somajul

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Am revenit cu o alta intrebare.Situatia cu cartea de munca s-a clarificat.
Cum am spus si mai sus,primul loc de munca si singurul cu carte de munca a fost de pe 20.08.2008 pana pe 07.10.2009,am primit de la ITM cartea de munca si de la firma actele pentru somaj insa am o alta nelamurire:eu pot beneficia de somaj avand in vedere ca figurez studenta la o facultate de stat?Nu am mai fost la cursuri,am de gand sa renunt insa pentru a-mi lua diploma de la bac (necesara somajului) trebuie sa platesc facultatii o suma de peste 4000 lei reprezentand subventiile acordate de stat pentru studenti la cazarea pe perioada anului universitar.Multumesc anticipat!!!!

24+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Eu stiu ca daca esti studenta la zi beneficiezi de cei 600 ron (indemnziatia ta) plus 200 ron (alocatia copilului pana in 2 ani). Iar cu recuperarea diplomei de bacalaureat contrei unei sume asa de mari eu una nu am auzit. Sigur te-ai informat cum trebuie? Mai intreaba la rectorat/decanat (ce aveti voi).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Persoanele inmatriculate oficial intro forma de invatamant Nu sunt considerate beneficiare de somaj. Dupa ce se realizeaza exmatricularea daca nu iti gasesti loc de munca si daca te inregistrezi la AJOFM si nu iti pot oferi un loc de munca in conformitate cu pregatirea profesionala atunci ti se va face un dosar pt somaj. Ar fi bine sa mergi la AJOFM si sa vezi daca si in ce conditii ai dreptul la ajutor de somaj ce acte iti trebuiesc pt dosar si daca poti sa le furnizezi.
Cat despre acea suma mentionata de tine ca fiind debite imputate de Universitate cu titlu de subventii - din pacate asa este ai beneficiat de acei 4.000 lei in anumite conditii, iar daca nu le respecti este firesc sa inapoiezi banii care nu ti se cuvin.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Nici daca am muncit cu carte de munca?Firma mi-a facut actele necesare pentru somaj
Blackgirl din pacate in unele institutii de stat este aceasta lege,practic eu am beneficiat ca studenta la zi si gratis la anumite subventii,pe care trebuie sa le dau inapoi daca renunt la studii.

24+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput
Mergi la inceput