"LMA!!!ghiocei de martie-Aprilie 2009**173**"
Raspunsuri - Pagina 2
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simina_kin La ceas de seara Poze LA 5 LUNITZE |
ce mare si frumoasa s-a facut sa va traiasca ,sa fie sanatoasa si norocoasa!
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
simina_kin spune:
Am vrut sa votez da... n-au trecut 24 ore
De ce nu merg linck-urile toate????
Eu le-am luat cu copy-paste
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
simina_kin spune:
citat din mesajul lui Dodo-pui ce mare si frumoasa s-a facut sa va traiasca ,sa fie sanatoasa si norocoasa! |
saru'mana
,Multumim
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui simina_kin De ce nu merg linck-urile toate???? Eu le-am luat cu copy-paste |
posibil sa se fi sters url...se mai intampla..dar poti sa le albastresti/innegresti copy...apoi pui in bara si se va deschide pagina si-l salvezi din nou
cam asa am "muncit: eu-provista-1;-rodica-5;-pisigri-5;-ella-3;-dyana-1;-mireal-1;-gaza-4;-simina-3;-cristina-5
Bazar general pe DC
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Dumnezeu imposibilul!
aris26 spune:
saluatere
traim, traim...bine sanatoshi...
sper ca toate bune si la voi
gashca
25 martie 2009
iuca spune:
Fetelor mai bine punem linkurile pe adresa de mail comuna, ca sa nu mai fie probleme cu moderatorii.
Daca le are cineva centralizate ar fi si mai bine
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui iuca Fetelor mai bine punem linkurile pe adresa de mail comuna, ca sa nu mai fie probleme cu moderatorii. Daca le are cineva centralizate ar fi si mai bine de 2 minuni Bianca Ioana si Bogdan Andrei - 20.04.2009 |
le-am pus eu ieri in mail-ul comun
Bazar general pe DC
Dumnezeu imposibilul!
inna30 spune:
neatza gagici, si eu am trecut pe la plantatii aseara azi nu pot inca dar se pare ca am avertisment, nu prea merge , nu avem voie sa facem concurs pe forum..naspaaaaa, poate gasim o metota.Noi suntem bine putin morocanosi.
La multi ani sarbatoritilor de azi, sa cresteti mari si sanatosi.va pupam
anncutza spune:
buna dimineata!
Damian va multumeste din suflet pt toate urarile primite.
si trimite tuturor mamicilor un buchet f mare de si multi
am inceput sa va reurmaresc de vreo 2 saptamani si sper sa reusesc cat mai mult timp de acum incolo. aveti niste copii minunati si vreau sa le urez tuturor sa fie cat mai frumosi, destepti, cuminti si tot ce va doriti pt ei sa se indeplineasca! la multi ani sarbatoritilor de azi si sa aveti o primavara frumoasa!
afara vad ca a iesit soarele