cazare buna in Barcelona

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

am rezervat aici http://www.barcelonabooknow.com/hotel/es/diagonal-zero.html?gclid=CL61uPXpsqACFQw9ZgodUnxBUA si plecam cu blueair...sper sa fie ok!

Ozi a mea vrea sa mergem la parcul de distractii Aventura. Merita?

va multumesc mult pentru mesje

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

E cam departe de Barcelona, dar merita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

buna. AM si eu o intrebare.
In iunie vrem sa petrecem concediul in barcelona impreuna cu un grup de prieteni. Problema este ca baietii vor sa stea la plaja si vor la Costa Brava, pe cand fetele vor sa se plimbe prin oras. Exista plaja in Barcelona? Adica pot sa stau la un hotel in barcelona, ei sa plece cu metroul la plaja iar noi cu metroul spre obiectivele turistice?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Exista o plaja foarte frumoasa in Barcelona, din cate imi amintesc in cartierul Barceloneta dar s-ar putea sa gresesc.

Editez: nu gresesc, sunt 4 plage doua cu legatura de metrou (Barceloneta si Icaria, linia 4 galbena) deci puteti impaca si capra si varza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Recomand in Barcelona - Hotel Husa Oriente http://www.husa.es/en/nuestros-hoteles/hotel/v/u/husa-oriente este chiar pe Ramblas...foarte curat ,micul dejun foarte bun , camera nu a fost cu vedere pe Ramblas.....asa k a fost foarte liniste.

Este supera Barcelona .....sa mergeti si in parcul Montjuic....acolo exista o colina de unde puteti vedea o mare parte din Barcelona

Viitoare

http://ariannam.sunphoto.ro/Desene_pe_pereti

Mergi la inceput

multumesc tonia. Sa le comunicam prietenilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Anne noi am stat aproape de plaja. Mi-a placut si hotelul Princess de peste drum. Metroul era la 3-5 minute. Plaja e ingusta...de fapt sunt 4, cea mai lata fiind dupa parerea mea plaja Barceloneta. Sincer nu cred ca face fata in sezon.

Mergi la inceput

asta deja nu mai depinde de mine. Nu am de gand sa ma duc la cucuietii din deal ca sa stea baietii la plaja iar eu sa fac naveta cu trenul in oras. Din 5 zile cat stam acolo or gasi ei o dimineata mai lejera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgeea spune:

Noi am zburat cu Click Air, low cost, n-au fost conditii deosebite dar nici rau n-a fost. Un pic cu genunchii in gura, dar a fost ok.

sotul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgeea spune:

Grati.ela, scuze, acum am bagat de seama ca tu deja te-ai intors de acolo... Eu am trimis PM celor care cerusera informatii, fara sa mai verific si datele postarilor.
Cum a fost in parcul de distractii? Noi n-am reusit sa ajungem din pacate... Si nici Turnul Agbar nu l-am vazut luminat, desi am prins si week-end-ul acolo, dar probabil ca faceau economie, din motive de criza....

sotul meu

Mergi la inceput