Senioare mari,mijlocii si mici (81)
Raspunsuri - Pagina 5
galliciana spune:
As dori sa fiu prima care sa va ureze
LA MULTI ANI si tot ce va doriti,
sa fiti iubite si fericite!
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
galliciana spune:
nico,,dar daca rectifici tu,
sterg eu lista mea
deh,se mai intampla
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
adria42 spune:
La multi ani de 8 Martie la toate surioarele mele virtuale!
Sa fim frumoase, sanatoase,iubite si MAME!!!!!!
Pupici la toata lumea!
ralualexandrei spune:
Pt ca azi e ziua voastra si pt ca sper din tot sufletul ca in viitor sa aveti niste ingerasi sa va cante si incante de 8 martie,va fac o dedicatie
La multi ani cu multa sanatate si fericire si toate dorintele sa vi se implineasca!!!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
Ellyshor spune:
RISE and SHINE!!!
LA MULTI ANI!!!!
Sa fiti fericite dragele mele, iubite si apreciate si...cat de curand binecuvantate de Dumnezeu cu cel mai pretios dar...un
Va pupic, va imbratisez si va daruiesc cate un ghiocel!!!
Babyboom...vino la mami...acum
amy2007 spune:
Buna dimineata dragelor.
Sa aveti o primavara minunata, incarcata de impliniri si bucurii.
LA MULTI ANI !
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
amy2007 spune:
Ralu, ms frumos de melodie. Sincer iti spun ca nu am putut sa o ascult pana la capat, din cauza emotiilor si a lacrimilor.
Uofff, nedreapta e viata asta uneori.
Aseara, dupa injectia de Menopur, care imi da niste stari de voma tare naspa, ma gandeam cat de tare ne chinuim pentru un copil, cate sacrificii facem, tratamente, operatii, tot felul de minuni.
Dar rezultatul merita, nu-i asa suricatelor?
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
samira33 spune:
buna dimineatza feteloooooooooooooooooooooooor
LA MULTI ANI!!!!!
de ziua noastra sa fim iubite,apreciate,respectate,admirate, dorite,sanatoase....si cu stare buna!!!!
sa avem o primavara frumoasa!!!!
am fugit...ca am zi de clinica azi...si tre sa ma spal la creierasi...ca doar azi tre sa ma gatesc bine....ca-i ziua noastra.
va puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup.
soricica spune:
buna dimineata,
LA MULTI ANI dragi fete frumoase, sa fiti sa natoase , implinite si pline de noroc.fie ca visul nostru sa se implineasca.
eu va invit la un suc (pt mamici si viitoare burtici)si la o cupa de sampanie pe cele in asteptare de noi stimulari.
si pentru fiecare surioara in parte cate o .
pupici
soricica spune:
babyblue,imi pare rau,dar ce-i al nostru e pus de -o parte.
codruta, bine-ai venit la noi.
sorinake .
nico, am avut un week-end plin.soarecul a ramas fara carnet.....
am luat card-ul la mine,vb la tel.
va pupacesc, ca fug la birou....