

Asta este short-listul meu.
De sapt viitoare o sa incep vizionarile si va tin la curent.

Astept si eu de la alte persoane care au avut copii la gradinitele specificate de mine impresii. Sau dac amai stiti alte gradinite prin zona, care merita vizitate.

Eu inclin spre o gradinita de stat, dar unde sa fiu sigura ca nu ramane a mea singura pana la 18 cand ma duc sa o iau.

La unele din gradinitele spuse de mine, am si nr de tel si sitel, dar le gasiti gugalind dupa numele lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

iriss27 ce poti sa imi spui despre gradinita de la Teiul Doamnei? Si eu sunt cautari in zona si aici am inteles ca ar fi locuri.

mamik fericita de Denisa Maria (20.07.2007)

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Pe forum am citit mai multe mesaje scrise de ankalaura. Poate o intrebi pe PM. De cand s-au arhivat, nu prea mai gasesc nimic.
Stiu ca nu era incantata ca nu se prea lucreaza cu copii (ea o are la prg scurt), la wc nu au colac de copii si mai mult se tin ei de wc s anu cada. Si despre mancare scrisese destul de multe.
Poate daca reusesti tu sa gasesti prin forum.

Mergi la inceput