*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008 (384)
Raspunsuri - Pagina 3
Simo27 spune:
Nico,super filmuletele.Cred ca le-a placut baietilor
Cand l-am vazut pe Matei cum il da la o parte pe Stefan,parca i-am vazut pe ai mei![]()
!
Miha
,ma fac eu scapata![]()
mami de David
, Sam
si Siluan
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
luny spune:
f frumos afara in parc..credeam ca e bine piciorul, dar a alergat iar tot parcul si schiopateaza, parca e mai bine, dar nu a disparut.. maine se face saptamana, si tot nu i-a trecut de tot, nu stiu ce sa fac..
vali pe ce camp de lupte ai fost ranita?![]()
vad ca ne-a aparut sub ID faza cu prietenii
..acu', ia sa vedem cum ne imprietenim, sa avem cat mai multi..se lanseaza o noua moda?![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Uite daca o citeam pe Luny dimineata mergeam si noi in Vacaresti. dar am fost in IOR ca tot eram obsedata demult sa ajung, i-am dat mesaj lui Clau ca poate-poate ne intalneam, nu mi-a raspuns, nu ne-am vazut cu nimeni dar a fost oricum SUUPERRR. S-a dat Iulia in tot ce se putea, a alergat, a urcat si coborat scari acolo la lac de mi-a venit rau, asa ca acum a cazut la datorie si dorame nemancata, ne-nimic. Duduruta, multam de intrebare, nu a mai facut kk imprastiat de ieri (adica n-a mai facut deloc) dar tot pe regim o tin si cu Enterol ca a fost nasol.
LA MULTI ANI ROXANA!!
Tot ce ai visat sa ti se indeplineasca!

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
natynic spune:
Care e faza cu prietenii?
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Nicoleta spune:
Salutare.
Olgule, pai de ce sa nu ajungeti si voi la muzeul asta? Cand mai veniti la Viena, hop si la muzeu! Intr-adevar, copiii mai mari au ce vedea si se bucura mai mult de el, insa cum este gratis pentru copii... Radu sigur s-ar bucura!
Dudurutza, ne plimbam si noi cand apucam. Azi sper sa iesim iar, sa vedem unde...
Simo, da, Matei se infige in treaba lui Stefan, insa de la el a invatat... trebuie sa mai lucram la aspectul asta.
Nu stiu care este faza cu prietenii, probabil vor sa vedem cu totii cati prieteni are fiecare
.
Nicoleta
------------------------------
Sa aveti o primavara minunata!
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui natynic Care e faza cu prietenii? ![]() Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |
niciuna, uita-te sub id, ca afiseaza nr de prieteni, si plecand de la asta, ziceam si eu..nu ma bagati in seama
ma bucur ca e bine Iuli!
Mufa behaie acum in somn
eu nu-s in stare sa identific tusea, I-am dat Stodal ieri, am si Eurespal, care nu stiu ptr ce tuse este.. randunoiul cica e tuse uscata..
Iubirea mea,
luny spune:
am vazut pozele Nicoletei, ce super muzeul!! tata ar fi in extaz acolo![]()
bey, eu nu cred ca trebuie sa ai 100 de prieteni trecuti acolo sub ID ca sa fii mai placut de lume sau mai popular.. daca esti, esti, daca nu, degeaba!![]()
dar eu va dau prietenia la toate, sa stiti, chiar daca nu mi-o cereti!
si pana la urma, prietenii (se) stiu de ce![]()
Iubirea mea,
luny spune:
...asa ca sa-mi dati accept, da?
sa fiu si eu in randul lumii![]()
Iubirea mea,
dudurutza spune:
Mimo,Kya bine-ati revenit
Mihatp, daria mananca si in plastic si in sticla, in ce apuca, ma bucur ca mananca! Nu cred ca e un motiv de stres pt noi, mamele
tare de tot David
Iulia ca ai invins kk 
Nicoleta, sa va fie de bine plimbarelele; aici e un ger, nu rezisti mult afara!
luny esti mortala cu prietenia!
Faza asta cu prietenia mi-a amintit, cum in gradinita ne ceream prietenia, si apoi daca ne suparam o dadeam inapoi![]()