Gradinita "Pisicile aristocrate"

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Buna
ralucis cand ai fost sa te inscrii ti-a spus si la ce educatoare te repartizeaza?

Eu am o intrebare pentru toate fetele care au avut copii aici..

Daca nu ai cerut in mod expres o anumita educatoare, ti se repartizeaza una de catre doamna directoare? Sau ar trebui sa discutam cu directoarea dupa ce se afiseaza lista cu admisii?

Cum stim ce educatoare ni s-a repartizat?

Multam'

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Citat:
citat din mesajul lui housepocket480

Buna
ralucis cand ai fost sa te inscrii ti-a spus si la ce educatoare te repartizeaza?

Eu am o intrebare pentru toate fetele care au avut copii aici..

Daca nu ai cerut in mod expres o anumita educatoare, ti se repartizeaza una de catre doamna directoare? Sau ar trebui sa discutam cu directoarea dupa ce se afiseaza lista cu admisii?

Cum stim ce educatoare ni s-a repartizat?

Multam'

Mama lui Matei Alexandru

Ce sa mai intreb, daca n-am nicio garantie ca ma primeste :) ? Pe 3 iunie o sa anunte, deja ma gandesc sa ma mai duc si la o alta gradinita din apropierea asteia sa le inscriu si acolo. Banuiesc ca o sa anunte educatoarea cand se dau rezultatele cu cei admisi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xelanoimis spune:

Eu am renuntat la nr 192. Cu programul pana la 17:00, tot nu reuseam sa-l iau eu de la gradinita. Presupun, ca imi va fi mai usor sa gasesc pe cineva aproape de casa, oricum o sa vad abia in toamna.
Deocamdata am depus dosarul la nr 281, si merg doar pe aceasta optiune(sper sa nu regret cand vad lista). Acolo, doamna directoare a fost foarte amabila, nu a fost nici o problema cu actele sau varsta copilului si am plecat optimista ca o sa avem loc la grupa mica. Din cate am inteles numarul grupelor se va hotari in functie de necesitati.
Personal, mi se pare suspect si de prost gust sa ceara trecerea venitului pe adeverinta de salariat. Si parca nu as crede chestia cu venituri mai mici, sanse mai mari sa ocupi un loc (asta bazat doar pe ce am citit pe net despre gradinita). Din fericire la nr. 281 nu mi-au cerut asa ceva.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xelanoimis

Eu am renuntat la nr 192. Cu programul pana la 17:00, tot nu reuseam sa-l iau eu de la gradinita. Presupun, ca imi va fi mai usor sa gasesc pe cineva aproape de casa, oricum o sa vad abia in toamna.
Deocamdata am depus dosarul la nr 281, si merg doar pe aceasta optiune(sper sa nu regret cand vad lista). Acolo, doamna directoare a fost foarte amabila, nu a fost nici o problema cu actele sau varsta copilului si am plecat optimista ca o sa avem loc la grupa mica. Din cate am inteles numarul grupelor se va hotari in functie de necesitati.
Personal, mi se pare suspect si de prost gust sa ceara trecerea venitului pe adeverinta de salariat. Si parca nu as crede chestia cu venituri mai mici, sanse mai mari sa ocupi un loc (asta bazat doar pe ce am citit pe net despre gradinita). Din fericire la nr. 281 nu mi-au cerut asa ceva.

Unde e gradinita asta? Eu mai incerc si la 224 "Vestitorii Primaverii", e pe Gramont, in apropiere de Pisici, stii ceva de ea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Citat:
Unde e gradinita asta? Eu mai incerc si la 224 "Vestitorii Primaverii", e pe Gramont, in apropiere de Pisici, stii ceva de ea?

Eu am fost in interes de srv la gradi de pe Gramont si mi-a placut. Este o gradinita mica, dar curata si aranjata. Sunt doua ediucatoare surori, incearca sa mergi la una din ele, ele mi-au facut cea mai buna impresie ca educatoare.
Nu stiu detalii, dar mergi in vizita sa vezi despre ce e vorba, s-ar putea sa-ti placa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xelanoimis spune:

Nr 281 e pe Calea Grivitei, in sectorul 1. E aproape de casa si daca tot trebuie sa angajez pe cineva sa-l ia e mai convenabil acolo. Eu lucrez pana la 18:00, chiar langa Pisici si de aceea erau prima optiune, dar cu programul pana la 17:00 n-am nici o sansa.
Despre alte gradinite din zona nu stiu nimic.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xelanoimis

Nr 281 e pe Calea Grivitei, in sectorul 1. E aproape de casa si daca tot trebuie sa angajez pe cineva sa-l ia e mai convenabil acolo. Eu lucrez pana la 18:00, chiar langa Pisici si de aceea erau prima optiune, dar cu programul pana la 17:00 n-am nici o sansa.
Despre alte gradinite din zona nu stiu nimic.

Astalalta de pe Gramont e langa starea civila scetor 4, daca iti zice ceva, una din strazile care dau pe langa Dines fast-food, e aproape de rondul Cosbuc, parca asa se cheama, nu? Incerc si acolo, ce-o fi o fi. Nu stiu pana la ce ora e programul asteia. Dar tu nu poti sa profiti de chestia cu luatul copilului de la gradinita la 5 ca sa pleci putin mai devreme de la birou?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRMA spune:

buna,

mai este pe aici cineva care are acum, incepand din sept 2010, copilul la grupa mica din cladirea veche? eu acolo am baietelul si as vrea sa impartim impresiile despre aceasta gradi.

sau poate stie cineva sa imi spuna ceva detalii, si bune si rele, despre educatoarea Dorica Aivancesei? a avut cineva copilul la ea? cum este ca educatoare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agentutza007 spune:

Buna sera,
Sunt noua pe aici, dar ma intereseaza foarte tare daca poate sa-mi dea si mie cineva niste relatii referitoare la doamnele educatoare Gafitei Luciana si Pirciu Magdalena.
Copilasul meu de 3 ani si 4 luni aste la dumnealor in grupa si vreau sa stiu daca sunt OK.
Merci mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_o spune:

Citat:
citat din mesajul lui IRMA

buna,

mai este pe aici cineva care are acum, incepand din sept 2010, copilul la grupa mica din cladirea veche? eu acolo am baietelul si as vrea sa impartim impresiile despre aceasta gradi.

sau poate stie cineva sa imi spuna ceva detalii, si bune si rele, despre educatoarea Dorica Aivancesei? a avut cineva copilul la ea? cum este ca educatoare?

buna
si eu am baietelul la aceeasi grupa...noi am inceput de ieri..suntem la inceput...si pe mine m ar interesa mai multe lucruri despre doamna educatoare

Mergi la inceput