Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri20
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
alinushca spune:
La multi ani mcrissa !!! Sa fii sanatoasa si fericita la MAXIM !!
Mami de (28.10.2008) si
bb2 7+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Michelle81 spune:
Mcrissa-iti doresc si aici un calduros La multi ani.sper ca ai avut o zi minunata,prima ta aniversare cu bebe scump,Vlad.Ti-am trimis azi dimineata sms,nu stiu daca l-ai primit.
Alinushka-nu stiu daca te.am felicitat pentru minunea din burtica.iti doresc o sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos.cum te simti?
Irinabobe-ce mai faci?te astept sa ne spui cate ceva despre viata de mamica,despre baietelul tau scump Rares.
Danangie-eu nu l-am decalotat pe Lukas,o voi face doar daca imi va recomanda medicul.tu cum mai esti?
Mamamgiuliei-ai o fetita foarte foarte frumoasa!!!Si ce maricica este!Sa iti aduca in continuare numai bucurii!
Jojomiha-nu ai mai intrat?ce mai faci,ce fac fetitele tale?cum se inteleg?
Chantal-eu tot sper ca odata vei intra sa ne mai citesti,eu ma gandesc des la tine,esti o fata care mi.a intrat la suflet.Te rog mult scrie.ne despre tine si fetita ta scumpa!mi.edor de tine,sper din suflet ca sunteti bine,tu si fetita!
Of fetelor v.as scrie mai mult dar credeti-.ma ca nu am timp.am intrat in curatenia de paste si parca nu se mai termina,am o gramada de geamuri la casa,iar praful asta care se depune zilnic ma innebuneste.e frumos la casa dar este foarte mult de lucru.nu are cine sa ma ajute,sotul vine doar seara(de ajutrul soacrei nu am nevoie) dar asta este fac cat pot si cum pot.ma trezesc zilnic la 5.30 si nu ma pun in pat inainte de 12Si de cand cu vremea asta frumoasa ies cu Lukas foarte mult pe afara.Sunt fericita si ma simt imlinita seara cand adorm si dmineata cand ma trezesc si vad minunea langa mine
.II multumesc lui Dumnezeu pentru ca mi.a dat acest copilas sanatos,aceasta minune deosebita,pentru ca pentru noi este cel mai minunat,cel mai unic,cel mai frumos DAR pe care l-am primit,este inimioara noastra,viata noastra!
Minunea noastra mult asteptata
Michelle81 spune:
Ninia,Ancadragoman,Lau-va astept cu un test pozitivDoamne ajuta!!!
Minunea noastra mult asteptata
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ninia81/Ninia81.jpg)
Ninia81 spune:
Mcrissa,La multi ani! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, liniste si o viata implinita!
Visul nostru
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
CRISSA LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
alinushca spune:
Off Ninia, imi pare rau. Mai faci ceva investigatii sa vezi ce s-a mai intamplat luna asta sau continui la liber? Se apropie Pastele. Sper sa poti profita de pauza si sa mai capeti niste puteri pentru mai departe!
Mami de (28.10.2008) si
bb2 7+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Ninia imi pare rau ,asa am patit eu luna trecuta mi-a venit in Z24 si azi sunt deja in z27 si nici urma de ei
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ninia81/Ninia81.jpg)
Ninia81 spune:
Ce investigatii sa mai fac Alinushca? Zi tu care!!!!Ca deja nu mai stiu!Mi se rupe sufletul!
Visul nostru