Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (19)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nic0lle spune:

buna
eu sunt pe euthirox 100
dar ieri am facut analizele si din cate am inteles o sa-l creasca in fiecare luna
inca nu ma descurc cu forumul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Crina felicitari pentru semnatura!

Klarisse si eu tot atat mai am pana la urmatoarea eco! Cu rabdarea trecem marea!

Nicole bine ai venit! Si pe mine ma intepau ovarele... pe la 6-7 sapt. luam 3 no-spa pe zi, acum nu mai iau nimic ca e mult mai ok.

Ale

------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
-----------------------------

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Klarisse, uite suntem mai multe care ne tinem de manutza pana la urmatoarea eco, vad ca mai este si andra...sanatoase sa fim.
Nicole, si eu la fel, am tot luat no spa pana mai zilele trecute...acum vad ca ma dor din ce in ce mai putin...de fapt nici nu stiu daca-s ovarele sau uterul. Sarcina trecuta m-a durut incontinuu...dr mi-a spus ca uterul se tot mareste, ligamentele se intind... e normal sa ma doara.
Iomur... un capitol se inchide cand s-au scris 20 pagini. Ar trebui sa-ti fie usor sa ne gasesti, fiecare capitol se numeste la fel, cu exceptia numarului capitolului care tot creste.

BB2 si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Citat:
citat din mesajul lui nic0lle

buna
eu sunt pe euthirox 100
dar ieri am facut analizele si din cate am inteles o sa-l creasca in fiecare luna
inca nu ma descurc cu forumul asta

La mine TSH-ul a iesit bun pana acum de asta nu mi-a marit doza. Il repet acum la finalul lui martie si o sa vedem daca e nevoie de suplimentat doza.

Klarisse graviduta 9+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Andra, Eveline totusi 3 saptamani mi se pare enorm. Nu stiu daca rezist sa nu mai fac vreo eco pe undeva macar sa ii aud inimioara.

Klarisse graviduta 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iomur spune:

Citat:
citat din mesajul lui eveline

Klarisse, uite suntem mai multe care ne tinem de manutza pana la urmatoarea eco, vad ca mai este si andra...sanatoase sa fim.
Nicole, si eu la fel, am tot luat no spa pana mai zilele trecute...acum vad ca ma dor din ce in ce mai putin...de fapt nici nu stiu daca-s ovarele sau uterul. Sarcina trecuta m-a durut incontinuu...dr mi-a spus ca uterul se tot mareste, ligamentele se intind... e normal sa ma doara.
Iomur... un capitol se inchide cand s-au scris 20 pagini. Ar trebui sa-ti fie usor sa ne gasesti, fiecare capitol se numeste la fel, cu exceptia numarului capitolului care tot creste.

MERSI MULT ...
acuma mi-am dat seama ...
BB2 si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Andra, Eveline totusi 3 saptamani mi se pare enorm. Nu stiu daca rezist sa nu mai fac vreo eco pe undeva macar sa ii aud inimioara.

Klarisse graviduta 9+

Eu... incerc sa vedem... tura trecuta am stat 3 saptamani, sa vedem acum cum o sa fie cu 4

Ale

------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
-----------------------------

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Eu ma duc martea viitoare
Ma duc la fiecare 2 saptamani pana trec de primele 12 macar.
Apoi, mai vedem

Kiti, 9+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

hello fetele,
pe mine m-a luiat raceala rau, abia mai inghit si la un pim de curent am cea mai proasta stare...la birou ma apucase o durere oribila de cap si greturi...am plecat acasa, am vb cu medicul sia a zis sa stau acasa si sa beau cate 2l de ceai /zi...deci pana vineri concediu medical ca talibanii de la birou lasa usile deschise si stau in ditamai curentul...apoi colegii sunt raciti si publicul vine si parca numai in dreptul meu tuseste...
nici pe Ema nu am lasat-o azi la scoala, si pana nu se indrepata vremea nici nu o las...ca si ea e cu nasul varza si are si tuse...

saptamana viitoare merg si eu la bucuresti la primele investigatii...

va doresc sanatate si vesti bune

bazar pentru Ema

ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari 9+ si mami de Ema

Mergi la inceput

Si pe mine m-a luat o stare de somnolenta, cu greata si lehamite..imi vine sa ma culc cu capul pe birou..parca am un nod in stomac..deh ..ciudat rau..

Klarisse graviduta 9+

Mergi la inceput