Hai Ami,Aster,Anca,Alice!Bv Ela,Rebi,Uta!Iepu(112)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Intru doar pe mare fuga sa pups si sa felicit mamicule noi
Bun venit pe lume scump iepurasi
GEORGE THEODOR,OVIDIU, TUDOR,DAVID ANDREI,ERIC
si scumpele iepurele
MARA ANDREEA,ISABELLA KATY,TANYA IOANA
Scumpe mamici sa va ocrotesca Doamne -Doamne si sa va dea putere, iubire si sanatate ca sa va bucurati de cele mai amri minuni ale lumii.
Eu una simt ca mor de dargul matzucului meu si sa indragostesc pe zi ce trece mai mult de fetita mea ce dulce.
REBIANA, ai gasit uun nume minunat la fetita ta.Pupici speciali pt o mamicuta tare grijulie ce poarta de grija tutror fetelor de aici.
Ma retrag, pt ca oricum nu am apucat sa citesc decat pe dunga si nu pot sa fiu participativa la discutii si apoi tre sa ma si pregatesc pt masa printisorului meu de matzuc.
Pupici tuturor.

Stefanna mami de si 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle_sf
Castelana, tu nu ne mai zici nimic? Ai si tu vreo surpriza pentru noi? De socrii mei dragi nu pot sa iti zic decat ca... tare as divorta de ei daca as putea

cu bebica de 37+ AMR 2 saptamani si un pic
cum creste bebelusul meu drag

Buna Micelle, merci de intrebare, sunt bine, nu nu vreau sa va pregatesc surprize sa stii. Oricum cand merg la spital cred ca am timp sa anunt si acolo imi va aduce si calc cu mine.
Am umblat zilele astea si umblu in continuare. Cu cumparaturile cred ca am cam terminat in linii mari, mai vreau doar pentru mine nicte bustiere ceva, si alte acareturi de astea. Acum mai am sa comand si bombonelele de pus in marturii, sambata am cusut toata ziua la pungulite, le-am facut asa cum vreau eu si acum doar umplutura ii mai lipseste. Pentru aici m-am hotarat le fac fara cruciulita, aceea o dau doar dupa ce este crestinat copilul, apoi aici fiine o tara multi rasiala nu pot da la musulmani, indieni sau chinezi.
Am luat si carucior in fine, cadita cu un fel de sanie-topogan care se ridica si se pune ca un fel de masuta inclinata pe cadita, desteapta si pentru incepatori ca noi va fi buna.
Saptamana trecuta am primit si primele hainute din Europa, mi-a trimis fratele meu o multime de salopete si creme mustella pentru sani si bebe, o multime de alte accesorii de mi-au dat lacrimile cand am vazut postasul si ma bucuram ca un copilcand am desfacut de parca ma imbracam eu cu ele.
Zilele astea ca un facut am intrat si intr-un sir al cinelor pentru 8 martie, de joia trecuta merg numai la intalniri, azi e ultima cu doamnele italience.
Dragut sa stii, romancele tare cochete si la noi s-a lasat si cu martisoare (eu le-am facut eu, ate am o cutie si in fiecare an ma salveaza)
Deci cam asta-i cu mine, ma simt bine, ma doare doar in zona stomacului sa stii dar o mai pacalesc su lichide multe, cu cautarea unei pozitii potrivite si multa indiferenta.
Ma rog sa mai stea bebe 4 saptamani si sa apuc sa pregatesc tot fara stres.
ups cat am scris, un roman, scuze.

tu stai linistita fata draga, of socrii astia, au am niste socrii extraordinari sa stii dar uneori tot ma umple a mea socrell de nervi (acum are teorii ca am luat prea mult in sarcina si am mancat cine stie ce si vine copilul gras... au un stres vesticii astia cu kg, in fine cine o baga-n seama, norocul e ca vb rar si ma protejeaza sotul meu, fiecare vb cu mama lui punct, adica e ca la noi cu aia masii)

te pup si nu te stresa, nu ajuta si ei tot la fel voi fi mereu!

floricele de 8 martie!!!!!!!!! de la mine si bebe mic!

castelana fericita 35+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui asteropipan

fetelor, va pupik, eu ma bag in patut , ca la 5-5:30 vreau sa fiu in picioare.sa ma trezesc cum trebuie pana la 7 cand trebuie sa fim la spital.

yuuuuupiiiiiiiiiiiiiii, in cateva ore imi vad printesa!!!!!!!!!!!!!

anca si eu agitate pt tine
sa de-a Dumnezeu sa avem parte de copii sanatosi si nasteri usoare Doamne ajuta.

