*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008 (384)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

E 8 martie, ziua femeii, ziua mamei,o zi deosebita pentru noi toate, pentru ca Dumnezeu ne-a dat cel mai de pret dar: acela de a fii mame. Sa fim mandre, avem copii sanatosi, frumosi, destepti, pentru ei am fii in stare sa mutam muntii, e normal,ei sunt ratiunea noastra de-a trai,sunt viata noastra! Avem motive sa fim fericite si mandre, pentru ca mai presus de a fii femei, suntem MAME!
La multi ani MAMICI_RANDUNICI de ziua noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

dudurutza pentru cuvintele frumoase

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Oana, cum sa fii rea? Nu are legatura baba cu vremea
Kya sanatate randunoiului si refacere rapida!
Abia s-a culcat puiuta mea, merg si eu spre
Noapte buna dragelor!

Mergi la inceput

Ramo , iti multumesc! Consider, ca pentru noi femeile e darul suprem

Mergi la inceput

nico ff frumoase dar cel mai mult mi-au placut florile primite de 1 martie

edit:dudurutza asa-i si noapte buna

Mergi la inceput

noapte buna

si sper ca maine sa ne scrie si zozelici cateva cuvintele
cleme voi sunteti bine?

Mergi la inceput

Noapte buna Ramo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ramo, florile sunt pozate ieri, eu le-am primit chiar luni! Au astia la fiecare buchet un pliculet cu o substanta care le tine vii muuult timp.

Nicoleta

------------------------------
Sa aveti o primavara minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Helau, helau!
Odata cu primava se intorc si randunelele ratacite...:)

In primul si in primul rand doresc sa le felicit cu mare drag pe mamicile care au nascut de curand: Ursuleata, Simo, Valentina, Elara, Simonette, GianiD, sper ca nu am sarit pe nimeni. Sa va traiasca piticii! Abia astept sa vad poze!

Apoi as vrea sa le felicit pe noile burtici, cu mare placere am vazut gravidute proaspete pe lista: Zozela, Lyvy, Clabuc, Raluk, Cenia si Geckolina (de Cenia si Gecko stiam deja :)). Sa va fie burtile usoare si sa va vedem cu bebici sanatosi si frumosi in brate!

Apoi as vrea sa multumesc mult fetelor care mi-au trimis mesaje si mailuri sa ma intrebe de sanatate, fetelor inimoase, va stiti voi care sunteti. La un moment am simtit nevoia sa iau o pauza de forum, iar acum mi-e din ce in ce mai greu sa gasesc timpul necesar pentru a fi activa in mod constant pe DC. Dar voi incerca sa nu mai dispar ca magarul in ceata si sa dau din cand in cand cate un semn de viata :).

Asa cum ati aflat deja, noi suntem tot 3 in familie. Bebe 2 s-a razgandit. Il asteptam cu drag, cand va vrea el sa vina. Sean este bine sanatos, multumim Domnului. Nici nu stiu ce sa va povestesc despre el, ca sunt atatea de zis...si de 5 luni de cand n-am mai venit eu p-aici s-au strans multe noutati. Dar in acelasi timp, aveti si voi pitici de-aceeasi varsta cu al meu, deci cam stiti care ar putea fi stirile zilei :))).

Acum ma duc sa rasfoiesc din urma, fara pretentia de a recupera ceva din ce s-a scris aici, dar macar asa sa ma pun la curent cu ultimele ore :), ca ma simt de parca am picat din luna.

Va pup si sper sa intru mai devreme intr-una din zilele astea, cand sunteti si voi treze, sa stam la o vorba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

si

La Multi Ani, Mamici!!!

Mergi la inceput