e timpul pt premergator?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

In alta ordine de idei, premergatorul vecinei mamei tale sigur era o porcarie....un premergator de calitate niciodatata nu se va rasturna. Garantat si pe incercate.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Nu as fii asa sigura. Fetita mea s-a rasturnat de 2 ori cu un premergator de calitate. Si am folosit premergatorul de maxim 10 ori cand fata deja facea pasi singurica.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

O fi, nu va contrazic
Lasand la o parte discutia pro-contra premergator, noi am avut un premergator de la chicco, care era f stabil si niciodata nu a existat pericol de accidentm, iar eva e o zvapaiata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Daca prin premergator se intelege www.comparestoreprices.co.uk/images/fi/fisher-price-jumperoo-deluxe.jpg" target="_blank">asta sau www.surfbuggycenters.com/products/exersaucer.jpg" target="_blank">asta, atunci nu sunt deloc interzise in Canada, sunt in toate magazinele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joklk spune:

Eu cred ca in primul rand trebuie sa te gandesti la ce efecte are premergatorul asupra copilului. La sase luni e prea mica pentru asa ceva. De abia sta in fund. Vorbeste cu un pediatru, un neurolog, un ortoped. O sa te lamuresti cu multe. Bineinteles ca nici un copil nu paseste perfect, caci mersul se formeaza pana la 6-7 ani, dar punand-o in premergator ea nu avea tendinta de a pasi ci mai degraba de a se impinge. Asta creeaza o anumita incordare ce poate duce la un tonus ridicat al muschilor. Donumenteaza-te medical mai mult decat daca e sigur sau nu sa o pui in premergator.

Johanna mami de strengarita Karla Luiza (14.09.2008)
pozele noastre
Povestea piticului nostru drag Karla-Luiza
universul meu de copil - poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Llaura

Daca prin premergator se intelege www.comparestoreprices.co.uk/images/fi/fisher-price-jumperoo-deluxe.jpg" target="_blank">asta sau www.surfbuggycenters.com/products/exersaucer.jpg" target="_blank">asta, atunci nu sunt deloc interzise in Canada, sunt in toate magazinele.

If our walks are silly enough, we can deduce ANYTHING from ANYTHING.

Llaura, chiar m-ai facut curioasa
Modelul www.bebelusulfericit.ro/chicco-premergator-dj-baby.html" target="_blank">asta
e acceptat in canada?

Mergi la inceput

Intrebare off topic, nu stiu unde sa intreb:
Cand pun un link, ca cel de mai devreme, cum fac sa-i schimb denumirea? Sa apara ca la Llaura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Intrebi la "Lectii si know how".
Atat de simplu .

Cristina si Razvan (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
MY HERO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Premergatorul nu ii aduce nici un avantaj copilului. Eventual mamei...am auzit cateva mame care laudau premergatorul..."il pun acolo si pot sa ma duc la treaba...vine dupa mine, nu cade si nu trebuie sa stau langa copil pe covor"

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Alex-andra, cel pus de tine este ceea ce intelege toata lumea prin premergator, o chestie in care se pune copilul si el se poate deplasa prin forte proprii. Despre astea spuneam ca sunt interzise in Canada. Cele puse de Llaura sunt fixe, nu se poate deplasa copilul. Sunt mai degraba 'centre de joaca'.

Cristina, te rog frumos sa o lasi un pic mai usor cu intepaturile

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

alex_andra, da quote la ce am scris si-o sa vezi ce trebuie facut:
www..." target="_blank">textul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Chiar nu stiu dar am sa ma uit prin magazinele de bebei (in general Chicco nu se prea gaseste, pe aici e o marca mai exotica).
Mi se pare important sa ai un loc in care sa poti lasa copilul doua minute si sa fie safe, mai ales daca stai singura cu el acasa. Deocamdata am un tarc (playpen) dar in curand n-o sa mai fie bun pt simplul motiv ca la vremea respectiva n-am stiut si nu are peretii destul de transparenti. Inca nu am luat o decizie intre "premergator" si pur si simplu alt tarc.

Mergi la inceput