*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008 (384)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Zozelici, iti tin pumnii strans, strans, sa fie bine!!! sa stai cumintica in pat!!!

Fug la baita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

zoze sa ai mare grija de burti, si NUMAI vesti buna sa avem de la voi la serviciu te mai duci, esti in medical?

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

zoze un mare pentru tine. osafiebine osafiebine osafiebine
eu nu-s. mai asteptam. vine el de ziua lui, nu?!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Zozeliciule, ma bucur ca bebe e luptator! Ai grija de voi!

Nicoleta

------------------------------
Sa aveti o primavara minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Spuneati de bagatul mainilor in gura... Matei este campion, baleste la greu, in mijloacele de transport atinge tot ce poate (si poate!!), apoi si la afterschool pune mainile peste tot, pe jos, pe usi... DAR ce pot face? Ma relaxez si asta e! Sper sa nu se prinda nimic de el. Miercuri vine iara cumnatul meu si imi aduce Giardinophyt si facem toti cate o cura, sa-mi linistesc si eu constiinta :D. Asta plus miere cu propolis. Sper sa fie bine...

Nicoleta

------------------------------
Sa aveti o primavara minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

La multi ani tuturor!

Sa fiti sanatoase, fericite, iubite si sa aveti parte de tot ce-i mai bun pe lume!
Va doresc o primavara frumoasa si chiar daca afara inca ninge, va doresc ca in suflete si in casa sa va intre razele blande ale primaverii aducandu-va pace, liniste si caldura sufleteasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Hello hello..
Deci,s-o laud pe Teutza mea:azi a fost prima data cand nu a mai plans ca a trebuit sa plec,ci a inteles.
Si pt Olgutz ca i-am urmat sfatul pana am ragusit explicandu-i Teei ca mami trebuie sa plece la curs unde va sta putintel,apoi merge la magazin sa ia bobo Teei si vine fuga fuga...ea o tinea intr-una "afa",isi luase geaca mitititk..i-am aratat pe geam ca ninge tare si e frig,e iarna si Teutza ingheata afara..si va veni mami repede ,intre timp va aparea tati...eu ii tot explicam,m-am incaltat,ea m-a urmarit atenta si am plecat...m-asteptam sa inceapa circul,dar s-a dus frumusel la buni si tristutza,s-a asezat langa ea si apoi a inceput sa scoata rufe din sifonier si gata..a trecut peste moment..bineinteles ca m-a intrebat de bobo cand am revenit si a trebuit sa-i dau o bombonik cu cioco sa nu creada ca am mintit-o....
Olga,sunt fericita ca v-am facut o bucurie...lasa ca va veni si trici pt Tea o data cu primavara...trebuie sa mai bage pe site...si uite ca deja suntem 2 care vrem (eu si Ursulik) si sigur vom fi 3 pana atunci sa ne coste mai putin..

Acum sa ma plang putin ca in ultimele 2 sapt am mancat dulciuri in prostie...toti s-au gasit sa-mi dea bomboane,ieri am facut bomboane rafaello de pe bucataras (un deliciu) ca parca eram in sevraj,iar randunoiul clatite..azi iar am primit bomboane,iar am mancat..sa ma opreasca careva..

Cuscra,sanatate Micului sa treaca repede piciorusul.
Naty
Sovi,off,mititelul Sash,sa nu pape el nicio lingura cu ciorba...multa rabdare.Am vazut pozici delicioase.Clau,m-a topit Razvanelul cu "al tau fiu"..cand va veni ziua sa aud si eu asa ceva?...pentru cuvinte frumoase...la fel simt si eu,si desi sunt varza de oboseala,nu prea arat...coffee ma mai salveaza la serv sa pot gandi..

I-am pus Teutzei dvd-ul cu Veronica...e fascinata,e topita..nu credeam ca am s-o vad prea curand cocotzata in mijlocul patului intre pernutze,uitandu-se fascinata la Veronica,dand din cap dupa muzik si amuzandu-se de soricei/vulpe/licurici...nu tine mai mult de juma de ora ca are arici in fund,dar vb intr-una de Veronik si ar vrea des sa se uite.Chiar e nemaipomenit filmul..

Gata..la culcare..nb

mami de TEA (1.04.08)

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

LA MULTI ANI THEA! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, sa ai o viata frumoasa, lipsita de griji si dragostea celor ce te inconjoara sa te copleseasca mereu!

Alicel sa-ti traiasca fetita frumoasa si isteata si tot ce-ti doresti pentru ea sa se implineasca!

“Copilul nu datoreste parintelui viata, ci cresterea”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

LA MULTI ANI, TEODORA! SA AI O VIATA SENINA!
Alice, sa va aduca numai bucurii!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

LA MULTI ANI, THEA!!! SA FII SENINA SI SA-TI FACI MAMICA SI TATICUL MEREU FERICITI ! ALICE, ai o fetita minunata, care are o mamica pe masura!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput