Gemanutzele in prag de primavara... (41)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
ralnied1 spune:
Lora, cum a fost la serbare?
Liliana, am si eu nervii la fel. Facem greva?
Black, tin pumnii sa fie cum vrei tu. Dar daca pleci in final in Franta, nu-i asa ca ma iei si pe mine?
(nu mi se pare ca esti deplasata la fazele cu sotul... Si nu o zic de prezenta.)
Doina... pe langa casa?
Restul?
Adina, Olim, Mercedes... de Tzuni si Aida nici nu mai zic...
Eu am tras tare pt job zilele si noptile astea.
Dar macar am azi multumirea ca a venit Iepurasul cu prima de Paste. Ma rog, nu doar la mine, in semn de recunostinta ca n-am dormit noptile astea, ci la toti. Dar macar a venit. Spun asta, pt ca nu trageam sperante. Si nu doar ca a venit, ci a si fost peste masura asteptarilor.
Fug in patut. Noapte buna!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elena_adina/elena_adina.jpg)
elena_adina spune:
Buna dimineata!
Ce fac fetele frumoasele?la toate
POZICI RAZVANEL
Adinade
Razvan(14.08.2009)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LoraG76/LoraG76.jpg)
LoraG76 spune:
'Neata!
Muncim cu drag si spor!
Poze de la serbare:
http://good-times.webshots.com/photo/2026115840099413604xdlViJ
Black, serviciu usor! 15 mii de euroooo???? Maaama, dac-as avea banii astia...
Liliac, Ralu, ce faceti azi? Punem de-o greva? Asa, de dragul manifestarii...sunt nervoasa pe tot sistemul romanesc azi, pe tot...vreau sa plec, da' unde???!!
O zi buna va doresc!
Lora, mami de Iustina si 17+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/blackgirl0/blackgirl0.jpg)
blackgirl0 spune:
Lora, am vazut pozele! Iustina este o frumoasa ca de obicei, rochita mi-a placut la nebunie, si cum pozeaza, ce mai, printesa primaverii! Tu esti o mamica frumoasa, tanara, si esti dementiala cu burtica si bluzita maro!
Mi-ai facut pofta!
Liliac, multumesc de sustinere! Azi am simtit ca multa lume se gandea la mine si drept urmare a avut succes! Nu este vb de 15.000 euro, ci 12.000, deja 3/4 ii am disponibili. Nu va spun ca am inrosit telefoanele, insa cu folos. Buna Vestire la noi chiar a fost buna! Zona ok, Predeal, cand si cum aveti drum pe valea Prahovei va astept la locul de munca!
Intre timp fac la urgenta cursul de homeopatie si ecografie, sunt de viitor, ma ajuta. Maine seara ma intalnesc cu colega de la care preiau cabinetul si sotul ei. Este tanara, cu 2 ani mai "baba" decat mine, insa visul ei este sa faca o scoala de dans... Nu spun mai multe, fiecare isi urmeaza drumul si visul ei... Simt ca parca traim un iures, la sotul sunt sigur miscari de trupe, sper ca de bine si la el, parca suntem calcati amandoi de un tanc. Ma rog sa fie asta drumul nostru si sa nu ne para rau.
Nici nu vroiam sa va spun prea multe, sunt superstitioasa, insa simt ca meritam asta, ca meritam sa ni se intample si lucruri bune in viata!
Noapte buna!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LoraG76/LoraG76.jpg)
LoraG76 spune:
Black, ma bucur f. mult pentru voi, sincer! Bravo tie, felicitari! 12 mii de euro....maaaama miaaaaa....sper sa ti-i recuperezi cat mai repede! Predeal zici? Waw! Dublu waw! Super! Cand trec prima data prin Predeal, la tine ma infiintez! Nu stiu in care an, insa...
Cum a fost prima zi a lui Dragos fara mami acasa? A stat cu bunica?
Multumim pentru aprecieri!
Gata, plec, ca fie-mea sta numai in oglinda...de jumatate de ora cica se imbraca in pijama si ea se stramba de mai are putin oglinda aia si se face tandari!
Noapte buna!
Lora, mami de Iustina si 17+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
liliac1 spune:
Black toata ziua m-am gandit azi la tine! Sa fie intr-un ceas bun si sa speram ca in sfarsit se batatoreste calea si la voi.
Ma, dar decat sa venim la Predeal eventual cu problemute, mai bine venim la Brasov
Ralu iubita, eu m-am impacat deja cu coditia mea mizera Gata cu greva...eu sunt aia spargatoare...nu de alta dar am deja 2 copkii mici.
Ma gandeam ca daca eu am ratat sansa, lor o sa le las libertatea sa faca cele mai bune alegeri.
Lora Ghiocica a fost superbissima !
Eu m-am bagat la smotruiala, de-aia cu intors casa cu fundu-n sus Si Radu nu iubeste iesitul afara cu bunica-su
asa ca am facut amandoi, pe bucatele. Nu va spun ca abia-abia ce-am reusit sa-mi fac balconul (mic, de altfel) si sufragerie. Mai am o gramadaaaaaa. Vad eu cat pot sa fac.
Pupici la toata gashca de gemanute!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
ralnied1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elena_adina Buna dimineata! Ce fac fetele frumoasele? ![]() ![]() |
ooo... lume noua pe la noi
![](icon_smile_big.gif)
ralnied1 spune:
citat din mesajul lui LoraG76 Poze de la serbare: |
oooo....
![](olala.gif)
15 mii de euroooo???? Maaama, dac-as avea banii astia...![]() |
vezi, noroc ca nu-i ai...
![](radtare.gif)
Liliac, Ralu, ce faceti azi? |
Am muncit cu drag si spor
![](radtare.gif)
Punem de-o greva? Asa, de dragul manifestarii...sunt nervoasa pe tot sistemul romanesc azi, pe tot...vreau sa plec, da' unde???!! |
Auzi, care faza din sistem te-a scos asa tare din sarite?
Eu-s de acord cu greva. Nu ma dau deoparte.
ralnied1 spune:
Black, superrrrrrrrrrrrr
Gandurile noastre pozitive te-au ajutat... nu-i asa?
La mine cel putin asa a fost cu gandurile voastre in toata perioada asta.
Si da, meritam cu toatele ce e mai bun. Ca doar nu degeaba suntem Gemanutze.
Liliana, n-au intrat zilele in sac. Curatenie poti face si peste 2-3 saptamani. Cine te cauta de Paste sa vada de e ok sau nu totul in casa ta? Ia las-o mai usurel, ca ma superi.
ralnied1 spune:
mai voiam sa zic ceva: Lora, tu sigur esti tu?????? Adica sigur te cheama cum te cheama si stai in PNT??? Sa mor de nu semeni la perfectie cu cineva. Si culmea, in poze mai vechi, nu aduceai deloc cu acea persoana. Dar in astea pe care le-am vazut in albumul de la serbare, esti copie fidela. Doar ca persoana de care-ti zic, are parul putin mai spre brunet.