Gemanutzele in prag de primavara... (41)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Eu sunt in depresie, sa stiti...a nins iar astazi, viscolit si-i ger, da' ger din ala, adevarat, de Siberia...iti ingheata si ce n-ai dezvelit, dap-oi nasul...brrrr...nu ma mai joc asa, m-am suparat de tot!
Black, liliac, multa sanatate copilutilor!
Noapte buna!

Lora, mami de Iustina si 15+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Ralu, bine c-ai mai dat un semn! Cum a fost cu vestea de azi? Sper ca a fost buna!

Lora, mami de Iustina si 15+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Liliac, iti scrisesem mesaj, l-am trimis in draft si numai stiu sa-l scot de-acolo! Pe scurt, ideea era sa bagi aspiratorul indiferent de ora caci mai important este ca bb Raducu sa respire linistit decat vecinul de langa si pana nu primesti oficial reclamatie de la Asociatie sa nu te lasi! Bine, eu sunt in general mai salbatica, nu stiu cat conteaza parerea mea!

Cat despre ce conjunctivita are fiu'miu sau macar daca are una, zau ca sunt deja in ceata totala. Aseara avea ochisorii rosii, insa am pus pe seama ca era somnoros si se freca de zori la ochi. Azi dimineata il vad cu ochii umflati si rosii si cu secretii. L-am doftoricit, in urlete, cu 5 picaturi pe langa pana nimeream una in ochi si se pare ca s-au dezumflat ochii. Insa tot nu sunt complet lamurita. Sper sa nu fie alta bazaconie, ca numai la prostii mi-e capul. Mai ales ca fetita unor prieteni a fost de curand diagnosticata cu miastenie, boala fara leac din pacate si este doar cu 5 luni mai mare decat Dragos. Iar aseara am aflat ca sotul dr de familie, o super femeie, are cancer in stadiul 3. Maine numai ies din casa, nu primesc vizite, nu raspund la telefon. Poate ma ocolesc vestile astea rele!

Lora, poa' sa ninga pana in mai, caci la ce stare am acum nici numai conteaza! Ah, uite ca si la mine ninge de stinge! S-a depus iaaaar zapada! Ce vietisoara mea, maine ies cu sania pe derdelus!

Ai inceput sa o simti pe printesica din burtica? (de mult vroiam sa te intreb!)

Ralu, cum fu vestea de azi? Sper ca buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elena_adina

Salut!
Intru sa semnez condica si fug la treaba.Voi nu v-ati plictisit de iarna,ca eu mooooor.

Eu am mai avut o portie de viscol si azi... ca sa nu iesim din tipar

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0

Ralu, iti doresc ca vestea de azi sa fie una nu buna, ci extraordinar de buna!

N-are de unde sa fie asa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Eu sunt in depresie, sa stiti...a nins iar astazi, viscolit si-i ger, da' ger din ala, adevarat, de Siberia...iti ingheata si ce n-ai dezvelit, dap-oi nasul...brrrr...nu ma mai joc asa, m-am suparat de tot!

Punem de-o greva?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Ralu, bine c-ai mai dat un semn! Cum a fost cu vestea de azi? Sper ca a fost buna!

Din pacate nu.
Si asteptarea s-a prelungit pana maine. Va dau detalii cand am ceva sigur.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0
Maine numai ies din casa, nu primesc vizite, nu raspund la telefon. Poate ma ocolesc vestile astea rele!

Deci maine nu mai zic nimic.

Mergi la inceput

am trimis niste PM-uri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Ralu

Black iubita, de vecini ma cam doare-n nu de alta dar n-am decat deasupra care are copil si dedesubt care nu prea stau pe-acasa. Ma doare sufletul ca se trezeste Andra si trebuie sa fie odihnita la gradi, si sotul care adoarme mai greu daca-l trezesc asa.
De azi decretam ca suntem in faza terminala. Adica s-au facut vascosi si verzi Moama, ce de-a detalii va dau dar daca n-am nik interesant de spus??
Imi pare rau de toate vestile ce le-ai auzit

Noapte buna, fetele mele!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput