Gradinita "Pisicile aristocrate"

Buna! Sunt mamici care au coplasii la gradinita 192, "Pisicile aristocrate" din sectorul 4? Cum sunt cadrele didactice? Cati copii sunt in grupa? ESte curat, mancarea e ok? Am vazut ca au si modernizat-o, s-a construit un bazin de inot, am inteles. Va multumesc!
Raspunsuri

marylenac spune:
Buna, eu am baietelul la una intre grupele mici ale acestei gradinite. Ce sa-ti spun? Eu zic ca pt o gradi de stat este ok.
Noi nu l-am inscris pe Matei de la inceputul anului ci prin octombrie anul trecut. Am mers pur si simplu, am vb cu dna directoare (care este asa, o femeie zbir) si ni l-a primit fara nici un fel de probleme, adica fara nici un fel de cadou sau atentii.
Dat fiind faptul ca am venit mai tarziu, grupa noastra este in corpul de cladire vechi dar stiu ca in corpul nou este super ok. Adica fiecare sala de clasa are spatiu separat pt joaca si alt spatiu pt dormit. tot aici au si grupul sanitar in interiorul clasei, deci nu mai e nevoie sa iasa pe hol, etc.
Sala de clasa unde este Matei este destul de spatioasa, e curata(dar acolo dorm, mananca si se joaca), au multe jucarii.
Educatoarele sunt ok (nu pot vorbi decat despre cele pe care le avem noi la grupa). Totusi in afara de educatoare si ingrijitoare, noi parintii am fost de acord sa "angajam" inca o persoana - ingrijitoare - care sta numai cu grupa noastra si merge cu copii la baie, ii ajuta sa se imbrace si dezbrace, etc (fiind totusi grupa mica, unii mai au nevoie de astfel de ajutor).
Mancarea este si ea ok, au bucatarie proprie si se gateste zilnic. Totusi aici as avea unele obs in legatura cu gustarea de la ora 16, adica mai mereu primesc la gustare o banana, o prajtura cumparata, un corn cu cioco. Eu as prefera o felie de paine cu unt si branza sau o felie de paine unsa cu miere in locul prajiturii din comert. Asta e parerea mea dar totusi nu-i un capat de tara.
Activitatile optionale sunt destul de diverse dar se platesc suplimentar (engleza, germana, pian, pictura, karate, dans sportiv).
Gradinita are si spatiu de joaca afara, cu leagane, casute, tobogan, saltea pt sarit.
De asemenea, pot sa-ti spun ca se pleaca cu copii la teatru, excursii, circ. Uneori vine cate o trupa de teatru in gradi.
Masa costa 12 ron pe zi. Daca lipseste copilul, nu platesti.
In concluzie eu sunt multumita de gradinita 192. Cam asta ar fi in mare....Daca mai ai intrebari, scrie-mi.
Mami de Matei nazdravan si 27 s

grati.ela spune:
si Ozi a ost la gradi 192 si a fost FERICITA! Cred ca asta e marele merit al directoarei si a intregului personal.

ralucis spune:
Multumesc, fetelor! Cati copii sunt de obicei in grupa?
Eu vreau sa le dau pe ambele fetite acolo in toamna, chestia e ca cea mica face 3 ani in noiembrie si am sunat anul trecut acolo sa intreb daca poate veni din septembrie la gradinita si mi s-a zis ca o pot inscrie, dar de primit o primeste dupa ziua ei. Poate daca insist o lasa cu o luna jumate mai devreme, ca mi se pare cam ciudat. Noi nu stam in zona, stam in capatul sectorului 5, dar sotul are serviciu langa gradinita si banuiesc ca este o conditie suficienta ca sa le pot inscrie acolo. Am auzit multe lucruri bune despre ea, asa ca sper sa fie o elegere buna.

Anculina spune:
Fetita mea termina vara asta grupa pregatitoare la Pisicile Aristocrate.
A facut toti anii acolo.
Incepand din toamna 2009 s-a dat drumul si la gradinita noua care e super.
Copiii au conditii excelente acolo, totul e la superlativ, gradinitele [articulare nici nu se compara cu ce conditii s-au creat la Pisici.
De educatoare sa aiba noroc sa nimereasca buna si draguta.
O recomand pe d-ra Mihaela.
"In Our Darkest Hour
In my Deepest Despair
Will you still care?
Will you be there?
I'll never let you part
For you're always in my heart!"

sirimie spune:
Ce program au si citi copii sint in grupa?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog

xelanoimis spune:
Ma intereseaza si pe mine aceasta gradinita.
Am trecut pe acolo, dar nu am reusit nici macar sa intru. Poarta era incuiata, doamna directoare nu era disponibila. Inscrierile incep dupa 17.05 si sa revin atunci pentru detalii.
Tot ce am afat a fost ca programul s-ar incheia la ora 17:00(?) si m-a cam pus pe ganduri, ma asteptam sa fie 18:00. Motivul principal pentru alegerea acestei gradinite era apropierea de locul de munca, ma gandeam ca ajung imediat cand ies la 18:00.

ralucis spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xelanoimis Ma intereseaza si pe mine aceasta gradinita. Am trecut pe acolo, dar nu am reusit nici macar sa intru. Poarta era incuiata, doamna directoare nu era disponibila. Inscrierile incep dupa 17.05 si sa revin atunci pentru detalii. Tot ce am afat a fost ca programul s-ar incheia la ora 17:00(?) si m-a cam pus pe ganduri, ma asteptam sa fie 18:00. Motivul principal pentru alegerea acestei gradinite era apropierea de locul de munca, ma gandeam ca ajung imediat cand ies la 18:00. |
Am trecut si eu martea trecuta si am vazut pe usa ca inscrierile incep pe 10 mai, e pus anuntul pe usa.

xelanoimis spune:
Eu am inteles de la doamna de la paza ca incep de pe 17 mai.
Probabil ca mai trec odata sa verific.
Despre program nu stiti nimic?
ralucis, voi la ce ora o sa luati fetele de la gradinita?

ralucis spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xelanoimis Eu am inteles de la doamna de la paza ca incep de pe 17 mai. Probabil ca mai trec odata sa verific. Despre program nu stiti nimic? ralucis, voi la ce ora o sa luati fetele de la gradinita? |
Azi am fost acolo, desi eu mi-am notat pe foaie, cum am vazut pe usa, ca o aveam la mine, actele necesare si data inscrierii, mi s-a zis ca pe 17 incep. Dar m-a primit, mi s-a zis ca tot primesc dosare de ceva vreme ca sa nu se creeze aglomeratie in perioada oficiala. Ar fi bine sa duci adeverinta de venit pe care sa fie specificat si salariul, ca cica ar avea prioritate copiii din familii cu venituri mai mici, ca vezi Doamne, nu au parintii bani de particulara. Pe 3 mai se anunta rezultatele, cine e acceptat si cine nu.
A, si cica deja nr inscrierilor de pana acum a depasit nr locurilor din grupe, ca sunt 2 grupe, dar n-am inteles daca la fiecare segment sunt cate 2 grupe, ca asa mi se pare cam putin 2 grupe in toata gradinita