Club chic (32)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

cait, cait, chiar vroiam sa-ti scriu si sa-ti trimit o bataita virtuala ca nu mai dai pe la club

Dana va citesc mereu dar cum nu prea am ce spune , ma simt asa de mica in comparatie cu voi cand vorbiti de atatea parfumuri si eu nu am ce spune.Dar promit mai trec pe aici..
Isi luase cineva de aici Amethyst de pe fragrancex daca imi aduc eu aminte sau vroia?Daca e cazul va mai aduceti aminte de pret?Am tot urmarit reduceri si acum vad cc ca nici nu mai apare pretul.

Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

La multi ani Rose, sa fiti sanatosi cu totii si sa aveti parte numai de ceea ce va doriti! - 2 pupici sunt de la baietii mei si pentru "kinderica" din burtica pentru ca inca va sarbatoriti 2 in 1. Sa ai sarcina usoara in continuare si nasterea cea mai usoara

Carina iti trimit PM acu' il concep. Poate cu hainele si bigudelele sa o mai fi cucerit pe Sali, dar cu mancarea de bebelusi...nu cred Oricum, de cizmele tale raman indragostita

Si ca ziceam de Sali, ceva avertizari meteorologice pe azi avem?

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

cait, tu micuta?? glumesti, nu? doar stai in tara parfumurilor

of, ce mi-as dori sa faci o excursie la Paris si sa-ti dau o lista lungaaa de mirosit, oricum sa nu pleci fara sa-mi spui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui cait

Isi luase cineva de aici Amethyst de pe fragrancex daca imi aduc eu aminte sau vroia?Daca e cazul va mai aduceti aminte de pret?Am tot urmarit reduceri si acum vad cc ca nici nu mai apare pretul.

Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#

eu vroiam. vad ca s-a dat. si noi asteptam sa il reduca...
intre timp mi-am comandat mostra din sua si astept sa vad cum e.
era la pret bun pe fragrancex, nu mai stiu exact, vreo 40 si ceva de dolari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmena
Si ca ziceam de Sali, ceva avertizari meteorologice pe azi avem?

Pupici

inca nu a venit faxul pt urmatoarele 24 de ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Mersi mult Carmena, pup si eu pe Stefan si Bogdan si sa veniti neaparat la cheful organizat pe pagina precedenta de Carina. !!!
Toti pruncii au si ei spatiu de joaca.

Si de ieri ma roade curiozitatea si pe mine si vreau sa stiu unde pot vedea rochita si cizmulitele cele laudate, Carinaaaa?
Am deschis dulapul la forumul paralel cu haine si nu le-am vazut .

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Rose, venim, venim nu lipsim, multumim de invitatie
Cizmele si rochia Carinei le gasesti pe pagina 12 la trucuri...Sunt superbe amandoua Spune-ne si noua parerea, ca vorba aia, tu si Cait stati in patria modei si a parfumurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Mersi mult Carmena, pup si eu pe Stefan si Bogdan si sa veniti neaparat la cheful organizat pe pagina precedenta de Carina. !!!
Toti pruncii au si ei spatiu de joaca.

Si de ieri ma roade curiozitatea si pe mine si vreau sa stiu unde pot vedea rochita si cizmulitele cele laudate, Carinaaaa?
Am deschis dulapul la forumul paralel cu haine si nu le-am vazut .

24+

Rose,uite aici sunt
http://img193.imageshack.us/i/img0087au.jpg/ si
http://img242.imageshack.us/i/img0089pp.jpg/

Chiar ma bucur ca v-au placut!
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmena

Rose, venim, venim nu lipsim, multumim de invitatie
Cizmele si rochia Carinei le gasesti pe pagina 12 la trucuri...Sunt superbe amandoua Spune-ne si noua parerea, ca vorba aia, tu si Cait stati in patria modei si a parfumurilor

Carmen cu Stefan si Bogdan

Carmen,mii de cu mii de!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissyMiss spune:

Rose iti doresc si eu LA MULTI ANI! sa ai parte de fericire si santate,care-i cea mai importanta mai ales in perioada asta si normal, de o nastere usoara, pitica sa-ti aduca numai bucurii..implinita cred ca esti de pe acum LA MULTI ANI!

Mergi la inceput