Gemanutzele in prag de primavara... (41)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Neata.

Se incalzeste si la noi
Lora si voi cu tenisul?? Si noi am avut acelasi succes cu Andra a si voi cu Iustina. Il astept pe Radulescu sa creasca si o sa-i explic ca tenisul e mai frumos si face muschii pectorali mai bengosi decat fotbalul

Black si Andra are teren alergic puternic. Ne-am luptat si noi cu cea dermatita de ne-a iesit pe ochi. Din pacate, iti spun ca de trecut...nu prea trece Adica la noi nu prea...
De ex, sapt trecuta mi-a facut o forma urata rau de tot in spatele genunchilor. La noi tratamentul se face cu apa cu amidon (pun o lgt la un pahar de apa) si tamponez zona apoi dam cu Locoid.
Initial i-am dat de capat cu o cremuta preparata in farmacie, dupa o reteta data de dermatolog.
Am renuntat de muuuult la orice inseamna produs de bebe si am ajuns la minunatul sapun cu glicerina pentru copii. Doar pe cap o samponez cu samponel...in rest...viva sapunul!
Ai grija la tot ce mananca Dragos si la toate schimbarile radicale din viata lui. Unii copii fac de la alimentatie, altii de la mediu. Din pacate, din cate stiu eu, nu prea exista o solutie universal valabila...

adina tu pe unde esti?? In care din cele 6 camere te-ai ratacit??

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Vai de mine, ce povestesti si tu! Acum Dragos este mai bine, insa iti dai seama ca find la obraji este foarte vizibila! Si da, m-am saturat si eu sa constat ca dau o gramada de bani pe creme care nu fac treaba buna. Am ceva rubedenii i Germania, incerc si eu crema minune. Insa vb de crema www.bioplant.qpd.ro/product.html?c=39605&p=161169" target="_blank">asta sau alta? Ca poate dau comanda de pe net. Multumesc de informatii, chiar ca-mi sunt utile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

aici sunt.
Noua ne-a mirosit a primavara,parca nu am stare in casa.

la toate
POZICI RAZVANEL

AdinadeRazvan(14.08.2009)

Mergi la inceput

Liliac, si Andra???? Ce-or avea mai copiii astia? Nici bine nu s-au nascut si pac! cu alergii, cu dermatita atopica! Incerc si cu amidonul! De spalat Dragos face baie doar cu putin sampon Dalin bagat in apa de baie. Fara sapun (caci am observat ca ii ususca pielea). Cu mancarea, doar vezi bine ca mananca doar cateva alimente si tot ce am considerat posibil alergen i l-am introdus dupa 1 an. In afara de mere si pere nu stie ce-i ala alt fruct. Din comert, absolut nimic! Nu borcanase, nu sucuri, nu dulciuri! Este sensibil la frig, insa in casa este ok. Cu stresul la el... este un pic mai nervos cand nu i se face pe plac fix atunci si devine extrem de atent, aproape speriat cand vede ca eu cu ta'su avem vreo altercatie verbala (pe care incercam din toate puterile sa le eliminam complet).

Abia astept sa dea caldura si la noi! Eu am in cap ideea asta ca fix de la frig a facut dermatita si dc este cald si soare ii va trece!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Black, firma asta e, dar crema aia nu o vad aici. E o crema mai mare, de corp, cu alb si albastru inchis. Ii fac acasa o poza si ti-o trimit, sa vezi exact de care e. Insa ti-am spus, noi intai am dat cu nidoflor sa dispara, apoi am tinut in frau cu crema asta, nu a mai fost nevoie de nidoflor niciodata.

Lora, mami de Iustina si 16+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Black, uite-asa arata, cea cu albastru inchis:
http://magazinul-tau.ro/catalog/product_info.php?cPath=61&products_id=279&osCsid=92bc447df37bf122644786c53b16e9b2

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Lora, multumesc! Cred ca voi da comanda de pe net, mai simplu asa. Am salvat link-ul. Incerc sa-l spal pe copil pe fata si cu apa si amidon, dupa cum mi-a recomandat Liliac. Sper sa-i tin in frau dermatita, caci prea am abuzat de cremele cu cortizon si nu-i bine!

Am facut azi cateva poze cu Dragos tunsulit!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0

Lora, multumesc! Cred ca voi da comanda de pe net, mai simplu asa. Am salvat link-ul. Incerc sa-l spal pe copil pe fata si cu apa si amidon, dupa cum mi-a recomandat Liliac. Sper sa-i tin in frau dermatita, caci prea am abuzat de cremele cu cortizon si nu-i bine!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Pupa-l-ar mama pe el de dragalas! Dulce foc e tunsuliciul!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Oooo, ce maricel si ce frumusel este. Si ce dintat este
Ii crestetul lui de baiat istet.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Mai Black, ce i-ai facut baiatului?
Chiar asa de tuns e?
M-am suparat pe tine...
Da' tot mi-e drag, chiar si asa.

Nu stiu ce mai voiam sa zic. Imi amintesc eu cu alta ocazie.
Noapte buna!
Si... multumesc

Mergi la inceput