e timpul pt premergator?

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Premergatorul la 6 luni
Diversificare la 4 luni (eventual si mai devreme ,nu?)
......etc
......etc
Multi copii fericiti si sanatosi, nu?

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Daniela1906

Buna fetelor. Eu NU am folosit premergatorul.Era mai comod doar pt mine si daunator pt ea. In schimb , i-am cumparat un jumper, care arata fix ca un premergator, fara partea de jos, se agata la tocul usii iar bebe se impinge in picioare cu forta lui si jumperul ala o ajuta sa sara. Pe langa ca se amuza copios si se joaca acolo ore in sir,mai face si sport. Daca vreti, cautati jumper pe google si o sa vedeti mai multe modele si chiar mai ieftine decat premergatoarele. In schimb, eu am primit un ham din afara. Altfel decat tot ce exista pe piata din Romania. Am cautat daca se gaseste si aici si se pare ca nu. Ce parere aveti voi de hamuri? Pot sa zic cum se numeste hamul asta? ca sa vedeti putin diferenta si sa-mi dati un sfat daca sa il folosesc sau nu?

Ore in sir? OMG.
Asa, si hamul ala ce face, ca ai omis sa ne spui?
Eu am o parere buna despre hamuri, in genral, am folosit cand a inceput sa mearga baiatul, dar nu stiu ce natie de ham avti voi si e atat de... deosebit?

Cristina si Razvan (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
www.dropshots.com/asteryaro6" target="_blank">(7) MY HERO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

cred ca daca am in minte exact acel tip de ham, e ca o coarda sa zic asa, si pui copilul si el se da in sus si-n jos asa ca la arc, nu stiu cum sa descriu, si daca e mai greu poate sa stea si cu picioarele pe pamant, daca nu e mai mult in aer.Da sper sa gresesc si sa fie ceva ca un loc de joaca...ar fi bine pentru copil, ca asa balanganeala de asta ore in sir nu stiu cat e de placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Timpul pentru premergator nu este niciodata!

Mergi la inceput