ppupici la toata lumeaaaaaaaaaa

39 + ASTEROPI IOANNA
AMR maine 8 MARTIE
Printesa mea , mami si tati , te asteapta cu drag!!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d

fata draga cred ca te-ai si trezit acum sa te pregatesti de intalnirea cu printesa pe 8 martie, ce cadou mai frumos vrei de la viata? este minunat!!!!!!!

sa ai nastere usoara si refacere rapida!
tinem pumnii si strigam in cor Hai Asteroooooooooo

castelana fericita 35+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vladimirescu
Aa... am uitat sa va zic: de bine ce aseara mi-am zis sa va enervez cum n-am eu nici o greata cu sarcina asta... pe la 3 dimineata ma apucara niste refluxuri din stomac de ardeau pe git... asa-mi trebuie daca m-am dat mare! Sa vad acum noaptea asta care-i treaba, ca am uitat ca nu mai sint floare si am mincat de la libanez niste frigarui de berbecut cu cartofi prajiti cu o tona de usturoi, cind respir cad tintarii de pe tavan, zau... Asa ca asteptam arsuri...

O noapte linistita tuturor va urez, cu odihna mamicilor si bebei cuminti si multumiti in burtica la mami sau in patutul lor frumos...

37+ cu Tudor Florian

mami de vladimir (4 ani si 7 luni, bun si dragastos)

Vladi eu de cateva saptamani am asa ceva, arsuri puternice la stomac si vine pana la omisor un bulgare de foc.
Ma mai ajuta daca nu mananc usturoi si ceapa, am observat ca nu-mi fac bine acum in sarcina chiar daca imi plac, si mai beau apa minerala carbogasoasa, ma ajuta sa regurgitez.
In fine cand seara pap asa lejer este perfect, iar culmea cu fructe proaspete si iaurt rece imi trece, n-as fi zis dar asa e.
Hai ca mai ai un pic doar saptamana asta si vine Floricica!

te pup si tropicale de 8 martie!

castelana fericita 35+

Mergi la inceput

Scumpe doamne si domnite!!!!!!!!
sa aveti un 8 martie frumos si de vis!
Plin de flori, cu bebelici mancaciosi si cumintei, cu burtici fara dureri, sa va bucurati cum se cuvine de aceasta zi!
Doamne Ajuta!!!!!!

floricele tropicale si...
multi pupici!

castelana fericita 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

NEATA, fetelor!!!!!!!!!!!
multumesc lui Dumnezeu m-am trezit "fresh" chiar daca am dormit in reprize.

uuaaauu, nu-mi vine sa cred ca peste cateva ore imi tin minunea in brate!!!!!!!
fetelor, daca va zic ce am facut aseara mi-am facut "temele"
am citit la greu, LECTIA "tehnici de alaptare"

dragele mele, va doresc sa aveti parte azi de un 8 Martie superb, pe care fiecare dintre voi il meritati.
va multumesc pt sustinere si trimit vesti cat pot de repede.

gata, ma retrag....
in 20 min trebuie sa plecam...
va pupik.

bafta, ANCA_YURI , sa ai parte de nastere usoara si bebe sanatos.
idem daca se mai grabeste vreun iepuras
pupiciii

39 + ASTEROPI IOANNA
AMR maine 8 MARTIE
Printesa mea , mami si tati , te asteapta cu drag!!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Sunt cu un capitol jumate in urma si mor de somn, asa ca nu stiu ce o sa apu c sa recuperez...

Intai si intai, felicitari noilor mamici si bun venit noilor iepurasi!

Bravo Ioana!!!
Bravo Rebiana!!!
Bravi Ella!!!

Carmen -- eu chiar nu am nici un stres cu baby Jane -- nu o izolez, nu o infofolesc -- o sa incarc poze de ieri si azi sa vedeti cum am dormit cu ea si Jodie, ea la mijloc si noi calare pe ea :)

Despre cremele de scutec -- parerea mea este ca cele care au elemente contra iritarii nu trebuiesc folosite zilnic, ci doar la nevoie (Bepanthene, Desitine, Mustella, etc). In general, este bine sa se foloseasca numai apa/sapun sau servetele umede si poate o data pe zi o crema hidratanta fara nimic medicamentos (cum ar fi cea de galbenele, o lanolina pura, Mother love sau altele din astea din plante, simple).

Ce sa mai scriu, fetelor, ca acest capitol a fost ceva ca in filme, cu 3 nasteri neprogramate, una dupa alta -- de acum gata, a inceput si la noi avalansa de bebelusi, cum era acum o luna-doua la Pufuleti... Asa ca am sa incerc sa intru cat de des pot, chiar si daca e doar ca sa citesc...

Nasteri usoare celor care urmeaza sa isi cunoasca iepurasii astazi, cu siguranta data viitoare cand itnru voi gasi noi iepurasi...

Va pup si am fugit la culcare...

