Bravo Rebiana! Hai Arwen! Puf Ian-Feb 2010 (144)
Raspunsuri - Pagina 22
danyelana spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui mariucasara Felicitari Arwen! Bun venit Darius!Fetele, mai ales cele care ati nascut natural, as putea si eu sa imi fac cadou o baie in cada, cu spuma si uleiuri si toate cele? Fac 6 saptamani de la nastere miercuri, lohii nu mai am de vreo 2 saptamani si cusaturile s-au cicatrizat dar la control ajung abia saptamana viitoare. Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
Eu am facut baie in cada de cum am intrat de la materniate dar cu spuma doar o data sau de doua ori (din lipsa de timp
Nu vad de ce nu ai putea sa faci si tu.

Sa-ti priasca

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
danasor spune:
Lorex multumesc pt pm

Cristies am reusit si am pus si eu poza in album, daca se mai poate....
.
Acum poate reusesc si sa citesc capitolul asta de la inceput.
xela_07 spune:
FELICITARI ARWEN!!! REFACERE RAPIDA!!!
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)
emanuelle spune:
| citat din mesajul lui cristies Danyelana, sta Arthur in balansoar? Mie mi s-a parut ca seamana mai mult cu un simulator de zbor cand l-am vazut la targ. Si semana si la pret.. .Larisel, eu am balansoar de la Fisher-Price Newborn to todler Rocker care costa cam 350 de ron si merge pana la 18 kg. Poti sa il vezi pe contul comun. Am observat ca si Emanuelle tot din acela are. Cum ti se pare? Gargaritzul e fericit in el, si eu sunt fericita ca il pot lua cu mine peste tot. Nu m-am gandit ca ar trebui la priza, bateriile protejeaza in cazul accidentelor provocate de curentul electric. Banuiesc ca d-aia toate sunt pe baterii. Cel al Danyelanei are componentele in picior cred. _ Cristina, de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010 |
Balansoarul e super si ii place Sarei. Asa reusesc si mamai si tati sa pape impreuna
emanuelle spune:
| citat din mesajul lui lorex intrebarea 2: ma dau cu garmastan de fiecare data dupa ce termina de supt (altfel nu as fi rezistat). e prea des? trebuie sa ma spal de garmastan inainte sa o pun din nou?? _ Lorex - Pufuletus Dependentus cu Bobitza de Iuria (01 martie 2010) |
Eu ma dau si inainte si dupa...si nu il spal si e ok. Nici eu nu as fi rezistat de usturime...
Nik0le spune:
emanuelle, multumim pentru capitolul nou!
Ar cam trebui mutat la "Primele 365 zile...", fetele ziceau ca ne mutam azi, mai esti pe receptie? L-as muta eu, dar nu vreau sa incurc pe nimeni.
Acum am vazut mesajul tau, emanuelle, multumim mult mult! 
Nico
de
Isabela (2007) si
Irina (01.02.2010)
O alela recesiva nu influenteaza fenotipul decat daca genotipul e homozigot.
pufuleti2010 spune:
| citat din mesajul lui Nik0le Acum imi dau seama ca eu pot muta capitolul, dar nu pot modifica linkul pus de tine aici, asa ca te rog sa faci tu miscarea sau sa-mi spui cum procedam (adica sa fac eu mutarea, iar tu doar sa modifici linkul). Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)O alela recesiva nu influenteaza fenotipul decat daca genotipul e homozigot. |
Il mut eu acum
bAly spune:
| citat din mesajul lui adina_bulina Fetelor, haideti sa ne rugam din toata inima pentru baietelul Laliticai. Au aparut niste posibile probleme si are nevoie de tot sprijinul nostru sufletesc. Sa ii ajute Dumnezeu sa le rezolve pe toate, sa nu se confirme si sa vina si ei acasa ca le este foarte greu. Eu o inteleg partial si stiu cat de dificil este. Bebe David, hai fii puternic si cheama-ti ingerasul sa te ajute! Laura sunt alaturi de tine din tot sufletul meu si tin la tine ca la o sora. Fii tare si o sa vezi ca o sa fie bine! O sa veniti acasa toti trei cat de curand! ![]() Mami de Maria Dalia |
Lalitica, ma rog si eu pentru voi! Sa dea Dumnezeu sa fie bebe David si sa veniti repede acasa! Din pacate stiu cum e sa-ti vezi puiul mic plin de fire, tuburi si conectat la tot felul de aparate....putere mare mamico si chiar daca simti citeodata ca te prabusesti ridica-te. Plingi sa te descarci si apoi mergi increzatoare linga bebe.

A sosit si 'surpriza' noastra...Adrian Theodor
Alina, mamica de 3 copilasi:
Andreea (27.07.2002),
Laura (5.08.2005) si
Adrian Theodor (1.02.2010)
Nik0le spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui pufuleti2010
Il mut eu acum |
Cand termini sa modifici linkul, sa nu ne ratacim.

Nico
de
Isabela (2007) si
Irina (01.02.2010)O alela recesiva nu influenteaza fenotipul decat daca genotipul e homozigot.

.
Bobitza de Iuria (01 martie 2010)
Sa ii ajute Dumnezeu sa le rezolve pe toate, sa nu se confirme si sa vina si ei acasa ca le este foarte greu. Eu o inteleg partial si stiu cat de dificil este.