Trombofilia o cauza a infertilitatii - 23 -
Raspunsuri - Pagina 16
terry75 spune:
Tamarilys, eu am folosit ac de 0.45x13 sau 26G. Nu stiu ce reprezinta dimensiunile pe care le-ai scris tu!
Rocris, felicitari! Daca te mai sreseaza medicul cu vreo incertitudine, du-te imediat si la altul. Eu asa procedez ca sa ma linistesc daca ma panicheaza medicul meu.
Tecadra, eu am facut urmatoarele analize :
Factor II/Factor V/MTHFR-genotip
Factorul V Leiden (FV Leiden),mutatia factorului II-G20210A
A n t i c o a g u l a n t l u p i c ( L A )
(FII G20210A) si polimorfismul genei metilentetrahidrofolat
reductaza (MTHFR) sunt cei mai importanti factori ereditari
de risc pentru evenimentele trombo-embolice.
H o m o c i s t e i n a
Auto-anticorpi anti-cardiolipina IgG
Auto-anticorpi anti-cardiolipina IgM
ANTICORPI ANTIFOSFOLIPIDICI IgG
ANTICORPI ANTIFOSFOLIPIDICI IGM
-Proteina C (activitate)
-Proteina S (activitate)
-Antitrombina IIImutatia heterozigota a MTHFR A1298C
Probabil deja ai facut o parte din aceste analize. Cred ca gasesti pe prima pagina detalii mai multe la capitolul ANALIZE
tamaryllis spune:
Tery, m vrut sa spun 0.5x... deci ale tale sunt mai mici.
O sa caut.
Acum cine imi spune si mie ceva de gena PAI 4G/5G heterozigot? Ca O am si pe asta si de pe site-ul Synevo n-am inteles multe.
Cine a studiat-o pe asta?
Rocris, eu vad pe site-ul synevo ca exista urmatoarele mutatii:
-genotip homozigot 5G/5G;
-genotip heterozigot 4G/5G;
-genotip homozigot 4G/4G.
Tu pe care o ai pana la urma? 4G/5G heterozigot, nu?
Alla,
. Am uitat ca fac cu o singura fiola de ser. O sa iau seringi de insulia. Dar acele mai mari se potrivesc la seringile astea de insulina? Ca asa e, trebuie sa trag serul cu un ac mai mare!
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
adrianaady spune:
Tamitu drag te-ai facut si cu mutatia asta pina la urma???
offf deci 0.4 scrie pe tine clar
auzi dar de cind incepi clexane? din z1 de stimulare sau dupa et?
poate nu ar strica sa intrebi dr cind e ok sa incepi
letzy81 spune:
Avem si noi inimioara!
6 sapt si o zi
Tacadra cred ca Dna dr ti-a dat alt tratament in functie de rezultatul analizelor facute la Fundeni.
Din fericire eu am ramas insarcinata de fiecare data destul de usor destul ca toate aceste analize/tratamente au facut o gaura mare in bugetul nostru si sincer nu cred ca mi-as fi permis FIV.
Eu mi-aduc aminte ca asistenta Dnei dr mi-a zis sa iau tratamentul 3 luni si dupa aceea incercari.Sper sa nu dezimformez!
Eu pe Clexane am dat 200 de lei(a fost compensat 50%)
Rocris Doamne ajuta sa trecem cu bine de 12 sapt sa ne mai relaxam si noi un pic ca eu una am momente cand mi se pare ca o iau pe miriste.
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
balanta_tm spune:
tamaryllis, gena PAI1 poate afecta formarea placentei. Din fericire pt tine, tu ai alela mai putin periculoasa: 4G/5G heterozigota (ca p'a mai naspa am luat-o eu
: 4G/4G homozigota). Oricum, am vazut ca ai sa faci Clexane, asa ca esti 'acoperita'.
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
tamaryllis spune:
Balanta, multumesc! Da, am vazut ca ai luat-o tu pe cealalta.
Iti zic sincer ca nu vreau sa mai citesc. Acum am mai citit si niste linkuri cu probl imunologice si tratamentul acestora si imi vine sa nu ma mai interesez de nimic!
Sper ca la fiv-ul trecut (sarcina biochimica) doar clexane-le sa fi lipsit si de data asta sa fie bine.
Tie ti-au dat cortizon in schema? daca da, sub ce forma, in ce cantitate si de cand pana cand?
Iti tin pumnii sa ai beta mare!
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
alla76 spune:
tamaryllis la siringa de insulina cu cap/ac detasabil potriveste acul de intramuscular, cu care poti trage serul din fiole. si apoi pui acul mic de subcutanat
letzy81 felicitari pentru inimioara! pupam bebicul cuminte!
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
balanta_tm spune:
tamaryllis, am primit 5 mg Prednison din ziua punctiei.
Mda...asa e cu cititul despre balariile pe care le avem; si eu ma intreb daca nu e mai bine sa fim ignorante si sa nu citim nimic decat sa citim si sa ne facem inima rea.
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
anna_ivan spune:
neatza fetelor
am si eu o intrebare si cred ca voi sunteti cel mai in masura sa imi raspundeti.
sunt insarcinata in 9 saptamani si am facut si eu cateva analize din profilul trombofilic si au iesit cam asa>
protina C 100% limite 70-130
proteina S 40 limite 55-140
si antitrombina III 91 limite mai mare de 80
deci S scazut. problema e ca eu am avut deja 2 sangerari in sarcina in saptamana 7 si una in saptamana 8 cu eliminare de hematom de 4-5 cm si dr mi-a zis ca tre sa facem profilul asta sa vedem daca asta e una din cauze. acuma pe siteul synevo zice ca proteina S e scazuta in sarcina dar cat de scazuta nu stiu.
voi ce ziceti?

bebe mic
http://blog.photostories.ro/
danny1 spune:
rocris si letzy,felicitari.ati mai trecut de un hop.va doresc tot asa pe mai departe.
mami de
Amira, premiata cu argint la concursul de dans
11+
avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah