GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU 10

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

bun tort ramo

Mariuca acasa la buni 20.04.2010
cum s-a nascut broscutza mea
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

andreea sar-mana de urari

Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Karmen_

Ramona, tu ai facut tortul? Arata bestial! Pacat ca nu ne-ai putut da si noua o lingurita!

Carmen, mami de Roberta-Ioana
Roberta

V-as fi chemat cu mare drag la mine acasa de ziua lui Stefan, sa gustati bunatate de tort dar daca nu va cunosc... azi a fost super-cald, am stat afara aproape 5 ore , cand sa plec acasa a adormit in carut si am zis "sa mai stam..." si am stat
Ia, ziceti tare.. cand punem de-o intalneala, o stiu pe Alina (chiar azi ne-am vazut, pup printesa de 5 luni ) si pe Miha.

http://family.webshots.com/album/577298563nQKiLG?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

vin si io daca e frumos weekendu` urmator da` in parcu mare....
ca e umbra si fain acolo
numa sa nu ploua

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput

va doresc un 1MAI minunat.
numai bine voua si puilor vostri

Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patrisuca spune:

buna mamicutelor!
patricia a implinit 8 lunisoare azi! e fetita mareee chiar domnisoara putem zice! ne-am plimbat toata ziua, ca a fost tare cald azi!
pe 2 mai facem 1 an de la nunta, iar pe 4 e ziua mea de nastere si cred ca vom petrece noi intr-un fel in weekend-ul asta! va pup pe toate! si pe puiuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karmen_ spune:

Petrecere frumoasa, Andreea! La multi ani fericiti impreuna cu sotul si fetita ta!

Carmen, mami de Roberta-Ioana
Roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Andreea, viata lunga si numai impliniri alaturi de sotul tau iar celei mici mulye lunitze, ani cu sanatate de acum incolo..
Ehe, la mine au trecut 9 ani de casnicie si sunt tare fericita, pacat ca ne vedem mai rar dar uite asa reinaoim dragostea la fiecare 5 luni, nu avem timp sa ne plictisim

Stefan a racit, curg mucii si tuseste un pic, a facut febra si o tin cu antitermice si ciorapi cu otet + apa, daca pana maine nu avem o imbunatatire o dam pe Ospamox ca e mai slabutz.Nu cred ca are rosu in gat, am vazut ca a mancat f.bine
Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Salutari mamici si pitici.
Si piticul meu e mucos, offf daca nu m-am saturat de mucisori pana peste cap, luna si nasucul infudat, si toate astea de la vantul asta turbat care parca nu se mai termina, acuma cand e cal si frumos afara bate vantul care face ravagii printre pitici.
Ramona tu ce ii pui in aparatul de aerosoli lu Stef? Eu deocamdata apa de mare si mai am si apa de mare cu cu dexpantol (parca se cheama), ca m-am saturat de siropuri si alte minuni.
Cred ca foarte curand ne prezentam la raport cu un dintisor.a inceput sa se umfle gingia si se vede putin alb.
Andreea multa sanatate la totui si o viata fericita impreuna pana la adanci batraneti

2 X de www.tickercentral.com/view/4ufc/5.png" target="_blank">Andi Matei si www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia Cristiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patrisuca spune:

karmen multumesc frumos pt urari, multa fericire si voua.te pup
ramona multumesc multi ani inainte si voua, asa este uneori e buna si de distanta asta dupa un nr de ani, te face sa apreciezi mai mult persoana iubita, de altfel si dupa o cearta buna, impacarea e cea mai dulce, oare cum o fi dupa 9 ani de casnicie? parca ii vad asa departe....mi se pare asa mult:)))!!
si patricia mea e fornaita, am fost ieri la un gratar si a cam batut vantul..i-am dat putin nurofen ca mi s=a parut ca e cam calduta, si din pacate de cand i-am bagat branzica si banana e iarasi constipata..ne-am saturat de problema asta nu mai scapam.
mihaela sarumana mult:*

Mergi la inceput