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Buna dimineata,

Haideti la cafeluta fetele sa agitam si motatele:

HAIDE ASTER! NASSTERE RAPIDA SI USOARA!!
HAIDE ANCA-YARI! NASTERE USOARA SI TIE!!

Anca
In asteptarea -ului Codrin Fabian- 40 saptamani!!
AMR 4 zile maxim!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

pentru mamicile cu diverse problemute:

Gaby, stiu si eu cat e de frustrant sa te uiti la copil cum plange si sa nu o poti linisti, DAR, din experienta iti spun ca degeaba va agitati in jurul ei, si o leganati si o scuturati pt. ca ea plange atat cat are de plans. Voi aveti impresia ca tace daca o "fluturati" si o plimbati, dar nu e asa. Incearca sa stai linistita cu ea in brate, pusa pe burtica pe mana ta, si fa-i masaj si vorbeste-i calm.
Despre vomitat, daca nu e in jet cu cantitate considerabila, nu e nici o problema. Ea da afara surplusul de lapte, sau se poate intampla sa vomite si sa se agite daca nu a trecut suficient timp intre alaptari.
Hai, ca Joy e o frumusete si nu pot sa-mi imaginez ca plangi cu ea langa tine!Rabdare!

Oana sant perfect de acord cu YAYA cu alaptatul. La copilasii colicosi e foarte important sa-i dai timp sa digere laptele de la un alaptat la altul. Stiu ca ti-e greu sa-l tii, dar tocmai ca el nu plange de foame asa de des. Chestia cu "linistitul la san" nu tine la copiii cu colici puternice...e doar o falsa impresie...Crede-ma ca am trecut prin asta. Mai bine cum zicea Kossir, ii dai suzeta, il mai plimbi putin...dar mentine-ti calmul. El poate plange si de obolseala , si de agitatie, si oricum prima luna e de adaptare la tot ce il inconjoara. Al meu se mai linistea daca ii puneam o muzica sa cante(aveam o cutie muzicala cu cheita)...mai incearca zgomotul de foen sau de aspirator...functioneaza la multi copii , chiar daca pare distractiv. si vorbeste-i mult, explica-i ce se intampla in jurul lui...s-a demonstrat ca ei inteleg absolut tot ce le spui, inca din burtica.

Kossir scaunul moale poate fi de la ce ai mancat tu, nu te impacienta. DAR, daca e de la mancare , nu ar trebui sa aiba mai mult de 3-4 scaune moi. Daca situatia se prelungeste, atunci cum zicea si Vladi, ar putea fi si un virus de enterocolita . E bun ceaiul de chimen , care ajuta si la colici.Sanatate!

Anca
In asteptarea -ului Codrin Fabian- 40 saptamani!!
AMR 4 zile maxim!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

david nicholas s-a nascut natural, sambata 6 martie ora locala 4.33 AM (amiaza in romania) si a avut 3,23 kg si 48 cm

joi, 4 martie, 5 PM
incepe inducerea cu un gel cu prostaglandine , dilatare 1 cm

vineri, 5 martie, 8 AM
tot 1 cm, dr decide sa inceapa perfuzia cu pitocin
amiaza
aproape 2 cm, dr rupe apa si constata ca e verde
nu ma mai lasa sa ma plimb si comana amnioinfuzie, mi-au bagat de 2 ori "alta apa" ca sa fie limpede inauntru in caza ca inghite ceva bebeul
5 PM
3 cm, deja contractii dureroase la 2 minute
8 PM
tot 3 cm, nu mai rezist si accept in sfarsit epidurala
11 PM
4 cm, dupa un somn tare bun
dr decide sa ma mai lase cateva ore si daca tot nu progresez, trecem la cezariana

sambata, 6 martie, 1 AM
tot 4 cm, la controlul asistentei care suna dr si intreaba daca pregatim sala

dr meu, tare dragut zice sa mai asteptam totusi
3 AM
ma trezesc dupa alt pui de somn profund si la controlul asistentei, SURPRIZA: bebe e gata sa iasa

se panicheaza toata lumea, se umple camera, imi pun perfuzie cu antibiotic din cauza problemei mele: prolaps de valva mitrala
4 AM
impingem de proba timp de 10-15 minute cu asistenta si inca ~ 15 minute cu dr
nu-mi face epiziotomie, ruptura de gradul 3

4.33 AM se naste david

acum asteptam sa plecam acasa luni, 8 martie, ce cadou frumos

incercam sa ne acomodam cu alaptatul, david mai mult doarme si e tare greu sa-l trezesc ca sa suga

de fapt inca nici nu am lapte, doar colostru

multumesc pt sustinere, bafta fetelor care urmeaza, la multi ani mamicilor

David Nicholas, asteptat oficial pe 6 Martie 2010
Asa creste bebe

"Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone

Mergi la inceput