Hai Ami,Aster,Anca,Alice!Bv Ela,Rebi,Uta!Iepu(112)
Raspunsuri - Pagina 20
bobita2010 spune:

ce de iepusasi si iepurici 

spun si eu BINE ATI VENIT !!! TUTUROR 
Refacere rapida mamicilor Rebiana, Ellanik, Ioanaa28, CoriMami, Alina2, Uta_Ciun si 

+ 

pt. Astero,Alice, Ami_84 

-sa vina iepurasii repepde si sa fie sanatosi
36+ cu 
dpn 02.04.2010
Ioanact spune:
NASTERE USOARA ALICE!
Am terminat si eu de
si pana se trezeste Ioana ca sa sparg nucile pt mucenici, voi schimba titlul capitolului si pe prima pagina, dar nu inainte de a va ura:
LA MULTI ANI, tuturor mamicilor si viitoarelor mamici! Sa va bucurati in aceasta zi si sa aveti sotiori iubitori!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
34+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Ioanact spune:
babyangel te-am adaugat in lista de prieteni!
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
34+
- Justina
catus76_ro spune:

PT MINUNATELE FEMEI DE LA ODISEEA NOASTRA DE 8 MARTIE!!!
Multte felicitari avalansei de noi mamici din zilele aceastea!! Sa va traiasca bebeii , sa aveti laptic mult si colici cat mai usurei!
Pt fetele care nasc azi Asteropi, Alice....

Eu de ceva zile experimentez contractii destul de dese si cam dureroase, ieri chiar credeam ca voi naste in masina ducand copilul la mama la tara, burtica era numai pietroi...dar a trecut...azi stau cumintica...ultima zi de gravidutza
...si maine imi voi tine si eu baietelul in brate! Apropo...am mai discutat cu sotul si numele ales va fi Vlad-Alexandru
!
Multi pupici

GINA, mami de bulgaras PETRU-CRISTIAN, 21 dec 2007 si de VLAD-ALEXANDRU in martie 2010!
babyangel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioanact babyangel te-am adaugat in lista de prieteni! ![]() ALBUM POZE RECENTE Ioana creste mare Cum creste bebe Justina ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 34+ - JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi! ![]() |
Alina

Anca
In asteptarea
-ului Codrin Fabian- 40 saptamani!!AMR 3 zile maxim!!!

si mami de
Lucas-Sebastianhttp://community.webshots.com/user/babyanca
bobita2010 spune:
Bumbitza - am fost sambata la Medlife la Unirii, nici eu nu stiam ca nu se ocupa medicul ci asistenta, asta e - avea programare la 10.15 si am intrat la asistenta la 11.00, asta e - important e sa iasa bine - by the way - felicitari pt rezultatele negative la infectii/strptococi etc
Ca si impresie - a fost un pic dureros, asta ca si comparatie cu controlul efectuat de medic vineri, unde a verificat colul, dar nici nu am simtit, ii simteam mai tare mana pe burtica ...gata a trecut
Honeybaby - spuneai de deplasare pt BCG - am vb la spital vineri si am vazut si la tv se pare ca va incepe din nou productia la Cantacuzino, la sfarsitul acestei luni, medicl meu mi-a recomandat sa asteptam, mai vedem
Acum am vazut ca si tu vei naste tot la Giulesti, iar DPN-urile noastre sunt f. apropiate - poate ne sincronizam ![]()
![]()
![]()
Sambata de la Medlife am fost in Ikea - am vazut si am ales patut, apoi am fost pe la Mothercare si un pic prin Unirea, cert este ca am ajuns acasa
, f f f obosita, am luat no spa si m-am bagat in pat , dar am adormit f greu
Am o rugaminte, transmiteti-mi si mie parole pt gmail reau sa-mi postez si eu date de contact si sa iau in acelasi timp - multzam
36+ cu 
dpn 02.04.2010
Ioanact spune:
ASTEPTAM SI IN ACEST CAPITOL IEPURASI SANATOSI! 
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
34+
- Justina
sensibila spune:
Multumesc frumos tutror celor care mi-au urat La multi ani de ziua mea !
Nu a fost sa fie sa se nasca bebelina de ziua mea si nici nu vroiam. Am fost duminica la control si se pare ca duduia nu vrea si gata sa vina pe lume. Asa ca daca pana miercuri nu se declanseaza nastere, miercuri mi-o provoaca, ca doar azi am deja 40 saptamani + 1 zi si miercuri ar fi + 3 zile.
Doamne ajuta sa fie bebelina bine si toti bebelusii !
La multi ani fetelor ! Sa fiti fericite si rasfatate azi si nu numai !
Nastere usoara gravidutelor si sanatate la bebei mamicilor !
Pupiciiiiiiiiii

HAI AMI_84! 

HAI Asteropipan! 

HAI Anca_Yari! 

BRAVO Ioanaa28, Ellanik, Rebiana,
Uta_Ciun, CoriMami! 

e in burtica
+40 s +1 zi
Gia Darria
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
Poze Bebelina
Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
atb spune:

LA MULTI ANI!!! dragi mamici si viitoare mamici!!!

Sa aveti parte de o zi minunata si de o primavara frumoasa!
Felicitari noilor mamici, Uta_ciun si Corimami, sa va traiasca bebelusii, sa fie sanatosi, papaciosi si necoliciosi! Bun venit pe lume David Nicholas si Eliza Valentina!
Si scot inca o data majoretele pentru Ami_84, Asteropipan, Anca_yari, Alice !

Haideti fetelor!!! 

Adriana
38+
Denis Alin si mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
miria_cristina spune:
Fetele, imi tot numar saptamanile ramase, acuma ca iepurasii apar fara-numar-fara-numar.![]()
![]()
![]()
Mie, mi se pare ca nu mai am foarte mult timp pentru cate am de facut si totusi, cand vad cate fete nasc acuma, parca sunt in urma rau.![]()
Cristina +32
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/