*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008 (384)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata mamicute si la multi ani

Vio, ma bucur ca ai intrat sa pui poze cu Sean, ca mi-e un dor de el

E un frig afara
Am fost repede cu Vladut sa luam cadouri pt. doamnele de la gradi, nu ceva deosebit, o atentie acolo...
Acum am pus sa fac mucenici si apoi fac si din aia moldovenesti Ralu, o sa ma uit la reteta

Trebuie sa fac si o supica si o rulada cu afine
Puuup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

'Neata!
La Multi Ani dragi mamici!

Acum incarc si pozele, ca daca stau iarasi sa am timp sa le fac montaj cu muzica si alte nebunii, ma prinde vacanta urmatoare...

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Kya, lasa montajele si muzicile, baga-le rpd pe webshot, sincer, eu una le prefer acolo ptr ca se vad mari si clare,se vad mult mai bine ca in onetruemedia..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

fetelor, se pare ca-s nevoita sa anulez petrecerea din 21... imi pare tare rau..
cu alta ocazie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Deci aia nu gasesc tricicleta pentru Sof in depozit, imi dau banii inapoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Edit: am trimis acelasi lucru....

Luny, ne jelim impreuna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

LA MULTI ANI FRUMUSELELOR! SA FITI SANATOASE, FRUMOASE SI IUBITE SI SARBATORITE IN FIECARE ZI!

Mimo si Kya bine ati revenit!

Violeta ma bucur ca te-ai intors , mi-a fost dor de tine!

Luny nu te supara, anul viitor va fi mai vesel, ei mai mari, noi mai frumoase !

Merg sa recuperez poze si filmulete ca acasa nu am avut loc la comp. in w-end.

PS Raluca mai bine trimiteai soacra decat reteta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

Kya, lasa montajele si muzicile, baga-le rpd pe webshot, sincer, eu una le prefer acolo ptr ca se vad mari si clare,se vad mult mai bine ca in onetruemedia..

Asta si fac Dar dureaza ceva...
Pana acum nu m-am invrednicit sa montez nici macar pozele din Paris din primavara trecuta...

Imi pare rau ca nu l-am fotografiat si pe randunoi lovit in aripa la propriu , ca sa fie poza de vacanta completa...
Trebuie insa sa apreciez spiritul civic al skiorilor (sau poate doar al altor natii?). Cand a cazut era singur pe partie, eu il asteptam jos, ca skiasem prin alta parte. In fine, a facut tumba in aer, a cazut, si initial a crezut ca nu are nimic. Insa cand a incercat sa se ridice, era sa lesine de durere. Imediat s-a oprit cineva langa el sa-l intrebe daca e ok, sau daca are nevoie de ajutor. Dupa ce i-a explicat ca nu poate sa se ridice, respectivul i-a spus ca se duce repede jos la baza partiei, sa cheme ajutor.
Apoi dupa 3 minute, se mai opreste un alt grup langa el, cu aceeasi intrebare "ce ai patit, ai nevoie de ajutor". Iarasi a plecat unul dintre ei jos sa cheme salvamontul.
Si in maxim 6-7 minute vine salvamontul pe un scooter, ii imobilizeaza bratul, il duce jos, apoi il preda la telegondola. Jos il preia un sofer cu masina, il duce la cabinet. Acolo asistenta deja astepta cu un scaun cu rotile, il preia dr rapid si in cabinet la consultatie...
In concluzie - totul extrem de rapid si de bine pus la punct! La astia mai ca iti vine de drag sa cazi si sa le ranesti...
Evident ca a si costat 300 de euro dintr-un foc, dar macar stii ca nu mori asteptand sa te ajute cineva.
Ma intreb asa retoric... oare cum ar fi fost daca am fi fost la noi acasa... Cand frate-miu a cazut nasol acum multi ani, singurul dr de garda pe toata Valea Prahovei, in plin sezon de ski, era un ginecolog! Si in nici o statiune nu se putea face o amarata de radiografie...

Hai ca-s gata pozele, le postez acum.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui tonic

PS Raluca mai bine trimiteai soacra decat reteta!

catalina, mama Antoniei-Isabel (07.04.2000) si a lui David-Luca zis Oaca/Luki (02.03.2008)- de acum baiat mare

Mai bine trimita mucenicii decat soacra sau decat reteta...parerea mea

La Multi Ani Doamnelor!!! Sa ramaneti vesnic tinere si frumoase si sa fiti incnjurate de multa dragoste!!!

O primavara frumoasa sa aveti, cu zile insorite si zarzari infloriti!!!

Mergi la inceput