*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008 (384)
Raspunsuri - Pagina 5
cami33 spune:
LA MULTI ANI, ROXANA!!!
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)
bubu05 spune:
Fata, ia vedeti ca v-am cerut prietenia, blinc, blinc, emoticon care blincane din gene
M-am uitat si eu aseara la Eurovision, dar am adormit la final...ma bucur mult ca a iesit Paula cu fire-ul ei, e super tare melodia, poate avem vreo sansa...ce voce areeee
Mimo, Kya, uelcom bec sigur ati lasat iarna acolo, vine primavara
Mai, ieri a fost baba mea , urata, cu ninsoare...nu-i asa ca nu sunt rea???
VALENTINA C spune:
baietii mei au plecat sa-mi ia cadou si vad ca nu mai vin ..Or cumpara tot magazinul???
Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);
luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui VALENTINA C baietii mei au plecat sa-mi ia cadou si vad ca nu mai vin ..Or cumpara tot magazinul??? Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010); |
te plangi?
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Nicoleta spune:
No, 2 ore jumate am dormit.
Vali, fii fericita ca aveti magazine deschise duminica! Pe aici doar turcii mai au cate unul...
Nicoleta
------------------------------
Sa aveti o primavara minunata!
VALENTINA C spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui luny
te plangi? Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) Life is to precious to worry about stupid Shit! |
NUUUU...
Dar la noi merge treaba asa: "Eu vreau asta.." Iar el se executa.... asa ca n-am emotii...O sa-mi ia un mixer, ca la cat de des gatesc ( si mananc), chiar am nevoie...
bubu05 spune:
Misto, Vali
Mie imi zice ieri, cand am fost in Mall: Uita-te si tu pe-acolo si i-ati ceva de 8 martie...dar nu am avut cum sa intru in magazine cu Vlad dupa mine...asa ca nu mi-am luat nimic...sa vad ce-mi ia
Am pus sa fac un risotto cu rasol de curcan
clauclau spune:
Naty, ce pacat! Am venit acasa tarziu si am gasit mesajul. Eu nu prea mai folosesc nr de orange, sta mai mult pe acasa si l-am gasit abia pe la 14 cand am venit de la masa de la socrii. Dar acum ca vine primavara abia astept sa ne tot intalnim prin parcuri, mi-e tare dor de plimbari pe afara.
Azi am comis-o..., am mancat multa placinta cu branza buna rau , mi-a facut soacra si mai am o gramada, deci o sa mananc in continuare.
Nu-mi vine sa cred ca weekend-ul e aproape gata si maine o luam de la capat...
Mimo, Kya, bine ati venit . Cum a fost revederea cu Vladut si Sanzi? Astept povesti si poze cu skioarele noastre.
Nicoleta spune:
Vali, am uitat sa iti raspund mai devreme. Matei are seri plangacioase si seri neplangacioase la baie. Azi la baie a fost ok, incerca el sa planga, dar nu prea-i iesea . Aseara insa a plaaaans! Apucasem sa il dezbrac pe jumatate si am zis ca nu are sens sa renunt la baie. Eu am observat ca nu-i place sa curga apa de la robinet in cada, ci de la dus, daca il spal cu dusul se linisteste. Uneori insa nu merge nimic, pana nu-l scot, nu tace! Sper sa ii treaca, altfel la mare va fi "omul nisipurilor" .
Nicoleta
------------------------------
Sa aveti o primavara minunata!
Kya spune:
Buna seara dragele babei,
M-am adunat si eu pe acasa, din maaare pacat, s-a terminat si vacanta asta... Offf, ca tare frumos a mai fost. Singura pata de culoare a fost ca randunoiul intr-un avant de Alberto Tomba a cazut si si-a fisurat clavicula... In fine, bine ca nu a fost nevoie de gips, ci doar de o orteza pentru imobilizare, si bine ca s-a intamplat spre sfarsitul vacantei. Am ratat doar o zi de ski, care oricum a fost cu ninsoare si vant, deci nu prea a fost buna de ski.
In rest ce sa mai zic... SU-PERB! Partiile minunate, zapada excelenta, cazarea foarte buna, mancarea yummy, compania super! Imi pare rau ca nu am eu talent de povestitor sa va relatez tot, dar lasa ca ma salveaza Mimo!
Sanziana s-a bucurat foarte tare cand ne-a vazut, nu mai stia cum sa ne mangaie si sa ne pupe Dar si cand a stat acasa cu bunicii a fost cuminte si n-a facut nici un fel de nazuri.
Acum randunoiul se reface incet incet (nu prea are voie sa ia copilul in brate dar nu vrea sa asculte, si mai are momente cand se indoaie de durere...), de maine iar la servici si gata vacanta.
Sper ca voi sunteti bine cu toate. Candva poate o sa am timp sa recuperez din capitolele trecute.
Urmeaza si poze si filme, dar trebuie sa le triez si sa le sortez... Sa vad cand ma lasa Sanziana linistita.
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!