Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (19)
Raspunsuri - Pagina 16
nic0lle spune:
buna
eu sunt pe euthirox 100
dar ieri am facut analizele si din cate am inteles o sa-l creasca in fiecare luna
inca nu ma descurc cu forumul asta
andra_b spune:
Crina felicitari pentru semnatura! 
Klarisse si eu tot atat mai am pana la urmatoarea eco! Cu rabdarea trecem marea! ![]()
Nicole bine ai venit! Si pe mine ma intepau ovarele... pe la 6-7 sapt. luam 3 no-spa pe zi, acum nu mai iau nimic ca e mult mai ok. ![]()
Ale 
------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
-----------------------------
10+
eveline spune:
Klarisse, uite suntem mai multe care ne tinem de manutza pana la urmatoarea eco, vad ca mai este si andra...sanatoase sa fim.
Nicole, si eu la fel, am tot luat no spa pana mai zilele trecute...acum vad ca ma dor din ce in ce mai putin...de fapt nici nu stiu daca-s ovarele sau uterul. Sarcina trecuta m-a durut incontinuu...dr mi-a spus ca uterul se tot mareste, ligamentele se intind... e normal sa ma doara.
Iomur... un capitol se inchide cand s-au scris 20 pagini. Ar trebui sa-ti fie usor sa ne gasesti, fiecare capitol se numeste la fel, cu exceptia numarului capitolului care tot creste.
BB2 si mamica de
Bianca
Klarisse spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nic0lle buna eu sunt pe euthirox 100 dar ieri am facut analizele si din cate am inteles o sa-l creasca in fiecare luna inca nu ma descurc cu forumul asta |
La mine TSH-ul a iesit bun pana acum de asta nu mi-a marit doza. Il repet acum la finalul lui martie si o sa vedem daca e nevoie de suplimentat doza.
Klarisse
graviduta 9+http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
Klarisse spune:
Andra, Eveline totusi 3 saptamani mi se pare enorm. Nu stiu daca rezist sa nu mai fac vreo eco pe undeva macar sa ii aud inimioara.
Klarisse
graviduta 9+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
iomur spune:
| citat din mesajul lui eveline Klarisse, uite suntem mai multe care ne tinem de manutza pana la urmatoarea eco, vad ca mai este si andra...sanatoase sa fim. Nicole, si eu la fel, am tot luat no spa pana mai zilele trecute...acum vad ca ma dor din ce in ce mai putin...de fapt nici nu stiu daca-s ovarele sau uterul. Sarcina trecuta m-a durut incontinuu...dr mi-a spus ca uterul se tot mareste, ligamentele se intind... e normal sa ma doara. Iomur... un capitol se inchide cand s-au scris 20 pagini. Ar trebui sa-ti fie usor sa ne gasesti, fiecare capitol se numeste la fel, cu exceptia numarului capitolului care tot creste. MERSI MULT ... acuma mi-am dat seama ... BB2 si mamica de Bianca |
andra_b spune:
| citat din mesajul lui Klarisse Andra, Eveline totusi 3 saptamani mi se pare enorm. Nu stiu daca rezist sa nu mai fac vreo eco pe undeva macar sa ii aud inimioara. Klarisse graviduta 9+http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png |

Eu... incerc sa vedem... tura trecuta am stat 3 saptamani, sa vedem acum cum o sa fie cu 4
Ale

------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
-----------------------------
10+
kiti2205 spune:
Eu ma duc martea viitoare ![]()
Ma duc la fiecare 2 saptamani pana trec de primele 12 macar.
Apoi, mai vedem 
Kiti,
9+ si mami de Vlad (15.05.2006)
mari_paun spune:
hello fetele,
pe mine m-a luiat raceala rau, abia mai inghit si la un pim de curent am cea mai proasta stare...la birou ma apucase o durere oribila de cap si greturi...am plecat acasa, am vb cu medicul sia a zis sa stau acasa si sa beau cate 2l de ceai /zi...deci pana vineri concediu medical ca talibanii de la birou lasa usile deschise si stau in ditamai curentul...apoi colegii sunt raciti si publicul vine si parca numai in dreptul meu tuseste...

nici pe Ema nu am lasat-o azi la scoala, si pana nu se indrepata vremea nici nu o las...ca si ea e cu nasul varza si are si tuse...
saptamana viitoare merg si eu la bucuresti la primele investigatii...
va doresc sanatate si vesti bune
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari
9+ si mami de Ema
Klarisse spune:
Si pe mine m-a luat o stare de somnolenta, cu greata si lehamite..imi vine sa ma culc cu capul pe birou..parca am un nod in stomac..deh ..ciudat rau..
Klarisse
graviduta 9+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png