copil cetatean strain in Romania

copil cetatean strain in Romania | Autor: crt968

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,

Ma numesc Catalin si sunt un tata a carui fiica se va intoarce din Canada anul viitor cand se va apropia de 7 ani. Momentan fiica mea urmeaza atat gradinita cat si un program de pre-scoala la o scoala catolica din Toronto. In aceasta toamna va intra in clasa 1 la acea scoala. Sunt foarte multumit de modul cum evolueaza si ca orice parinte ma interesez din timp ce optiuni poate avea in Bucuresti cand va incepe clasa 1 aici. E necesar sa precizez ca fiica mea vorbeste predominant engleza, limba romana fiind cel putin inca un an de acum incolo limba straina pe care o vorbeste cu oarecare dificultate. M-as bucura daca imi puteti da cateva repere asupra urmatoarelor aspecte:
- care sunt scolile bune din Bucuresti care au programa atat in romana cat si in engleza (acreditate)
- cum pot afla care din scolile bune au program after-hours deoarece este putin probabil ca atat eu cat si sotia sa putem sa o luam pe fata de la scoala inainte de ora 18.00
- mai cunoasteti vreo persoana care a avut astfel de experienta (copilul crescut in strainatate si transferat ulterior la o scoala din Romania)? Ma intereseaza cu precadere ca adaptarea sa se faca cat mai usor si fata sa nu piarda politetea si comunicativitatea care le-a castigat in Canada...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Buna,

Noi ne-am intors din Canada/Toronto cand copilul a implinit 7 ani. Are acum 8.5 si este inclasa a 2-a. Daca vrei sa vorbim mai mult, scrie-mi te rog pe PM.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miriama spune:

Cricor, ti-am primis un PM. Daca ai timp, astept un raspuns. Multumesc!

"Arata-te puternic cand esti slab si slab cand esti puternic"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crt968 spune:

Buna Corina,

Multumesc de mesaj. Incep prin a mentiona ca nu prea stiu ce este un PM...presupun insa ca este ceva legat de acest forum. :-) Este dealtfel singurul forum pe care m-am inscris vreodata. Spune-mi te rog cum pot concret sa iau legatura cu tine si sa discutam pe aceasta tema. Daca ajuta, emailul meu este crt968@gmail.com. Orice sugestie este binevenita.

Cele bune,
Catalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Citat:
citat din mesajul lui crt968

Buna Corina,

Multumesc de mesaj. Incep prin a mentiona ca nu prea stiu ce este un PM...presupun insa ca este ceva legat de acest forum. :-) Este dealtfel singurul forum pe care m-am inscris vreodata. Spune-mi te rog cum pot concret sa iau legatura cu tine si sa discutam pe aceasta tema. Daca ajuta, emailul meu este crt968@gmail.com. Orice sugestie este binevenita.

Cele bune,
Catalin

Catalin, PM este personal message so, daca te uitzi la mesajele fetelor, apare PM cu rosu. Tu trebuie sa tzi-l activezi din profil.

Inca ceva:, pt ca esti nou pe forum, primele 10 mesaje itzi apar mai tarziu, pt ca sunt moderate.

Mergi la inceput